Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pár napja még 10,5m volt PS-en. Most 6,7. Az sbc meg 3,7 ha nincs bele egy darab lapod sem...
Szerintem Messinél semmiképpen sem rosszabb árazás ez.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondanám, hogy megálltam g3nál de valójában most csak ennyi volt bennem/a csapatban. Gyakorlatilag a legrosszabb wl volt ez idén
Sztem is R9 az utolsó, kb. nem maradt senki top tier lap. -
Kristof_94
nagyúr
Nem folytattam végül, maradt 18/15. Nem vagyok csalódott, jól mentek a srácok.
Nézegettem ezt a Ronaldot, de szerintem totál esélytelen.Egy Puskásnak örülnék így a játék végére, de szerintem Ronaldo volt az utolsó különálló sbc. Maldini sem lesz, mert ő ugye a swapok között van. Egyelőre gyűjtögetés folyik, aztán majd kiderül!

-
toxicjew
addikt
Kipróbáltam igaz-e, hogy ha kilépsz akkor nem romlik az elod, hát jelentem igen. Vagy 6x kiléptem ma és egyáltalán nem jöttek könnyebb ellenfelek. Mind1 vhogy befejeztem a wlt.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát... Talán ha senkit nem raktam volna ki és lenne duplicate tároló akkor talán

Krasi mondta kirakja. Foddere már semmi meg 2m coin de az sztem kevés
Viszon craftolni ez a 82+ 82-88 jó lenne de már common gold lapom sincs meg miafaxnak
-
Woodslave
félisten
Na R9-t se rakjuk ki
-
EA's hit
addikt
A preview packokrol hallott valaki valamit? 2 napja szo nelkul eltuntek, bar csak a promo packoknal, akkor ennyi volt, ne is varjuk mar vissza?
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem van. Én 20-at egy 55" tévén toltam aminek 30ms a válaszideje, a 21-et már monitoron kezdtem ami 5ms.
Szerintem ez is javított egy kicsit. Legalábbis így érzem.
Más: Én kantét vettem ki (még csak pár meccs van vele, de szerintem nem éri meg.), de van verrattim, atal és még egy tucat kp, de mattheus még mindig szerintem jobb mindnél. És ahogy előttem is írta valaki, más nem tud félpályás gólpasszokat adni. -
Woodslave
félisten
Szerintetek van game changer jelentősége hogy tv-n vagy monitoron játszol? A válaszidő miatt kérdezem
-
toxicjew
addikt
Én olyanoktól kaptam ki hétvégén, akiket bevallani is szégyellek. Tehát ilyen s1 játékosokat képzeljetek el. Ez volt az idei év legrosszabbul elsült csapatépítése, megsemmisült a játékom.
-
Kristof_94
nagyúr
Most dobott össze egy top 100-as marokkóival, idegenben, a ROW (!!!) régióból. Mert ugye közelebbi nem volt. Hányinger. Azt hiszem ennyi elég is volt.
De nem baj, nekik minden legyen jó, az a lényeg. -
Kristof_94
nagyúr
Na azt nem tudom, de szerintem nem, mert ugye full silvert ír...

Közben meglett a 200 győzelem, gyors lenyomtam 5 barátságost a one league-ben.
Jött pár fodder: De Ligt (dupla), Golovin (dupla), Alexis Sanchez, Davies, Sabirzer, illetve pár 82+.
Annyira nem is gáz! Bár azt nem igazán értem, hogy Daviesből miért a tots van a csomagokban. Majd jók lesznek R9-hez!
(#20883) Woodslave : Ahhoz kellene 13-ból 8 győzelem, ami nem egyszerű. Nagyon örülök, hogy a tots alatt összejött, csalódott lettem volna ha nincs meg legalább 1x.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább próbáld meg az elitet

Ja az első hat meccsen kellett volna.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen.
Ellenben "csak" 2 win kell +1 pickhez, az meg 13 meccs alatt csak megvan. Padról lehet behozni nem silvert? Mert akkor előre berakod a CR+Neymar+Eusebio hármast aztán mehet a móka. -
Kristof_94
nagyúr
17/15-el megvan a 3. bónusz pick is. Most kellene a silverrel, de azért 15 győzelem és 2 vereség mellett talán nem a legjobb ötlet elkezdeni, mert nem a kétbalkezeseket dobálná.

-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk idén már a szokásosnál is jobban túltolták a nyári lapokat. Jelenleg Verratti meg Florenzi a 2 cm-em akik rb/lbtől kezdve cm,cdm-t meg minden támadóposztot eltudnak játszani és ráadásul 5/5 mindkettő. Most Renato ugyanezt tudja. Bármennyire szeretem értelmét sem látom annak, hogy kirakjam mikor van 3 ugyanolyan lapom a posztra.
A Dinho+TOTS Neymaros wlből meg annyi lett, hogy pénteken játszottam egy darab meccset amit nyertem azóta rá sem néztem a játékra
Max haverom tolhatott 1-2 meccset de azt is kétlem. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szóval egyetlen egy icon esetében lesz érvényes amit év elején mondtak, hogy iconok is kellhetnek majd az sbckbe
Végülis akkor nem hazudtak. Embertelenül drága lesz, gondolom 89-90-91es squadokkal rendesen megszórva. -
Woodslave
félisten
Jól néz ki. Basszus Oblak személyében végre a kapusom is meglett sif Courtois meg pim Van der után végre vki véd is. Mondjuk miatta Militao helyett Llorente kezd 7-esen cb de így is maxos minden védekező statja. Ugrani mondjuk nem tud ez baj de az úgyis eshetőleges.
Csak megvettem Mattheust tényleg jobban dolgozik vmiert mint Tonali meg is Renátó is maxos. Már szabadrúgást is vágott
. Gondoltam Kantera de ő már túl sok kompromisszum. Talán Mattheus Renato középpálya is megoldja amit lehet amit meg nem ott tök mindegy. Most egész jól élem a 4-2-3-1et Inception taktikája alapján igy Acuna lcam. Atal váltja. Lehet Renato jobb lenne ott fene tudjam. Tényleg annyi baxó (elméletileg) lap van győzze az ember berakni..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem mozgat meg. Valszeg vele se lennék előrébb. Persze qrva jól mutatna a csapatban. Na majd jövőre
-
EA's hit
addikt
Remélem akik nem lépnek ki friendly meccseken az első gólnál, azoknak tényleg külön hely van fenntartva a pokolban.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy 91-es full icon squad
-
Kristof_94
nagyúr
R9 sbc-be elvileg kelleni fog majd egy "icon squad" is, de az majd kiderül, hogy mégis mennyi ikonnal.
-
Woodslave
félisten
Kurt egy focis játékon dolgozik. Érdekes a videója. Azt mondja korábban azt hitte hozzá nem értés miatt ilyen a fifa. De valszeg vagy direkt ilyennek akarják vagy már lehetetlen megjavítani és újra kellene írni gyakorlatilag az egészet nulláról és akkor már miért ne ő csinálja. Mármint nyilván programozók
-
Woodslave
félisten
Gold 3 megvan maradt még 7meccs. Egy meccsen nem léptem ki és azt vettem észre nem is szivattak le annyira mint múlt héten. Mondjuk a gold 3akkor is meglett csak öt meccsel több kellett. Most talán a gold 2 nem túl nagy túlzás. Abszolút értékben sokat nem fog változtatni a dolgokon...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jól van akkor, tehát emelik a követelményt augusztus végén. Nem vagyok meglepődve, végül is az EAről beszélünk
Köben mára be is fejeztem a wlt, atomjaira hullott a játékom, így nincs értelme erőltetni. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen elborult
nem is értem. 90%uk kezdő nem lehetne egy átlag csapatban -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most nem azért, de ez legutóbb nem csak 4 részből állt? Vagy 6.
-
Kristof_94
nagyúr
Nevetséges ez az ikon SBC...
-
-
EA's hit
addikt
Matthausnál konkrétan csak Acuna jobb kp az idei játékban, hiába vannak értékekben, statokban jobbak már, a legtöbbet röhögve lekörözi. Semmi pénzért nem hagynám ki a csapatból.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
szerintem nincs, ha a chemmel nincs baj. Tonali nagyon jó lap lett.
Én most azon dolgozom hogy tudnék olyan csapatot csinálni a Neymar-Mbappe-Messi trióból, plusz a Renato Sanchez- Atal párosból, hogy mindenki max. chemen legyen. Két verzióm van, mindkettő kompromisszumos.
1. Egész csapat 10-es chemen, de vagy Renato, vagy Atal csak csere. Viszont befér Acuna
2. Atalból csak a 91-es verzió, és még ki kellene hozzá rakni Mendest is
Igazából tudom hogy tök mindegy, de sok időm van most telefont nyomkodni, játszani meg nem tudok vasárnap estig
-
Bence910905
tag
Nincs megvan mindkettő ..Tonali jobb mondjuk meg csereként se használom már őket
-
Woodslave
félisten
Tonali helyett van értelme Mattheusnak?
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Totál szétesett a játékom vmiért. Nem akarom 100%ra a játék faszságaira fogni, mert én is érzem, hogy igazából nincs is kedvem letolni ezt a wlt
De azért elképesztő miket művel ez a szar, sokszor csak pislogok, hogy most ez mi volt... Messi nem tud 2 passzt megoldani zsinórban, mindenki döntse el magának, hogy ez kinek/minek a hibája
-
toxicjew
addikt
Na megérte megvariálni a csapatot, minden világtalan megver
Messi ahogy vártam iszonyú gyenge, de vszinű csak az én játékstílusom miatt van. -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én ahogy észre vettem a jó csapat nem nyeri meg a meccset (bár sokaknak van fullos csapata). Csak egy jó pressel mindig hozzád kerül a labda, és akár sokszor visszapattan. Szóval segítség Mintha dőlne a pálya. De egy valamin nem igazán változtat. Ugyanúgy szarul lehet passzolni és hülyén helyezkednek. Ez az egész szar úgy van felépítve,hogy nyomd a cselt csel után. És akkor találsz üres embert. De nem azért mert megnyitsz egy területet,hanem mert olyankor a többi játékost is rántja össze vissza. Na meg valahogy kevésbé futnak lesre a sajátjaid. Tegnap lejatszottam a wl meccsek java részét gyengébb liga1os csapattal. Engem csak a logikátlan dolgok dühítenek. Ha az ellennél neymar messi... volt és egy kis pressz akkor kapuig alig tudtam elmenni. Pedig ezek a játékosok nem jó labdaszerzők de az fifa hikomat fejlesztőit nem zavarja...
-
Woodslave
félisten
Komolyan ez a wl is vicc most. Teljesen mindegy milyen csapat milyen játékosaim vannak minden héten ugyanez a xar van. Lehet minden fejlesztés csak arra elég hogy szinten maradjak
Én elismerem hogy nem vagyok jó. De pont ezért egy kártya játékban ahol vannak statok elvárom hogy 99Mesdi minden 99 statokkal egy háromszöges passzot meg tudjon oldani. Érdekes mód amikor nyerek megy mindenki pörög a csapat. A következő meccs acsorgas nulla passz csetles botlás. Lehet jobb a másik de ez nem ezért van -
toxicjew
addikt
-
|AP|
veterán
hétvégén nem tudok játszani, ezért csak a webapp marad.
Ha már így alakult unalmamban én is kiraktam Messit, ráadásnak meg Renato Sanchezt.
Kb. 300k-val lettem rövidebb, de maradt azért még fodder is.
Most kicsit megint várom, hogy játszhassak, de szerintem az első rivals meccsig fog tartani
-
bodnar123
őstag
Uegyszer egy youtuber two tackle taxot nevezte egyik problémának... Na ha jön egy SS neymar bappe acuna pele sor van az 8 is... Számoltam. 8szor pattant vissza hozzá a gólja előtt... Persze mind a valóságot idézte
-
Kristof_94
nagyúr
Csapat kész, de ma megint nem volt időm meccselni...
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
91+ csomag: Pozuelo walkout, mögötte Yazici, Zakaria, dupla Sanchez és Spinazzola.
Hát, nem ájultam el...
Így viszont lehet, hogy Kanté is ki lesz szedve. -
|AP|
veterán
ez a Fati sem egy rossz lap. Jöhetett volna korábban is. Épp most lett a LaLigás csapatomból Ligue1-Lali hibrid, és így már nem nagyon fér be a Neymar-Messi-Mbappe támadósorba
Azért megcsinálom szerintem -
toxicjew
addikt
Hát ez a Renato szinte ingyen van
De Kanté sem drága. Az ajándék ultimate packból 2 szar Tots, de legalább sok fodder jött. -
Woodslave
félisten
Nem olyan durva ez a Renato. Asszem még jönni fog Atal helyett. Bár nem tudom mennyi értelme van
-
Woodslave
félisten
Na most van az első silver szopatja is rendesen a gyereket... Mármint az enyémet...
Amúgy nem volt rossz kezdesem 5-4. Messi csillog 10 meccs 4 gól ebből 3 sb...
olyan érzéssel játszom mintha a jatekosaimon bohóccipők lennének és abban bukdácsolnak.. de valszeg csak én vagyok bohóc -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kár hogy esélyem sincs már r9et kirakni... De Renato lehet becsuszik majd ha értelmes áron lesz, köszönhetően Eusebionak és CRnek. Így linkelhetosegi gondok nem lesznek.
-
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
12 mérkőzésből 1 db silver volt eddig úgy h én is silverrel megyek
4 győzelemnél járok .. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Boras megcsinálta egy ligue1 silver csapattal
Wydra + Hudson. Egy totw rb volt a többi rare silver. Nem gyenge -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legalább Messi lapja jókor jött ki
.
igen, egy védő kellene. Ott gyengébb a felhozatal.
Még két 90-es csapatra futja fodder, többe ne kerüljön R.Sanches
Futties Messi közben 3 WL meccsen lőtt vagy 7 gólt. 3 win eddig. Remélem kitart a szerencse. Bár csak este folytatom, vagy holnap.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Messi után mondjuk esélyem nincs Renatora. Bár kinyitom az egy tokenes packot abból jöhet pár jó fodder..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Futties Bamba..
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
50 squad
Sanchez mondjuk tuti jó lesz
-
Kristof_94
nagyúr
A hétvégén állítólag érkezni fog a PIM R9 sbc is.
Illetve Renato Sanches futties sbc is, 5/5 sm és wf. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát májusban nekem már csak egyet sikerült sok esélyem nem volt mindenki ezekkel a brazil bb lapokkal jött. De úgyse próbáltam volna meg ezt szóval mindegy.
-
Woodslave
félisten
válasz
Bence910905
üzenetére
Az mondjuk szép. Bár gondolom ezekkel a speckó silverekkel. Én sajnos még nem találkoztam silverekkel
bár lehet jobb is
tuti kikapnék -
Bence910905
tag
6 hét kihagyás után nekiálltam kicsit jatszani
Silverekkel gondoltam a WLt 5 mérkőzés 5 194 feletti csapat tehát rohadtul nem sorsol össze silver csapatokkal 5 ből 2 őt sikerült nyerni mind a két esetben olyan kis buzik ellen akik nyomták már a goloromot az első gól utan
rohadt nagy teljesítmény lefutni a 70 paces vedoimet .. -
lanikai
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
közel 400 meccset tettem a TOTS lapjába és a mai napig (vagyis tegnapig
) magasan kiemelkedett a feltápolt SS/PTG/Futties lapok közül (pl az említett Dybala is a kezdőm tagja). persze nem játszik 4x jobban, mint Dybala, de a sok upgrade pack miatt szerintem ez egy korrekt ár egy 99-es Messi lapért (ettől függetlenül ha be tudnám építeni 10 chemen az SS lapját, azt venném inkább)vélhetően Kante is baromi drága lesz, de statoktól függetlenül biztos vagyok benne hogy jobb lesz ingame, mint pl Verratti vagy Acuna, csak mert ő Kante

-
Woodslave
félisten
Teljesen tehetetlen vagyok ebben a játékban. Alacsonyabb skill xarabb csapat semmi jelentősége csak vesztek
Komolyan 1360 skill ratingen csak mágusok vannak
-
|AP|
veterán
én is nagyon agyalok rajta, hogy érdemes-e kiraknom a TOTS lapja mellé. Kicsit jobb statok, 5* skill, de nehezebben tudom linkelni.
Bár...végülis valamire el kell b@szni a coint meg a foddert
Gondolom EOAE lap már nem jön, pedig az lenne az igazi, Barcás, RW
-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
Nyilván ez se tökéletes érv de kiraktam klubból és még coin is jött a packból. Persze vicc milyen játékosokat kellett beleraknom de fő csapatban nem játszottam volna velük már potenciális feladatokat meg letojom mire jön a következő ikon swap kör esik pár úgyis. De ha nem az se katasztrófa.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ellenben "csak" 2 win kell +1 pickhez, az meg 13 meccs alatt csak megvan. Padról lehet behozni nem silvert? Mert akkor előre berakod a CR+Neymar+Eusebio hármast aztán mehet a móka.
nem is értem. 90%uk kezdő nem lehetne egy átlag csapatban