- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hangkártya probléma
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
válasz
raczger
üzenetére
Tegnap kipróbáltam,hát érdekes...
Bár a fejlesztések közül nem sok mindent próbáltam ki,de ez a 200-as HP ami ráadásul idővel ''visszanő'',ez nagyon LOL.Az a lőszer izé viszont szerintem már fölösleges.Ami még megtévesztett,hogy fejlesztésekben az 5. szint után nincs tovább,a kreditet viszont levonja ha tovább próbálok lépni egy szintet,és ha jól emlékszem...
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Suzuki topik
- Hangkártya probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Spotify
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Motorola Edge 40 5G 8/256GB kártyafüggetlen okostelefon, Jet Black
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolva IR kam gar
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár a fejlesztések közül nem sok mindent próbáltam ki,de ez a 200-as HP ami ráadásul idővel ''visszanő'',ez nagyon LOL.Az a lőszer izé viszont szerintem már fölösleges.Ami még megtévesztett,hogy fejlesztésekben az 5. szint után nincs tovább,a kreditet viszont levonja ha tovább próbálok lépni egy szintet,és ha jól emlékszem...