- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Ennyire nem lehettek buták. Direkt írtam hogy faszságokat ne írjatok, erre ilyen lehetetlen példával jöttök... Fájt már a fejem, vettem be aszpirint és nem lettem gyógyszerfüggő. WOW! Ez kb ilyen szintű baromság amit írtatok. Pisztolyos baráttal bujkálós játék az inkább közelít egy társasjátékhoz, amihez ugye kell egy bizonyos környezet, játszópartner stb. És ott nincs győztes vagy vesztes, hiszen csak tetteted hogy kilősz bármit is. Viszont a gép ott van napi 24 órába. Csak felcsatlakozol a netre és játszol. Nem kell hozzá senki, hiszen a neten mindig van valaki. Aztán ha nem megy ideges leszel, megpróbálsz javítani a staton, kihagyod a kaját, nem csinálod a dolgod, elhanyagolod magad, másokat stb. Egy gyereknek nincs kötelesség tudata úgyhogy mindezt bűntudat nélkül teszi. De tudjátok mit? Biztassátok csak a gyereteket, Még olvasni se tud, de azért játsszon. Töltse minden szabd idejét a gép előtt ha akarja. A korhatárt is csak viccből rakták rá. És ha inkább játszik és nem akar az a jó, ha nem tiltasz meg neki semmit. A szülő dolga a nevelés, értsétek már meg és nem az a cél hogy a barátjának tartson. Ettől is a falra mászom, amikor ilyenek hallok, hogy „az apukám/anyukám a legjobb barátom, mindent megbeszélünk”. Hát bazmeg egy szülő feladata nem az hogy a gyereke barátja legyen. A szülő az szülő. Ennyi. De vaz neveljétek úgy a kölykötöket, ahogy akarjátok. Én csak tanácsként írtam amit írtam. Ha nem akarjátok ne fogadjátok meg. Ennyi.
-
Grass
aktív tag
„Amúgy az én fiam 7 éves és sokszor volt már hiszti mert nem engedtem neten játszani”
Na ezen el lehet gondolkodni, hogy már 7 évesen ezért vergődik. Gondolom ez is annak az oka, hogy nem néha játszik fél órákat.
Faszságokat ne írjunk, mert nem egymás ölében szokás gép előtt ülni. De ha valakinek ez a családi program hogy az ölébe veszi a gyerekét hogy együtt kockuljanak pár órát hát az is elárul valamit az apáról...
Igen, nyugodtan megtilthatod neki mive korhatáros. Vagy ha netán cigizni akar akkor majd abban is támogatod, mert rosszabb ha tiltod? El kell neki magyarázni a dolgokat. Magától nem jön rá ilyen dolgokra ennyi idősen. De majd ha tíz év múlva lesz egy antiszociális gépbuzi dagadt tehetetlen gyereked, akkor rádöbbensz hogy ja hát ezt nem így kellet volna. -
Grass
aktív tag
Gratulálni tudok csak, hogy a pár éves gyerekeiteket erre buzdítjátok. Nem véletlenül van a játékon korhatár. Ha fölmész egy szerverre, akkor hallhatod a nyivákoló tízen páréves kis kölyköt akiket nem nevelnek a szüleik, csak ott hagyják a tv vagy számítógép előtt „had játszon a gyerek” címszóval. Elárulom, hogy ha nincs az embernek egy megfelelően kialakult személyisége (ezt remélhetőleg mindenki eléri 18 éves korára, ezért van rajta a jelzés de természetesen kivételek vannak) akkor erősen degenerálja a játék. Most gondoljatok bele mi lesz a ti gyerekeitekből, ha már most a gép elé kötitek őket ahelyett hogy foglalkoznátok velük, nevelnétek és próbálnátok értelmesen, együtt eltölteni az időt. A legszomorúbb pedig hogy erre még büszkék is vagytok. Szomorú.
-
Grass
aktív tag
Nekem is volt ilyen egyszer. Bár ha jól emlékszem akkor az tömegesen jelentkezett, szóval valami update bug lehetett. Steampowered fórumában biztos tudnak segíteni ha a játékban van a hiba (vagy legalább megerősíteni ezt az elképzelést). Ha nem, akkor esetleg egérrel vagy driverével lehet gond.
Esetleg még másik usb-be dugd át hátha, de ez nagyon csak tipp. -
Grass
aktív tag
1. A DOD nem tartozik a CS:S hez. A CS-ben és így gondolom HL2-ben is amikor csinálsz egy szervert, beállíthatód hány bot legyen.
2. Start Offline opció.
INTEGRA
Egy online szerveren a konzolba beírva hogy ''status'' kiírja az éppen ott tartózkodók steam ID-jét. Ez egy fajta azonosító szám, olyan mint a személyi igazolvány. Így biztosítják hogy ne nagyon lehessen törten játszani a játékokat. De a cs2hu ra való regelésnél ki is hagyhatod azt a rublikát. Nem fontos.
Ha nincs konzol akkor a steam ablakban. Counter-Strike: Source jobb klikk -> Properties -> General fül -> set launch options... és oda írd be ''-console''
Persze idézőjel nélkül.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
Szerintem fölösleges publik szerverért pénzt kiadni. Már megvannak a bejáratott helyek ahova az emberek járnak. Nagy valószínűséggel üresen pangna a tiétek, hacsak nem tudjátok valami eredeti új ötlettel feldobni a dolgot ami odavonzza az embereket.
War szerver pedig annak éri meg akinek van klánja és szeretne gyakorolni is, nem csak mixelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest