-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
sziasztok!
nagyon láma kérdés lesz, de kb 1 éve nem source-oztam. ahogy olvasgattam, kijött vmi uj patch sourcehoz, ami jelentősebben megváltoztatja magát a játékot? vagy miért hőbörög a nép ?
ui:
gondoltam egyet, a napokban felrakom, ujra megjött a kedv csak lenne egy kis szabadidőm -
akasp
senior tag
hali.
windows 7tel próbálta már vki a gamét?
én jelenleg most azzal tolom, de 1restart=1game.. amikor kilépek a gaméból és ujra elinditom akkor nemengedi a steam, stry again blabla.. restart után megy.. vki help?
jah és sztem xp alatt jobban futott meg vista alatt is.. vagy csak nekem nincsenek jol beállítva de ezt csak érzéssel tudom mondani, fraps még nincsfenn -
akasp
senior tag
amugy érdemes vigyázni, hogy mit importálsz.
pl alapból ékezetes mappákból már nem tudsz tallózni, ékezetes képeknél meg nekem volt hogy kifagyott.amugy tökre izé, hogy semmi jó formátumot nem támogat, mármint jó minősgűt és képes felismerni a transparent részeket a képen. (jelenleg az egyetlen jó megoldás a tga volt nekem ..)
-
akasp
senior tag
-
akasp
senior tag
válasz
satomee #2579 üzenetére
ezek szerint kamuzott a ***** -ja???? mer akkor jól lebaxom holnap.. elvileg akkor most lehet rendesen tolni ingyenesen ugy mint 1 hettel ezelott a cs2u és smalla szervereken??
mod: énis cseréltem egyzser egy vidkarit, ami jobb, és SEMMIT nemészleltem. de mióta dualcore-val nyomom, az fps-em 4*es lett...
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
sziasztok. már majdnem egy hete a régi gépemmel netezek otthon, mert az ujban(kb. 1 hónapos) eldurrant a 80mmhzs ddrIIes corsairom
a k-ba. mind1, garos javitas, és ezen a heten jön meg. mind1. szal azon a vinyon, ami abban van volt fenn a source.
haverom a minap azt mondta a suliban, hogy fizetős lett a cs2hu ás smalla szerverk. hogy is van ez???remélem, hogy egy nagy kamu. és ha igaz is, akkor a jó öreg kartell pubi még nem az!!
-
akasp
senior tag
nagyerekek, megoldottam
proci ki, pontosabban csak a hutoborda, kifuvattam, mert tele volt xarral meg mindennel visszaraktam, cs indit és láss scsodát, massziv 30 fps. máris jobb a rankom
-
akasp
senior tag
válasz
bagyulajuve #2184 üzenetére
fps-ed? vista és xp alatt
-
akasp
senior tag
na lenne még1 kérdés: vista alatt hogy döcög a cuccos? több az fps?
mert bizonyos játékoknál jobba vista bizonyosoknál rosszabb (fpsben értve) -
akasp
senior tag
válasz
dilipok #2163 üzenetére
hajjaj. én 50 fpsnek is non örülnék ha lőnek rám...
huhúú.. ma akkora Mákos>>voltam reggel cs2hu d2only szerveren.. lőnek rám.. akadok megeresztek probaképpen 2 golyot, behuzodok fal mögé és láss csodát: [PH!]Mákos>> headshot! ez egykétszer megesett és ez a szaggatás közbe ugy tunik, mintha falon keresztül szedtem volna őket..
-
-
akasp
senior tag
válasz
satomee #2153 üzenetére
nemtudom, de azért kössz.
megvan a probléma oka (jöszi fraps) szal átlag 80 fps, ha nincs közelben ellenség, de ha tul közel megyek/jön, akkor lecsökken és ha még lő is, akkor egészen le tud menni 10 ig és az ugy szaggat, ahogy van. problémamegoldás? (procicserét nem kérek)
-
akasp
senior tag
hali. az lenne a kérdésem, hogy a quake hangoknál hogy vannak a sorrendek. (ezekbe nem tartozik bele értelemszerűen a headshot, prepare to fight, teamkiller, késelés
valami iylesmi sorrendre gondoltam:
(nembiztos, hogy jó)
1. dominating
2. rampage
3. killingspree
...
Genius: mennyiér adnád?
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
válasz
he7edik. #2069 üzenetére
amikor tul nagy a pinged, akkor laggolásnak hivjuk? az, amikor pl. szörfölsz és már majdnem eléred a rámpa végét és hátrábbdob
ez a lagg? ha igen, akokr szaggatok. pl. amikor egy ellenség a közelembe jön és egyszerűen nem tok célozni, nagyon lassan reagál az egér,...
szal vmi problémamegoldás? próbálkoztam ugy, hogy textures, meg modl & shadow detaileket low-ra veszem, meg 1024ben tolom és akkor is szaggat, ha 1280*1024ben, maxon nyomom. csak legfeljebb eg nagyonkicsi különbség van. -
akasp
senior tag
hali. kelle egy console parancs:
haveromnak alapbol volt ilyenje, nekem nincs. amikor gémelsz, a jobb also sarokban kiirja az fps-t pinget, és még sokminden mást sasszem fehér szinnel. most hogy lehetne ezt előcsalogatni??
köszi előre is -
akasp
senior tag
nekem többször már volt, de csak a cs2hu d2 only serverén tapasztaltam eddig, azt is csak ritkán.
ha minden szerveren ez van, akkor télkleg rakd ujra
problémám: configom látható az adataimnál. 1024*768ban tolom, és néha laggol a szervereken, de csak egy 10-20 mp-re aztán ujra jó lesz. főleg ha ellensegre tüzelek, vagy a közelembe van. mitől van ez? hogy lehet ezt javitani?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
íí console parancsok kellenek: régebben volt olyan, hogy jobbalsó sarokban, fehér betükkel fps, ping, stb adatok kint voltak. most nincsenek, hogyan kell ezt előhívni?
-
akasp
senior tag
válasz
DjSaffy #1835 üzenetére
minekaz? ugy érzem magam jól, ugy szedek sok fraget, hogyha saját configgal tolom
cl_restrict_server_commands -al már a fene kivan. hiába config.ccfg, autoexec.cfg, hiába set launch options... mindig 1-en marad, parasztosan ha cs2hu szerverre vagy másra megyek, akkor visszadob spec.be és át kell raknom consolebanhelp?
ja és eddig müködött
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
eredetivel nyomjátok, akkor nem lesz gond. valszeg update-k miatt van ez, mert pl. az egyik havernek ilyen updates csomagjuk van, neked meg mondjuk egy régebbi
és nem tod updatelni, mert nem eredeti -
akasp
senior tag
válasz
Genius007 #1207 üzenetére
ez ugyanaz, amikor jojatek.hu-n nincs beállítva hogy ezen az oldalon engedélyezd a felugró ablakokat, és beépsz vmilyen asztalhoz. nem jelenik meg az ablak, eszedbe jut a hiba, kilépsz a böngészőből folyamatokban lelősz mindent és visszamész és lám, még mindig bennvagy
-
akasp
senior tag
-
akasp
senior tag
No, kedves cs föggős társaim, idegesít a dolog, nem tod jó sok freget lőni emiatt:
256 mb sapphire vidkarim van + 2.4 ghz proci. szal 1280*1024 felbontáson toszom a gammát,nem is laggol, fps is türhető, de: amikor ugrok és utána megállok, a célkereszt felnagyobbodik és visszamegy. csak ez kummmmmmmmma sok idő még visszamegy!!4 addig leszednek simán!! nem aggol semmi, de kumma lassan megy össze!! help kéne, hogy lehet ez kiküszöbölni!! -
akasp
senior tag
netán old osg-s config??
De legyen már bet. régi osg-n nem volt. régi alatt azt értem, amikor te is ott voltál. bár még nem mentem fel, add meg az ip-t lusta vok visszaolvasni
a mostani helyzet sztem kakatsztófa. laggol össze vissza, inkább jáccom a cs2hun bár asse jobbígyviszont muti azt a szervert
de legyen bet, mert ha megöglök, akkkor kő egy kis pééz
-
akasp
senior tag
mi a ló szentes kaki ez?? bocs a kif. ért de akkor is:
betölt egy szervert és nemsokkal utána: ''Error verifying steam user id ticket'' vagy vmi ilyesmi. mi a fene ez?? egyszer bannoltak vhonnan, de az régen volt sőt utána rendesen tudtam jáccani.
szal hogy most ezzel így nem tudtam ffelmenni egy magyar szerverre így steam + cs reinstall, épp most csinálom. ha nem állna helyre a dolog, akor mi a teendő??? nem lopták el, mert simán be tokjelentkezni. mi a hiba? -
akasp
senior tag
lenne egy kis probkámám a favorites slotokkal kapcsolatban.
a G-re leraktam a grátátokat + 1 defusal kitet, semmi mást. sefegyvert semmmit.
az s-re meg egy m4-et + kevlar+helmet-et.
miért van az, hogy nem engedi megvenni az S slotot, amikor simán van rá pénzem??? külön-külön persze meg tudnám venni a cuccokat de akkor miért vannak a slotok??
ugyszoktam, hogy vagy először S és utána G, amit nem enged, mert nemtudom, de lenne rá pézem!!
a msik, amikor előre megveszem a G-t és utána az S-et és lenne rá pézem, de nem engedi. mi a megoldás, hogyminden simán menjen??
nagy segítség lenne, ha vki elímélezné nekem a 2 buypreset fájlt a cfg mappából. köszi szépen. -
akasp
senior tag
na mi a véleményetek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest