Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84
üzenetére
értem, köszi a választ
-
miti5
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
újratelepítettem a dvd ről ugyanoda ahol volt,"C"-be megmaradt a steam meg benne is minden mentés,ugyhogy még másolgatni se kellett...működik..köszi a segítséget...!!!!!
-
miti5
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
És az tuti jó lesz??-bevált módszer?? De mi a pi.sátol nem indul el most nekem???nem találja a steam a játék könyvtárát,az elérési útvonal meggajdult vagy mi lehet???? Ha az egész steam könyvtárat visszaállítanám egy korábbi időpontra az nem segíthet szerintetek,amikor a mentésre írja hogy korrupt,arra ez is megoldás volt...mármint a korábbi időpontra visszaállítás
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
-
predator00
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
1:31 vége 32 eleje
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Hát drága egyemeg a fene
ott rontottam el,hogy úgy mentem mint eddig azaz csak néha néztem rá az állapotra .de itt valahogy jobban elment mint eddig bárhol......szerintem setup függő lehet ez is?.....mert eddig simán elég volt......majd odafigyelj te is 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Sikerült levadászni őket
az nincs meg és szerintem nem is lesz fenn

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Én már nem emlékszem
nem fejeztem be bizonyos okok miatt
és azóta már Kína is lement..... De a videója asszem lágy.... [link] -
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Lágyon ,és volt benne hiba kb: 4tized
de ez már csak ilyen
[link] -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Biztos,hogy nem játszanék a mutival,ha ingyen hozzám dobnák az eredeti verziót
Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden 

Ha ez neked nem izgalmas...

-
Breeze
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Üdv! Te erre mondtad nem rég ,hogy jól megcsinálták jó gumiszimuláció
Hát tessék 
-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Értem már amit mondasz, csak valahogy még sem az igazi. Igazából is ha mennek egy versenyszimulálást, akkor a versenyen is ugyanúgy fognak menni, és tudnak következtetni, hogy meddig fogják bírni az abroncsok.
De az hogy 7 körrel kevesebbet tudjon na az
Én témát lezártam, nálam OFF! -
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
De nekem nem az üzemanyaggal van bajom, hanem a gumi kopásával, hogy szabadedzésen nem fogyott, de versenyben meg eszi mint állat. Amúgy szabadedzésen végig Rich-be volt téve a Fuel, és így fogyott 17 kör alatt. Versenyben meg normal volt végig, mert Agressive-be tettem az üzemanyagot, és elfogyott 10 kör alatt.
Na ez nevetséges. -
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nem az én véleményemet írtam le, csak az egyik hozzászóló írta ezt, és az ő problémáját vetettem fel.
Most én pl Careerben Bahrein pályán 50%-os futamon a Caterham-al vagyok, és alapból két kiállást kínált fel.
Nyilván ahol felkínál 3-at azt meglehet csinálni 2-vel is, de nem mindegy melyik kocsival vagy, mert a Caterham alatt elfogy rendesen.
Setup-al meg el lehet szórakozni tudom, én mindenhol majdnem ugyanazt a setupot használom, és ugyanúgy kopnak rendesen, mint ha normálon hagynám. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Szerintem ezekkel a patchekkel csak el rontották a játékot.Még szerencse,hogy nekem nem Steames
.Jó így patch nélkül bill.-el.A gumik persze kopnak,de hát ennek érdekében max. annyit tudok csinálni,hogy veszek egy normális kormányt,amire nincs pénzem,vagy ki veszem a Skodából a kormányt,és valahogy működésre bírom gépen
Mondjuk azt nem gondoltam volna,hogy fogok a játékba valaha is nyerni,de idén már sikerült 3x-or is (Monacóban,Kanadában,és Olaszban),szóval még inkább örülök ennek.A gumi kopásba meg bele sz*rok 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
barcalaci84
üzenetére
Jah, furcsa is hogy második körben még néha feltűntek a mapon

Torro Rosso-t próbálgattam, azzal izzadni kell a dobogóért is rendesen

mod: gumikopást én jónak tartom, sőt... általában egy 10 körre kiírt etapra még simán rá tudok tenni normális tempóban 3 kört és csak utána lesz drasztikus az időveszteség
-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Egyetértek a billentyűzet gépelésre való, nem Autós játékra. Minimum egy Xbox joy, aztán a legjobb egy Kormány, de még ennél is jobb az a valóságban egy ilyen gépsasban ülni

-
Breeze
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
TC van Mediumon, az nem olyan nagy szintű segédlet ,hogy kopna tőle a gumi!
Malájziában azért megnéznélek, hogy mész-e 1:34 időt bill-en!Youtuben néztem videókat 1-2s az eltérés (persze kormány) 
-
Breeze
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Üdv!Érteném amit mondasz csak nem így van!Nem velem van a baj!Újra kezdtem ezt az egészet, fiatal pilóták tesztje stb végül meglett a Lotus
Van különbség azért és nem is kicsi!Fölleg a gumikezelést illetően!! Melbourne 3 hely,Malájzia 1 hely és vezetem a vb-t!!Azt viszont megfigyeltem ,hogy az ai erősebb Melbourne-ben mint bárhol máshol!Tetszik a mostani helyzet!Végre egy top auto baj nem lehet! 
-
scampolo84
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Akkor lassan csak elkészül az idei rész is.

-
Danecay
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
Hoppá, nem neked akartam, hanem Breeze-nek!
-
Danecay
addikt
válasz
barcalaci84
üzenetére
No meg arra is figyelni kell, hogy szabadedzésen és időmérőn ne használd el a rendelkezésre álló gumijaidat! Időmérőn pl. csak 3 garnitúra lágyabb ill, ugyanennyi keményebb keverékkel gazdálkodhatsz, amit viszel tovább a futamra. Na mármost, ha Q1, Q2, Q3-ban felhasználod mind a 3 garnitúra lágy gumidat, futamra nem marad új belőlük, ennek megfelelően hamarabb el is kopnak!
Tény, hogy az eddigi részeknél erre egyáltalán nem kellett figyelni, de ebben a részben erre nagyobb hangsúlyt fektettek, amit jól is tettek, hiszen így van a valóságba is, elég csak a közvetítéseket figyelemmel kísérni!Nálam is volt, hogy Williams-el a Q3-be jutva már ki sem mentem mért kört futni, mert tudtam, hogy úgy is valahol a Q3-as mezőny végén végeznék, így spóroltam a gumikkal és maradt egy garnitúra zsír új lágy gumim futamra

-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Amennyi fontos mentésem van a 2013-ban az lehet az enyészeté

-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
De mikor kijött a patch, akkor törölték az összes mért időt.
-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Közben futottam én is TT-ben, és tényleg tapad rendesen az aszfalthoz
Csak sokat játszottam most Careert a Caterham-al, és az elégé instabil egy jószág, és ahhoz voltam szokva... -
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Látom kipörgésgátló nincs kikapcsolva, mert tövig nyomod a gázt tiltásig váltáskor, és egy kicsit se úszik meg a hátulja. Azért ennyire az RB9 se tapad

Szerk: Ez így nem all assist off
-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Az biztos hogy komoly volt az utolsó kanyar, nagyon dúrva meccs volt

-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Rendben megnézem lekorlátozva is.

-
scampolo84
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Akkor nekem nagy bajom nem lehet, eddig is lassú voltam!

-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nem FPS bug. Most olvasom hogy az autók gyorsaságát növelték. Akkor gondolom itt a válasz.
Fájlverzió 1.0.0.2 -
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nem tudom hogy lettem gyorsabb. Csütörtökön jött ki a frissítés, és Ausztrál pályán nem tudtam menni 1:23-nál jobb köridőt. Mivel nálam a VGA tuningba volt, ez a frissítés meg nem szerette, így befagyott a játék kétszer. A második fagyásnál tönkre ment a mentésem, ezért létre hoztam egy újat, és ezzel a profillal meg megyek gyorsan rendesen. Nem tudom hogy van ez

-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Tuti hogy nem Patch nélkül használtam, mivel Eredeti példányban van meg, és amint elérhető egy frissítés, azt a Steam már is automatikusan feltelepíti.

-
válasz
barcalaci84
üzenetére
Én itt vettem a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ott rontottam el,hogy úgy mentem mint eddig azaz csak néha néztem rá az állapotra .de itt valahogy jobban elment mint eddig bárhol......szerintem setup függő lehet ez is?.....mert eddig simán elég volt......majd odafigyelj te is 
az nincs meg és szerintem nem is lesz fenn

Hát tessék
.Jó így patch nélkül bill.-el.A gumik persze kopnak,de hát ennek érdekében max. annyit tudok csinálni,hogy veszek egy normális kormányt,amire nincs pénzem,vagy ki veszem a Skodából a kormányt,és valahogy működésre bírom gépen
Malájziában azért megnéznélek, hogy mész-e 1:34 időt bill-en!Youtuben néztem videókat 1-2s az eltérés (persze kormány)

Csak sokat játszottam most Careert a Caterham-al, és az elégé instabil egy jószág, és ahhoz voltam szokva...