- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudod a Steam az eredeti. Én megvettem lemezesen, és az útmutató hátulján volt a játéknak a Steam aktiváló kulcsa. Amit Steam-en aktiválni is kellet, és le is töltötte.
A lemezzel meg azt éred el, hogy feltelepítheted onnan is, de ugyanúgy Steam-ről fog futni, és a futtatáshoz nem kell a lemez. Magyarán a lemezzel kitörölheted a segged.
Tavalyinál ha jól tudom, nem is volt benne lemez, csak az útmutató hátulján lévő Steam aktiváló kulcs, és kész na meg poszter.
Akár boltból vetted, akár Steam-en egy kulcsot ugyanaz a kettő. -
törölt tag
Azt nagyon nem is lehet vissza nézegetni, én úgy tudom. Mikor először telepíti, alul mutatja a Steam főkönyvtáradban, hogy 1 elem letöltés alatt stb. Aztán ha kész megnézheted. De ha bezárod a Steam-et, és újra elindítod a kutya meg nem mondja, hogy telepített, vagy sem.
-
Próbáld meg elfékezni Monzában a célegyenes utáni sikánt és vágd, át, vagy Spa-ban a célegyenes előtti sikánt. Csuklóból DSQ-t adott a gép több esetben is, már elsőre....
(#385) cyberkind: Red Bullt próbáltam sima Grand Prix-n, azzal elég jól el lehet kalapálni még a legend AI-t is.
-
mikrosuttii
aktív tag
A Sauber erős,jobb,mint a Toro Rosso fényévekkel,(bár ez embertől is függ,hogy milyen a vezetési stílusa,stb.) de eszi a gumikat.
Nekem eddig Sauberrel legenden bill.-el ilyen eredményeim vannak:
MEL:6.-->2. MAL:8.-->8. CHN:16.-->17. BAH:12.-->5. SPA:10.-->6. MON:1.-->1.
Persze megpróbálni megpróbálhatod,de kevés esélyed lesz már az 1. évben VB-t nyerni.Gyakorlásnak viszont jó.Bár Pro-n/Experten én ott hagyom őket Williamssel is.
-
-
KaraDani
addikt
Nem az akadás a lényeg a bugnál. Magasabb FPS -> gyorsabb vagy, alacsonyabb fps -> lassabb vagy. Asetto Corsa tech previewban volt ilyen probléma, de az csak egy tech preview nem kiadott játék
Amúgy semmi bajom az FPS-el igazából nálam igen impresszív volt hogy 3 monitoron high beállításokkal stabil 80-100 fps és nagyon szép. -
KaraDani
addikt
Legalább rájöttetek és nem kell rajta törni a fejetekt.
Először foglalkozzanak az FPS buggal, amellett úgyis totál értelmetlen az online rész. Én még relatív szerencsés helyzetben vagyok mert elsősorban AI-val mókázásra vettem csak a játékot, és nem terveztem online komolyabban foglalkozni vele (arra szimulátorozok inkább) De akik ligázni akarnak vele azokat úgy igazán megszivatták, mert ez így használhatatlan online.
-
PiE137
senior tag
Elb..ztunk rá egy egész délutánt, mire úgy ahogy körvonalazódott a gond:
Steam és játék újratelepítés se segített.
Ekkor kíváncsiságból kipróbáltuk one shot-on, amin nekünk is rendbe elindult a futam is.
Próbáltuk short race weekend-en, szintén jó volt.
Ekkor tértünk vissza a Long-ra úgy, hogy feladtuk a Q1-et, akkor is betöltött a futam.
Q3 után viszont továbbra se, tehát ez is egy jó kövér BUG.
Most már csak az a kérdés, hogy minden hosszú kvalifikáción s...r a coop mód, vagy csak a Melbourne-in.
Codiék ismét jól leszivattak minket! -
Igen, időmérőn nekem is simán megvan, másodperces előnnyel, futamon viszont jó, ha 1-2 kört tudsz jól menni lággyal, aztán kuka. Persze az AI-nál nem..
2-4 körrel mindig előbb kell boxba mennem, mint ahogy belőtte a kiállásokat(prime-on is), és így is az utolsó pár kör másodpercekkel rosszabb már.
Már várom silverstone-t, hogy ott meg majd durrognak el -
tkesy
őstag
Igen... talán 1 vagy max 2 lehet ezüst...
PF on-al is lehet nyerni Pro szinten, (bill-el) csak nagyon jó setup kell hozzá és pontos vezetés... legalábbis az évadnyiton sikerült, és a 2. helyezet Vettel is ugyanúgy 3 kiállásos stratégián volt mint én, csak más sorendben használta el a gumijait...
-
jozsi252
veterán
5200 ft környékére jön ki. Ami hát ha nem is gyanúsan, de olcsónak mondható. Bár van olyan game, ami pl drágább mint CD Galaxisba. Szóval valószínű innen fogom én is megvenni az F1-et. Írtam nekik mailt hogy biztosítsanak arról hogy tutira független. Azt várom épp hogy írjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő