Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
crazyfrog190 #1697 üzenetére
Ez összetett, nem abból áll hogy kikapcsolod ABS-t, vagy TC-t, és akkor nyersz x másodpercet. Egy Momo-val is lehet olyan köröket menni ami a top 20-ba visz be. Egyetlen egy tippet lehet adni. GYAKORLÁS! Illetve ha már megy a pálya, érzed az íveket, féktávot, kigyorsítást, akkor jöhet a setupolás. De hogy ez összejöjjön, több száz kört kell menned.
Persze az a jobb ha a segítség offon van, illetve manuális váltóval mész. Automata nem úgy vált ahogy kell. -
jozsi252
veterán
Náluk meg lehet vásárolni bármelyiket, persze jó drága pénzért.. Az egy dolog hogy leállnak/tak a gyártással, attól függetlenül még náluk hegyekbe állnak ezek a kormányok. Mégpedig azért hogy a garanciás igényeket ki tudják elégíteni. De ez már teljesen más tészta, mivel náluk is szerintem, meg több másik cégnél is, teljesen más a raktárkészlet amivel a garanciás igényeket ki tudják elégíteni, illetve más a webshopos készlet.
Azt pontosan nem lehet tudni hogy mennyire álltak le a gyártással, ha teljesen akkor a jelenlegi készletet használják fel, szóval a készlet erejéig lehet vásárolni a kormányokat. De úgy gondolom hogy saját részre még folyik a gyártás, kis mennyiségben, pont annyira hogy a webshopos igényeket ki tudják elégíteni.
Szóval hogy 5 év múlva milyen kormányt tudsz vásárolni? Thrustmaster, Fanatec. Fanatec alapból húzós, szóval azt nem kell magyarázni, viszont Thrustmasternek is vannak jó kormányai, csak épp nem a 10-20k-s kategóriában.
Én azt mondom, hogy a helyedben várnék a vásárlással, és megpróbálnék valami úton módon hozzájutni egy új DFGT-hez. Akár hónapok múlva, akár fél év múlva. Elég jól össze van rakva az a kormány, nem nagyon van ismert szériahibája, mint pl Momo-nak a poti hiba, vagy van olyan Thrustmaster aminek a pedálja törik. Szóval lehet hogy az 10 év múlva is kormány lesz.
-
jozsi252
veterán
Közbe látom hogy átmentél kormányos topicba is, de ott se tudtak sok jót mondani más noname kormányokról. De mivel látom hogy csak F1-re kellene, így én is azt javaslom hogy 10-13k körül vegyél egy Momo-t. Az még aránylag jól használható F1-re, mivel ott nem fontos az 540 fokos elfordulás, vagy 900 esetleg. Ezért szerintem az lenne a legjobb választás. Jobb mint egy ilyen FFB nélküli Thrustmaster GT Experience csoda.
-
jozsi252
veterán
Én a helyedben megpróbálnék vásárolni egy még garis DFGT-t. Igaz ez már nagyon nehéz lesz, mert mivel a logi már kivonult a piacról, ezért a raktárkészletek fogynak, így boltokba is olyan 40-45k környékén lehet kapni ezt a kormányt.
Eladni meg ugye már senki se nagyon szeretné. De azért a helyedbe aprókon nézelődnék, mert 20-25k körül szerintem tudnál vásárolni.De azért várd meg mások véleményét. Amúgy csak érdeklődésképpen kérdezted hogy kinek mi a véleménye, nem logi kormányokról, vagy vásárolni szeretnél? Ha igen akkor mekkora összegig mennél el?
iPon tavaly év közepéig árulta ezt a kormányt, akkor 31k volt, annyiért nagyon jó vételnek számított. Aprókon 17-20k körül lehetett is venni. De most hogy hiány van belőle, illetve lesz is, nem csoda hogy az ára 50%-al megemelkedett. Illetve az a 3-4-5 db ami van aprókon, azokat is inkább 25-30k körül adják.
-
jozsi252
veterán
Logitechen kívül, illetve ami újonnan 20k alatt van kormány, sok jóra ne számíts, legalábbis a véleményeket tekintve. Ezeket egyszerűen nem éri megvásárolni, mert közel sem tud olyan élményt nyújtani mint egy DFGT pl.
Amúgy elvileg nemsokára bemutatják az F1 2014-et, kíváncsian várjuk hogy mit tudtak alkotni. Mert forradalmi újítás nem nagyon volt ezidáig, legalábbis ami a 2012-2013 szériát érinti. Jó lenne ha egy kicsivel jobb fizikát bele tudnának zsúfolni a 2014-be.
-
jozsi252
veterán
válasz
LocalHost87 #1646 üzenetére
3990 ft a Konzolok szervizébe. De a Steam Summer Sale alatt szerintem még ennyibe sem került szerintem. Szóval nem egy nagy összeg úgy vélem.
-
jozsi252
veterán
Aki esetleg megakarja venni a játékot, az most lépjen, mert CD Galaxisba 2990 pénz.
-
jozsi252
veterán
Köszi
Azt hogy futam alatt melyik szett gumi kerüljön fel, azt hol tudom pontosan beállítani? A gyors menübe ugye elvileg csak a típust lehet beállítani. Mindig azt rakja fel ami a legkevésbé használt?
Illetve amikor a gumikra rámegyek, akkor egymás alatt van 2 körszám. Az egyik pl lágynál 1.2, alatta meg 10.5 szokott lenni, ha jól emlékszem. Ez mit takar pontosan?
-
jozsi252
veterán
Elvileg nem úgy van, hogy amilyen gumival az időmérőt befejezem, azon a gumin indulok a futamon is? Csak mert Q3-ba még maradt 1 szett lágy gumim. Na most Q3 elején a használt lágy gumikkal mentem, majd a végén a gumiknál kipipáltam ugye, hogy az új szett legyen fent.
Mentem is vele 1 kört. Viszont futam elején mikor nézem a statust, akkor ugye a 4 gumi eléggé piros, szóval úgy jelzi hogy a használt szett maradt fent, nem pedig az a 1 gyors kört futott gumi, amit a Q3 végén felraktam. Ez hogy van, vagy mit nem csinálok jól?
Elvileg akkor marad fent az adott szett gumi a futamra is, amikor megyek felvezetőt, gyors kört, illetve levezető kört?
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
válasz
--Lorant-- #1494 üzenetére
Tegnap este kedvem támadt játszani egy kicsit, aztán mentem a hungaroringen egy 25%-os futamot. De a 8-9. körbe már ki kellett jönnöm, mert használhatatlan lett a gumi. Szóval igen, gázadással fékezésekkel csak óvatosan
-
jozsi252
veterán
Akinek szintén van olyan gondja mint nekem, hogy a kormány a végponthoz közel tekerve beesik szinte, az a játékban állítsa 100%-ra az FFB erősségét. Nálam ez úgy néz ki teljesen jól megoldotta ezt a gondot. Ami nagyon idegesítő, mert pl sikánoknál nem tudtam egyszerűen normálisan kanyarodni, mert ha pl 120fokon túl tekerem a kormányt akkor olyan mintha az FFB 0 lenne.
A logitech profiler-be az erősség 80%-on van, Spring Damper 0%, kormány középrehúzás 0% illetve pipa be. Remélem másnak is segít ez a kis infó.
Már napok óta mindent állítgatok amit csak tudok, csak ezt az egy beállítást nem toltam fel 100%-ra
-
jozsi252
veterán
válasz
scampolo84 #102 üzenetére
Köszi a tippet, ezt megpróbálom én is, mert ez a beesés nálam is jelentkezik, amikor már nagyon elfordítom a kormányt. G27-em van amúgy.
Ma vettem át a játékot, és így elsőre, jobban tetszik mint a 2012. Grafika is szép, viszont FFB terén lenne még mit javítani. Mert pl ha a játékban az erősséget 20%-ra rakom, akkor is ugyanolyan erősséggel lehet tekerni mintha 100%-ra tenném. Szóval ezt nem nagyon értem, no sebaj. De ezt az általatok is tapasztalt beesést remélem a középrehúzás rendbe hozza nekem is.
Illetve annyi kérdésem lenne hogy nektek a kormány linearitás, illetve saturation hogy van beállítva? ( Tudom van logout-on kormány leírás, de személyes tapasztalat érdekelne
)
Köszönöm
-
jozsi252
veterán
5200 ft környékére jön ki. Ami hát ha nem is gyanúsan, de olcsónak mondható. Bár van olyan game, ami pl drágább mint CD Galaxisba. Szóval valószínű innen fogom én is megvenni az F1-et. Írtam nekik mailt hogy biztosítsanak arról hogy tutira független. Azt várom épp hogy írjanak.
-
jozsi252
veterán
válasz
Barthezz2 #105 üzenetére
Honnan szerezted be a kulcsot ha szabad kérdezni, illetve mennyibe került? Most próbálok egy 100%-osan megbízható boltot keresni ahol nem kell attól tartani hogy régiós játékot veszek. Bár ez a simplycdkeys lehet még a legjobb választás, de azért írtam nekik 1 mailt az F1-ről, hogy valójában EU régiófüggetlen-e.
-
jozsi252
veterán
válasz
scampolo84 #72 üzenetére
Mindegy lényegtelen hagyjuk inkább.. Ha tudtad volna akkor nem írtad volna persze a módosítás előtt hogy "N/A nyilván azt jelenti hogy régiózármentes". Nem kötekedni szeretnék, csak 1 olyan válaszra számítottam, ahol van 1 link a simplycdkeys-nél, hogy melyik játék régiózáras, illetve mentes.
(#74) scampolo84
Tudom, megértem teljes mértékben. Viszont ez kevés nekem hogy mások azt mondják hogy szerintük régiófüggetlen. Az accountom elég sok pénzembe van már benne, így meg lehet érteni hogy nem akarok beleszaladni olyanba, hogy esetleg deaktiválják az accom, egy fránya játék miatt.
-
jozsi252
veterán
válasz
scampolo84 #70 üzenetére
N/A azt jelenti hogy Not Available, szóval nem áll rendelkezésre információ. Ha esetleg nem tudtad volna.
-
jozsi252
veterán
válasz
scampolo84 #68 üzenetére
Ezen nem tudom mit nem lehet érteni?? Annyit kérdeztem csak, hogy ez a simplycdkeys-es F1 kulcs, EU-s ( régiófüggetlen kulcs), vagy pedig valami régiófüggő kulcs, ami ugyebár kb fele annyi mint a rendes.
-
jozsi252
veterán
Azt olvastam hogy a Classic edition dobozos változatban csak PS-re illetve xbox-ra lesz kapható. Ez valóban így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest