- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hessler
csendes tag
Én egyszer Malajziában. Marussiával 11.-ről csúsztam vissza 19.-nek, a 20. előtt éppen hogy célba értem. Azóta mindig nézem, hogy mennyi üzemanyag van a kocsiban.
A Hungaroringen viszont alig tudok végig menni 1 kiállással (25%-os versenytávnál). Nem tudom, az AI hogyan csinálja, de nekem a tervezett kiállás előtt minimum 1 körrel korábban ki kell állnom (úgy is, hogy zsír új gumikon indulok), annyira elkopik a gumi. Felrakom az újat, de a futam végére az is teljesen elfogy. Ja és csak a Hungaroringen, a többin közel sem ennyire vészes a helyzet.
-
barcalaci84
őstag
Igen tökéletesén a valóságnak megfelelőén kopnak a gumijaim...
Az ai meg lassul ha látható vizualisan a kopas, ha nem...
Az ai nem egy versenyző...előre ki van találva hogy mennyire lassuljon "gumikopas" hatására...
Sajnos idén is túl lassú az ai...és meg jobban kopik a gumijuk mint nekem ( több kiállás kell nekik) -
KaraDani
addikt
Nem hiszem, hogy olyan húde gyors lennék. Verseny első felében optionön majd primeon 1:29.5-1:31 között autóztam gumikopástól függően, utána pont a poén miatt váltottam a kétkiállásos taktikáról és 1 prime helyettt két optiont használtam el a végén, ott 1:26 okat mentem többnyire. Qualin 1:25.7-et mentem jó abban még lett volna, meg nem is egykörös setuppal megyek nyilván (Parc Fermé). Nemtudom ez mennyire jó Sauberrel Melbourneben, de szerintem biztos nem kiemelkedő. Inkább az AI volt furcsa itt, elsősorban a Vettel Alonso, Roseberg, Hamilton 4-es, úgy tűnt nem gyorsabbak, mint előtte experten voltak melbourneben. Talán ezt igazolja is hogy Raikonnen Hülkenberg lett a 2. 3., pedig hátrébbról rajtoltak.
Majd a következő versenyen kiderül mi lesz. -
barcalaci84
őstag
én nem bántásból írtam
és szép teljesítmény billenytűzeten...
de én nem mennék ennyit mert hozzá nem kezdenék egy autós játékhoz billenytyűzettel (az gépelésre van)
és biztos nem panaszkodnék hogy túl nehéz a játék , kopnak a gumik , változtassák meg hogy tudjak én is nyerni...
nem billentyűzetre való a játék , a Zsiguliban is hülyén néznél kormánykerék helyett egy billentyűzettelcsinálják nehezebbre a játékot , mert még mindig túl nagy a tapadás stb...
mégegyszer mondom tisztelem aki billentyűzettel ér el komoly eredményeket...
de az nonszensz hogy a billentyűzetesek , kormányosok sírnak egy autós játéknál hogy túl nehéz és patch-et azonnal / és általában sikeres is előbb utóbb a sírásidén szerintem nagyon jó irányba ment el irányítás, gumi6 benzinszimuláció terén....
-
mikrosuttii
aktív tag
-
barcalaci84
őstag
de értsd meg hogy valószínűleg veled van a baj... (setup illetve vezetési stilus)
én speciel akár 4-5 körrel tovább kint tudnék maradni mint az ai ...ha meg gyors neked az ai akkor vedd le a nehézségi szintet..
remélem nem nyúlnak a gumiszimulációhoz...mindenesetre berakhatnak egy opciót hogy a casual réteg ki tudja kapcsolni a gumikopást... -
fess
őstag
Young test-nél direkt tovább küzdöttem,hogy elérhető legyen a lotus, jó hogy lehet egyből első idényben is nagyobb csapattal menni? Assistokat használsz? Nálam minden off.
Másnál is van online,hogy beállítja hogy a segítségek nélküli szerókat mutassa,de ugyanúgy mutatja mindet? -
KisBundi
őstag
Áhh ezt a játékot csak kormánynal lehet tolni..
Annyira nem lehet billel kezelni hogy az nem igaz.Kanyarodni még hagyján, de a gázadás..
A többiek már vígan nyomják a gázt nekem meg játszani kell vele, hogy ne pörögjön ki mert hiába van TC, ez bizony kipörög mint állat..Innentől kezdve agyő jó helyezés..
A Lotus kezelhetetlen így!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest