Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
ez egy játék és közel sem szimulátor...
gázadagoláson fékhasználaton sok múlik, ahogy a váltásokon mégtöbb...motorfék
shortshiftingről hallottál-e???a codies f1-ek közül még itt kell a legóvatosabban vezetni, főleg kigyorsításoknál
a gumiszimuláció egészen kiváló az ideiben, benzinnel is el lehet játszogatni egy hosszabb távú versenyen...és messze nem ez a tökéletes kör még nekem sem , mert a 3 szektorban benne maradt még másfél tized ...
majd jönnek a profik és bemennek 16 alá is...Hajrá VixDrop és MotionBlur!
-
mikrosuttii
aktív tag
Nekem olyan bugom van,hogy amikor kiállok kereket cserélni,és pl. kemény gumit raknak fel,akkor egy pillanatra a gumi oldalán található szegély,(jelölő,jelző lámpa,vagy akármi) egy pillanatra sárgára vált.Aztán pedig vissza vált a kerékcsere befejeztével szürkére/ezüstre.

-
-
törölt tag
Egyáltalán nem csalok. Kormánnyal, sokkal könnyebb a kigyorsítás. Kerékvetőre meg néha kiteszem a kocsit, hogy jobb legyen a kigyorsítás. Sose pörgetem fel a motort. 1-esbe sose váltok le.
Kanyarból mikor kigyorsítok, hamarabb váltok fokozatot, hogy ezzel is ne pörögjön ki a hátulja.
Minden a kigyorsításon múlik, nagyon sok időt el lehet vele szórakozni.
Na meg a jó Setup se elhanyagolható.
Levágni meg nem tudok kanyart főleg TT-ben, mert egyből érvénytelen az idő
(#549) Jim74: Én is az OC-ra gyanakodtam, de egyből lefuttattam egy IBT tesztet, ami a Proci, és a ramok stabilitását méri, hiba nem volt. Teszteltem a VGA-t külön hiba nem volt.
Na mondom sehol nem jön elő a probléma csak az F1-nél. Na meg nálam olyat is csinál, hogy játékot lerakom az asztalra, aztán ha megnyitok egy filmet a Cyberlink Power DVD lejátszóval, akkor is megfagy a gép. Úgyhogy kicsit BUGOS![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KaraDani
addikt
-
Đusty
addikt
Belépsz az online játék menübe és kiválasztod amit szeretnél, van gyors játék ahova véletlenszerűen becsatlakoznak játékosok és ha összegyűlt bizonyos számú játékos indul is, vagy akár szerverekből válogathatsz, ha látod egyértelmű lesz. Ha pedig ligázni szeretnél:
Új hozzászólás Aktív témák

- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)