Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
nem...mert hulladék...
thrustmasterből csak az f430 ffb használtan ami szóbajöhet szerintem... (ott is lehetnek pedáltöréses gondok , mint az általad linkeltnél) viszont ez minőségi maga a kormány illetve ffb-je...900 fok meg nem kell codemasterses f1 hez...vagy dfgt újan/használtan vagy olcsóbban használtan f430ffb vagy még olcsóbban a momo( ez már gyakorlatilag olcsóbban megkapható mint egy kontroller) -
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
én 2 -3 körönként nézem, mert még az elején engem is megtréfált egyszer...
és tényleg pálya és setup függőnek is tűnik...ha rövid a vége (leszabályoz sokszor) illetve ha sokszor túlpörgetem akkor mintha jobban fogyna...én mindig sok benzinnel indulok, akkor lehet játszani a keverékkel össze-vissza..
bahrainban mia jó idő q-n amúgy?
mocskos egy pálya a kerékvetőivel
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Drága a benzin

-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
szép munka
és már kijárt neked -
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
de mi lett a vége?mert csak az hiányzik

-
barcalaci84
őstag
válasz
Mr.Westlake
üzenetére
Itt nincs warez...
De f1 ben nincs tankolás már évek óta...így a játékban sincs

Ne rich keverekkwl menj és meg marad is benne benya
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
hm érdekes...
ha jól hallottam Jim74 ennél jobbat megy keményen
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
de roly (cupák) keményen ment, ugye?
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Lorant!
Mi volt a polepozicios idő nálatok malajon, illetve milyen gumin?
-
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
szerintem ha ingyen hozzád vágnának egy eredeti verziót abba se hagynád a multit

a gép ellen meg szökő évente versenyeznél ...
ez a kilökdösnek multiban meg tényleg csak public versenyeken lehet jellemző , amúgy csak fair magyar játékosból van minimum 50 (és külföldiek közt is rengetegen..)
engem kifejezetten zavar pl a z AI butasága hülye fékezése, időmérőn akadályoznak mert nem tud lehúzódni stb (arról nem beszélve hogy idén is rohadt lassúak és 0 a kihívás...)
inkább versenyzek olyan ligában ahol a dobogóra sincs esélyem , de a a pontszerzés már érték és körökön át megy a harc minden egyes pontocskáért... -
barcalaci84
őstag
Igen tökéletesén a valóságnak megfelelőén kopnak a gumijaim...
Az ai meg lassul ha látható vizualisan a kopas, ha nem...
Az ai nem egy versenyző...előre ki van találva hogy mennyire lassuljon "gumikopas" hatására...
Sajnos idén is túl lassú az ai...és meg jobban kopik a gumijuk mint nekem ( több kiállás kell nekik) -
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Lehet ő tud rá vigyázni

De viccet félretéve az ai csupán script, már a verseny előtt eldől hogy milyen időket fog futni...és szokott romlani az idejük...néha "felrakják richbe" és javul az idejük
lekorozeskor bizony látni csúszkalo ai-t (pedig látszólag Szep a gumija), de ez előre meg van írva.... -
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Holnap megyünk 100%öt Indiában 16.00-tol...gumigyilkos pálya...
Eddig egyetlen 100%-t mentem idén és Benzinnel nem volt problémám, gumival pedig ugyanannyi kiállás mint Vettel (mármint az igazi)
az mondjuk vicces hogy gyorsabb vagyok mint ő a való életben...pedig nem vagyok csodagyerek sőt a játékban is vannak nálam jóval gyorsabbak... -
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Ne agressivbe tedd hanem cautionbe,....király lesz...
A gumira pedig szintén érvényes amit a benzinrol írtam,arányosabban gyorsabban fogyik ha nem 100%-öt mész...
A hang bug, illetve az online bugok viszont az igazi problémák...
Szimulacio téren idén hatalmas meglepetés számomra a játék...
A jelenlévő igazi bugok viszont tényleg idegesitoek és a tesztelés teljes hiányát mutatják (pl kezdeti fps bug)...hang bug két patch után LOL -
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Edzéseken, időmérőkon annyi körre elég amennyit tankolsz...versenyen ha 100%- ot mész szintén...50 ill 25%-ön aranyosabban gyorsan fogyik...ahogy a tavalyi részben is...
Verseny taktikával érdemes mindig a caution beállítást használni...friss gumival mész pár kört zürichben utána standard... Ha minuszba kerül az üzemanyag záráskor lenne stb...üzemanyagmenedzeles a mai F1 szerves része...
Ez a f12013 erőssége... -
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Gondoltam hogy amúgy neked sincs gondod a kopassal

De akkor nem értem miért írod hogy a codemasters hogy elrontotta...
Idén lett ez a rész a legvalosaghubb...Van több más hibája a játéknak, de nem ez az...
Egy gumikopas kikapcsolasi lehetőségében van fantázia...és megszűnne a sírás... -
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
na azért ez nem így van...
minden 25% -os futamon gond nélkül végig lehet menni egy kiállással...
mentem már vagy 5 pályán 50%-os futamot:
ausztrál 2 kiállás (bár szerintem jobb lett volna a 3)korea 3 kiállással /de 2 vel is meg lehet
usa (ez 3 kiállás simán)
Magyar 3 kiállás minden gond nélkül...
benzinnel ha folyamatosan követed akkor semmi probléma nem lehet
Kanada 1 kiállással!!!!
nagyon is tökéletsen modellezték az idei gumikopást/ Pirelliket
a játék legerősebb pontja ez...oda kell figyelni hogy ne blokkoljanak soha a kerekek, ne pörögjenek ki kigyorsításnál stb
gumi hőmérsékletet érdemes nézni (ha sötét zöld akkor finomabban kell menni)setupnál nem 11-11 es balance és ne 1-1, 11-11 es felfüggesztés legyen
első pár futamomnál én is szenvedtem , de meg kell tudni kezelni a dolgokat...magyar nagydíjat először nekem is 4 kiállás is neccesnek tűnt...de megtanulható
UI: viszont a casual rétegnek tényleg beépíthetnének egy opciót hogy kikapcsolhassák legalább offline...
mert értem hogy valaki nem képes /nem akarja a valósághoz közelebb álló szimulációt...
De nehogy visszafele induljanak el a fejlesztésben mert a casual réteg a leghangosabb....PLEBI :
szeintem 270 és 330 fok közt van az 1:1 es irányítás
ha a 270 túl érzékeny neked akkor emeld ameddig kényelmes nem lesz...én 300-on használom speciel az ideit -
barcalaci84
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lotussal elkezdtem a karriert de hamar meguntam mert semmi kihívás...
meg rájöttem hogy jobban szeretek emberek ellen védekezni , támadni taktikázni...és nálam is úgy van , hogy simán tudnék még menni az adott gumin, de inkább jövök mert 3-4 kör alatt lehet hozni egy kiállásnyit...
-
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
hát azért az örömteli változás hogy nem a számítógéped ára befolyásolja a köridőket

-
barcalaci84
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
így van , még inkább nehezíteni kéne a legenden...
mondjuk tavaly szerintem még vagy 4-5 mp vel verted őket körönként
-
barcalaci84
őstag
én nem bántásból írtam

és szép teljesítmény billenytűzeten...
de én nem mennék ennyit mert hozzá nem kezdenék egy autós játékhoz billenytyűzettel (az gépelésre van)
és biztos nem panaszkodnék hogy túl nehéz a játék , kopnak a gumik , változtassák meg hogy tudjak én is nyerni...
nem billentyűzetre való a játék , a Zsiguliban is hülyén néznél kormánykerék helyett egy billentyűzettelcsinálják nehezebbre a játékot , mert még mindig túl nagy a tapadás stb...
mégegyszer mondom tisztelem aki billentyűzettel ér el komoly eredményeket...
de az nonszensz hogy a billentyűzetesek , kormányosok sírnak egy autós játéknál hogy túl nehéz és patch-et azonnal / és általában sikeres is előbb utóbb a sírásidén szerintem nagyon jó irányba ment el irányítás, gumi6 benzinszimuláció terén....
-
barcalaci84
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
ezt tényleg javították ...
gumizódik a pálya
és mintha pár tizeddel lassabb időket lehetne menni ... -
barcalaci84
őstag
de értsd meg hogy valószínűleg veled van a baj... (setup illetve vezetési stilus)
én speciel akár 4-5 körrel tovább kint tudnék maradni mint az ai ...ha meg gyors neked az ai akkor vedd le a nehézségi szintet..
remélem nem nyúlnak a gumiszimulációhoz...mindenesetre berakhatnak egy opciót hogy a casual réteg ki tudja kapcsolni a gumikopást... -
barcalaci84
őstag
A gumiasszimiláció a játék legerősebb része... És szerintem a játék végre bünteti azokat akik segítségeket használnak ( jobban kopik)...
Kicsit óvatos setuppal, óvatosabb vezetessel simán meglehet csinálni a futamokat egy kiállassal kevesebbel mint az Ai...(persze általában jobb taktika ha többszor megy ki az ember... -
barcalaci84
őstag
ma este 20.00-tól egy 50% -os funrace a Hungaroringen?
akit érdekel vegyen fel steamen és írjon -
barcalaci84
őstag
ez egy játék és közel sem szimulátor...
gázadagoláson fékhasználaton sok múlik, ahogy a váltásokon mégtöbb...motorfék
shortshiftingről hallottál-e???a codies f1-ek közül még itt kell a legóvatosabban vezetni, főleg kigyorsításoknál
a gumiszimuláció egészen kiváló az ideiben, benzinnel is el lehet játszogatni egy hosszabb távú versenyen...és messze nem ez a tökéletes kör még nekem sem , mert a 3 szektorban benne maradt még másfél tized ...
majd jönnek a profik és bemennek 16 alá is...Hajrá VixDrop és MotionBlur!
-
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Igen törölték az időket, de...
Mivel a saját ghostokat nem törölték, ha valaki nem tud javítani a patch előtti idején, akkor szépen feltölti azt a régi fps bugos időt...(ugye akiknek több mint 100 fps-e volt az most közelébe se tud szagolni az idejének
)
Bravo codemasters!!!Ui: nézd meg a videon hogy elnyúlik Alonso ghostja vagy 2 mp-re... Patch előtt volt ez hogy bármelyik pályán már a célegyenesben kaptam mp-eket...(beállítástől függetlenül)
-
barcalaci84
őstag
csináltam egy Hungaroring TT videót
-
barcalaci84
őstag
http://www.mediafire.com/download/imaqyuo8oq9i9oj/Tires+2013+UPDATE+3.7z
itt van az említett gumkopásos mod léegfrissebb verziója...(csak vizuális természetesen)
és steamnél (eredeti) sem zavar be hiszen csak vizuális cucc...http://www.racedepartment.com/forum/resources/tires-edition-2013.937/
itt pedig lehet látni ha jön újabb -
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
ténnyleg jól néz ki , és igen ez csak vizuálisan változtat...
-
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
értem amit mondasz...
az 1:20 as idő nem egy nagy dolog patch után se (én is 1:20:5-t megyek)
az érdekes az hogy téged belassított a patch , aztán csináltál egy új profilt és azt mondod 2 mp-t javultál
csinálhatnál egy tesztet , mondjuk 60fps korlátozássqal is tudsz e menni iígy?
mert ha nem akkor szólni kéne a codemasters forumon hogy javítsák ezt is...ja és én azt látom hogy szinte mindenki lassult (pont az fps bug javítása miatt) sokan mperceket
-
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Azért gondolok én fps bugra, mert csak egy patch jött eddig...és azt mondtad így 1:23 as kört tudtál csak menni...aztán Uj profilt csináltál és megint gyorsultal 2 mp-t...közben játékhoz nem jött másik patch...
Persze lehet csak raéreztél az irányításra, de a 2mp hirtelen azért soknak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák

- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest