Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Mert a virágboltinál nem jó a névbeíró funkció, azé. Elb..zták a törést! :-P
Válaszolt egy codis a levelemre, további infókra van szüksége a coop hiba megállapítàsàhoz!
Asszem ha megírom, h steamről töltöttem le a game-et, elküld a búsba, h miért nem vettem meg lemezen? :-D -
PiE137
senior tag
Végre vki, aki találkozott ugyanezzel a gonddal!

Már kezdtük magunkat hülyének nézni!
De gondoltuk, hogy nem a gépünkbe van a bibi, mert a tavalyival simán ment a coop.
Nálunk már a Melbourne-nél folyamatosan kilépett, aztán azt átugrottuk úgy, hogy feladtuk a Q2-t, Malájon jó volt, majd a kínai-n megint kilépett. Tiszta vicc!
Végigcsináltuk az összes procedúrát, amit a steam felajánl a hiba javítására, de semmi nem segített.
Idegességembe már ott tartok, hogy ha tört angolommal is, de írok egy anyázó levelet, csak azt nem tudom, hogy kinek címezzem. Mert attól, hogy a steam ír ki hibát, sztem a játék is generálhatja...
-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az tök jó, akkor szépen összejátszanak a steam-el!

Nekem leaderboard időm nincs, mert annyira nem vok jó, úgyhogy fogalmam sincs, h frissült-e.
De a coop karrier a kínai pályán ugyanúgy kilépett Q3 után, úgyhogy faxa, érdemes volt megvenni!
Pláne, hogy szinte csak a coop miatt vettük meg...
-
PiE137
senior tag
Srácok, nálatok már felkerült az első patch a játékhoz?
Én már agyon-vissza nézegettem a steam-et, de semmi nem utal arra, hogy felrakta volna a 18.-i patch-et.
Vagy mi van vele, még nem publikálták
-
PiE137
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Én még 15-ért vettem ott megjelenéskor...
Elkezdett drágulni? Elég fura árpolitikát folytatnak ezek az angolok!
-
PiE137
senior tag
Igazad van, korrigálnom kell:
Nem minden büntit vettek vissza, csak inkább a koccanásos "baleseteket"!
Cserébe a gép is teljesen vakegér még mindig: olykor olyan szinten tolja meg a kocsim, hogy folyamatosan rezeg a kormányom, és nem kap érte semmit.
Néha azért bünteti már legalább az AI-t is, de nem elég sűrűn!
Az átvágást tényleg túl szigorúan veszi. Q-ba már több körömet is elvette apróbb pályalevágásokért is.
Máskor meg abszolút benézem a kanyart, 4 kerékkel vágok át és semmi!
-
PiE137
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Feljebb írták, h inkább jobban zabálja, és én is ezt tapasztaltam.
Viszont kopott gumikkal is könnyebben irányítottam, mint más kocsikat. (nem csúszik a fara)
Experten egy kínkeserves győzelem jött össze Hamilton előtt 0.3-al. Még sokat kell gyakorolnom, hogy ph-s vadállatok szintjén legyek!
Bár ennél tovább már nem nagyon fejlődök, mert 3 éve tolom. 
A büntiket nagyon visszavették: A rajt után az első kanyarban kiforgattam Vettelt, mint a szart, mert túl korán fékezett!
Még csak meg sem intettek. (szabályok persze realisztikuson) -
PiE137
senior tag
Helo,
Itt vannak xbox gamepad beállítások, amik minden hozzászólónál hasonlóak.
Próbálkozz velük, hátha a logitech-hez is jók lesznek...
Emberek!
A sauber milyen szintű kocsinak sikerült? Jobb, mint a Torro Rosso?
Azon gondolkodom, hogy Hülkenberg sikerein felbuzdulva kipróbálnék vele egy szezont, max visszatenném pro-ra, ha az expert nekem kemény lenne hozzá...
-
PiE137
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
A benzin szerintem jó. A tavalyiban volt irreális, amikor Normal stratégia mellett is benne maradt +3-4 környi.
A gumikopás talán egy leheletnyit túlzás, vagy akkor már az AI-é is fogyhatna hasonló mértékben, mint a miénk.
Én inkább "finomhangoló" patcheket várnék, drasztikus játékmenet áttervezést nem.
-
PiE137
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Nem igazán.
Korábbi évadokban előfordult, hogy néha "eldobta" kanyarba a műterhelést, de manapság inkább csak akkor tapasztalom, ha megindul a kocsi hátulja.
Inkább olyanokat veszünk észre néha, hogy ugyanazon féktávnál egyszer befordul a kocsi, máskor kitolja az orrát a fűbe, de ez nem mindig jellemző. (időmérőnél gondolom, nem versenyen, ahol nyílván változnak a féktávok)
Mindenesetre az is idegesítő tud lenni, ha két lila szektor után jön a kavicságy.
Aztán vannak olyan furcsaságok, hogy pölö a Ferrarival sztem jóval előbb kell fékezni (mondjuk 10-20 méterrel), mint mondjuk egy Mercedes-sel, de adott esetben mégis jobb időkre vagyok képes a piroskával!
Pedig papíron a Mercinek kigyorsításokba is topon kellene lennie.
Ettől függetlenül azt mondom, hogy irányításra veri a korábbi részeket: egyszerűbb a kocsik kordában tartása (amíg van gumid
, és kezesebbek. 
@Nagymelák
Sztem BUG lesz. Az is fura, hogy nem lineáris a gumik kopása:
Általában 3-4 gyorskör után is ugyanúgy 70-78% körül van a gumi, mint mondjuk 2 gyors után. -
PiE137
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Overall 59%
Spring 40%
Damper 40%Nálam a centererezés off-ra van hagyva, a szög 200 fok, de én már a túlkormányzott verdát szoktam meg!
Sokan akár 300-ig felrakják, én nem szeretek annyit forgatni...
Allow game... az pipa.@Barthezz2
Sztem igen, mert különben 0-án elég vezethetetlen lenne!
Emlékszem ez vmikor változott, mivel a Grid1-ben még én is 70-es körüli linearity-vel mentem, és az alapérték is akörül volt.
Majd - meg nem mondom melyik játéknál - egyszer csak nulla lett az alap.
-
PiE137
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
A korábbi évadokban sem igazán reagált a játékban állításra, a profilerben jobb behangolni a kormányt egyszer, mert az már minden évadban akkor hasonló lesz.
Nálam egyedül a kormány holtjáték van 5%-on, mert nullán nagyon szitált a kocsi, minden más nulla nálam az advanced wheel settings-ben. Nekem így stabil és kezes.
-
PiE137
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Azt még ki kell kísérleteznünk, hogy jutunk túl legjobb helyzetben a Melbourne-ön, mert mi mindenképpen LRW-el akarjuk tolni a Coop-ot, és remélem a Malájtól már nem lesz ilyen fennakadás!

Én fura mód a korábbi évadoknál tapasztaltam akadást, most folyamatos nálam állandóan.
Viszont a haverom kicsit panaszkodik, hogy néha kb 15fps-el játszik...
Nálam kicsit combosabb a gép, de nem hiszem, hogy köze van hozzá, nem tudom mi lehet.Kormány dologról meg annyit, hogy ilyen arcade szintű autósokhoz még az én G25-öm is túl komolynak hat sztem. Bár nyílván műterheléses kormányokkal jobb a vezetési élmény, de relatíve gyorsabb attól nem lesz senki, hogy drága a kormánya! Egy belépő szintűvel is ugyanúgy lehet szép időket menni, ha vkinek jók az adottságai, és versenykormánnyal is lehet bénázni, ha vki gyenge, mint a harmat!

-
PiE137
senior tag
Elb..ztunk rá egy egész délutánt, mire úgy ahogy körvonalazódott a gond:
Steam és játék újratelepítés se segített.
Ekkor kíváncsiságból kipróbáltuk one shot-on, amin nekünk is rendbe elindult a futam is.
Próbáltuk short race weekend-en, szintén jó volt.
Ekkor tértünk vissza a Long-ra úgy, hogy feladtuk a Q1-et, akkor is betöltött a futam.
Q3 után viszont továbbra se, tehát ez is egy jó kövér BUG.
Most már csak az a kérdés, hogy minden hosszú kvalifikáción s...r a coop mód, vagy csak a Melbourne-in.
Codiék ismét jól leszivattak minket!
-
PiE137
senior tag
válasz
KaraDani
üzenetére
Ez vmi más lesz. A tavalyiba bénázott a cloud, akkor kompletten eldobta a profilt.
Most már volt olyanom is, hogy el se indult a játék!
A havernál dettó. Egy csomó javítási procedúrát eljátszottam, mire újra elindult.
Most kísérletezgethetünk, mire mindkettőnknél okés lesz a steam...
-
PiE137
senior tag
Coop módba is csinál nálunk egy furcsaságot:
Vagy 3X kezdtük újra a Melbourne-t, mert Q3 után a futam betöltő képernyőjénél kidobja előbb a haveromat, majd engem is. "Az alkalmazás már fut!" - 2012 soha nem csinált ilyet.
Újrarakjuk a steam-et, kíváncsi vok lesz-e változás.A PF szerintem se szól sokat bele, vagy csak bug-osan néhány embernél.
Mi bekapcsolva hagytuk, és Lotus Renault-val experten simán megy a pole.
Igaz a futam más kérdés, mert odáig nem jutottunk még...
A gumikra mindenképpen jobban kell vigyázni! Q3-ba 1-1 gyors kört szabad próbálni, aztán csere.
Akkor nálunk ilyen 85%-os marad kb. a futamra a lágy. -
PiE137
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Phúúú, köszi a tippet, ezt majd nekem is kell próbálnom!

Első carrier futamon iszonyat nagyot szenvedtem a Torro Rosso-val, 6. lettem Pro szinten.
Féktávokon, kanyarokban folyamatosan tolta az orrát, v ment kifelé a fara a kocsinak.
Remélem PF-off -al majd kezelhetőbb lesz.
A törés tényleg gyenge, fullon se szakad a szárny, ha belemegyek vkibe.
Az AI meg hát hasonló, mint a tavalyi, annyi különbséggel, hogy jobban rajtolnak.
Kíváncsi vok mennyire érzi jónak a CM a művét, hány patch lesz rá!
-
PiE137
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bár ennél tovább már nem nagyon fejlődök, mert 3 éve tolom.

, és kezesebbek.