Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Igaz, így is megveszik, a baj az, hogy a játék így egy lélektelen sz*r.
Én is megvettem az utóbbi két részt, de elég volt a szirupból, idén már tudatos vásárló leszek aki a pénztárcájával szavaz a minőségre.
Tudom, hogy nem menő warezjaninak lenni, de ez a produkció többet nem ér!#1819 Csapoati A kezdetekkor valóban voltak még jó ötletek, még ha a vezetési modell elég "kula" is volt. Azóta sok hibát kiköszörültek ilyen téren, mégis azt érzem, hogy évről évre romlik a színvonal... mindig jön a "nyú fícsőrsz, hendling modell imprúvd".... a végeredmény mégis magáért beszél!

-
barcalaci84
őstag
http://www.mediafire.com/download/imaqyuo8oq9i9oj/Tires+2013+UPDATE+3.7z
itt van az említett gumkopásos mod léegfrissebb verziója...(csak vizuális természetesen)
és steamnél (eredeti) sem zavar be hiszen csak vizuális cucc...http://www.racedepartment.com/forum/resources/tires-edition-2013.937/
itt pedig lehet látni ha jön újabb -
tkesy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- XPEnology
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is megvettem az utóbbi két részt, de elég volt a szirupból, idén már tudatos vásárló leszek aki a pénztárcájával szavaz a minőségre.
Tudom, hogy nem menő warezjaninak lenni, de ez a produkció többet nem ér!
Sajnos ezen a gépen nem fut el az F1 2013, pedig a grafikája nem tűnik akkora ásznak, hogy csúcs gép kelljen hozzá...