Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
diablo1984 #1467 üzenetére
ha elkopik a gumi, akkor még inkább irányíthatatlan lesz.....
Az biztos
Tegnapi liga futam, utolsó körre úgy elfogyott a gumi, hogy nem lehetett kigyorsítani, mintha vizen mennék, nagyobb gázadásra keresztbe állt az autó
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #1465 üzenetére
Köszönöm !
Működik !
Minden a régi !
Ez az első F1-es játék amivel játszom, így még 2 hét távlatából is kezdőnek érzem magam, fura a játék kormányzása.
Mielőtt nekiállnék végig olvasni az 1000+ hozzászólást, tudnátok adni " alapozó " tippeket,
tanácsokat ? -
válasz
diablo1984 #1456 üzenetére
De az nem is reális, hogy tőgázzal ki lehet gyorsítani bármilyen kanyarból.
A 2012 az inkább árkádosabb, a 2013 meg inkább a szimulátorhoz áll közelebb. Nem mondom, hogy az, de sokkal realisztikusabb, mint a 2012. -
willike71
tag
válasz
diablo1984 #1451 üzenetére
Ha a Young Driver Test-et végigcsinálod úgy, hogy mindenhol arany érmet kapsz, ahol lehet, akkor elérhető lesz a Lotus is.
Ha túl kemény a Karrier, akkor én azt javaslom kisebb nehézségre állítsd és ott nem lesz élményromboló. A másik lehetőség persze az, hogy gyakorolsz, jó setupokat nézel RD-ről és jobb versenyt tudsz futni a pályákon.
A gumikopással az ég világon semmi baj nincs, setup és "talp" kérdése, de tény, hogy nagyon el lehet koptatni a gumikat, ha túlhasználod. Ezért oda kell figyelni a fékezésekre, kigyorsításokra, hogy ne csússzon meg az autó, illetve a boxkiállási etapok vége felé ügyelni kell arra, hogy már nem tapad úgy a gumi, mint új korában. Nagyobb szárnyállással jobban odatapad az autó az úthoz, ezáltal nem kopik annyira a gumi a kanyarokban, bár a sebességből, gyorsulásból vesztesz, de ha megtalálod az ideális sebesség áttét - szárnyállás párosítást, sokat javulhatsz.
Az AI-k valószínűleg azért gyorsulnak le az egyenesben, mert nem jól gyorsítasz ki a kanyarból. Erre célszerű a legnagyobb hangsúlyt fektetni és jobb lesz egyből.
A boxkiállás sajna dühítő, ha sok AI-val együtt érkezel, ezt kétféleképpen tudod kiküszöbölni:
1. Annyira elhagyod őket (kb. 10 mp.) az első boxkiállásig, hogy mielőtt beérnének te már végezz
2. PRIME gumival csinálod a Q3-at, azzal indulsz és így teljesen máskor mész a boxba, mint ők -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984 #1453 üzenetére
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984 #1451 üzenetére
Az egész 2013-as évad a gumikról szólt.Bizony a CM sem fél szemmel figyelte az egész éves csapatrádiós üziket.Hogy így fogy,úgy fogy,amúgy fogy,ki fogyott,el fogyott,defekt... Szóval érted.Nekem akkor volt problémám a gumikkal,amikor nem a RD-ről néztem setupot,hanem amikor én magam mixeltem egyet.
Nézd a dolog jó oldalát:Lehetne ennél realisztikusabb is.Szóval olyan szinten,hogy már egy kicsúszástól is defektet kapnál,mert a valóságban nagy valószínűséggel ez történne.
A játék eredeti?A legfrissebb patch van fent?Mert a patchek be árkádosítják a gumikopást.
Próbáld újra a YDT-t.Hát ha kapsz egy Lotust,vagy Saubert.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984 #1449 üzenetére
Akkor én mit mondjak?FI-vel,AI Moddal,legend szinten,billentyűzettel első évadomban 3x estem ki,kétszer zártak ki,3x-or voltam dobogón,egyszer győztem,97 pontot gyűjtöttem,és 8. lettem.A gumi kopással nem tudom,mi a problémád.Dobj az autó alá egy jó setupot,és kezdj Lotussal.FI alatt elfogy a gumi,ezt már én is tapasztaltam.Középcsapatok közül még a Saubert ajánlom.
-
hermanyi
addikt
válasz
diablo1984 #1447 üzenetére
Menj 100% os futamot és jó lesz . Rövid futamokon ne várjuk már el ,hogy 2-3 körön keresztül úgy ,hogy gyilkoljuk a gumit (padlogázal gyorsítunk ki ) fogyjon el . Box meg tessék eltolni vagy előbb jönni és ne a tömeggel .
-
fess
őstag
válasz
diablo1984 #1444 üzenetére
én is azzal nyomom,deadzone 0,a többiról holnap majd szúrok be egy képet
-
Csapoati
nagyúr
válasz
diablo1984 #1444 üzenetére
Én a deadzone-on kívül semmi máshoz nem nyúltam és ugyanazzal a kormánnyal játszom, mint te, viszont elég kellemesen megy (értsd: nem kilinccsel előre).
-
scampolo84
aktív tag
válasz
diablo1984 #1442 üzenetére
Milyen kormánnyal játszol?
-
Fang
aktív tag
válasz
diablo1984 #1409 üzenetére
Ez egy verseny, ahol ha nem használom ki a játék adta lehetőségeket, akkor veszítek! (így is de az már más kérdés
) Ha a való életben nem lenne büntetve, az, ha előnyt szereznek a versenyzők a pálya elhagyásával akkor, akkor is mindenki a fehér vonalak között autózna?? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984 #1401 üzenetére
Sok gyakorlással,motivációval simán lehet rajta nyerni,én billentyűzettel nyertem,szóval
Régen utáltam is,mint a fene,de valamiért kényszerített a pálya,hogy addig gyakoroljam,ameddig normálisan meg nem tanulok rajta menni.Még jobb pályának is tartom,mint Szingapúrt.Kevesebb rajta a leaszfaltozott bukótér,így kevesebb az esélye,hogy levágod a kanyart,ami miatt büntit is kaphatsz.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #1384 üzenetére
új csodaló: Force India Mercedes! sokkal kezelhetőbb mint a torro rosso, ennek tükrében nem csúszkál annyit! az időm már csak 0,4mp-re volt a legjobb körtől(torro rossovan 1,5mp), simán pariba lehet lenni vele egy lotussal és egy mclarennel! simán tudtam követni egy bolyt vele, igaz 10. lettem úgy, hogy csak egy quick setup volt a gépen, meg egy gyors időmérőkör(nem is tudtam, hogy egy köröm lesz, 16.hely....), de jó versenytempót lehet vele kocsikázni, meg nem húznak el erőből mellettem a nagyok! még vezettem is vagy 4-5 kört, mikor kiálltak előlem a boxba, a torro rossoval az is max a 6.hely volt.....
szóval nem rossz ez az indián merci!
-
tkesy
őstag
válasz
diablo1984 #1382 üzenetére
Lehet, csak ahhoz a program elején lévő 2 napos képzést, közel 100%-ra kell teljesíteni, és utána a Sauber és a Lotus is elérhető...
(nálam a nehézség prof szinten volt mikor kezdtem a tesztet, de azt meg lehet állítani később is, ha túl gyenge lenne az ellenfél...) -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984 #1382 üzenetére
Inkább menj a zöld fossal,még az is jobb,mint a Toro
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984 #1372 üzenetére
Az AI-t az opsönsz menüben lehet állítani valahol.Gondolom annyi angol tudásod van,hogy ki tudd keresni,de asszem verseny közbe is lehet állítgatni ezt azt.
Amúgy,próbáld ki True To Life AI moddal.Úgy lehet vele törni zúzni az autót!Öröm nézni!
Én is billes vagyok,Force Indiával nem rég kezdtem karriert.Ugyan ez van,hogy az elején fel jövök 17.-ről 6.-ra,aztán oylan 2-3 helyért vissza esek,végül nagy nehezen beérek 9.-nek Legend AI-val,+ a TTL AI moddal,ami rendesen dob az AI erősségen,ez rá is fér a játékra.Aztán volt Malajziában egy 11. helyem,20. Kínában (elején kiforgatott Bianchi,majd Gutiérrez egy 220km/h-ás kanyarban lelassított 50-re,bele futottam),egy 8. Bahreinben,egy 19. Spanyolban (szárny letörés,+ 30mp bünti [szabálytalan előzés,és 2 kanyar levágás]),egy első hely Monacoban,az egyik kedvenc pályámon (8-an fejeztük be a futamot),Kanadában 9.-dik,Silverstoneban is 9.,a Nürburgringen kizártak,Mogyoródon meg inkább kiálltam,miután Massa megforgatott,és a váltóm is elb@szódott
-
hermanyi
addikt
válasz
diablo1984 #1370 üzenetére
Ruház be egy olcsó kormányra ha ilyen játékok tetszenek . Sajnos vagy nem sajnos ( én örülök neki,hogy ilyen lett a kigyorsítás) de autós játékhoz kormány kell Fifához meg gamepad .
7000 töl már vannak bohockodni való kormányok itt aprón amik azért már használhatóbak rendesebben mint egy bill. -
hermanyi
addikt
válasz
diablo1984 #1368 üzenetére
gyakorolj
ha ez vezethetetlen akkor a 2012 számodra egyenlő lenne a kötél általi halállal
Kérdés mivel játszol ? bill vagy kormány?
a kigyorsitásokra itt végre oda kell figyelni mert elpörög nem lehet teli gázzal kigyorsítani és a benzin is jó felé tendál azzal ,hogy figyelni kell mert képes elfogyni .
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest