- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
werszomjas #1771 üzenetére
Nekem már az elég lenne, ha nem dobálna le csomó embert ligában, mert siralmasan érzékeny erre a 13-as...Mondjuk szerintem ugyanaz lesz, de ne legyen igazam.
-
Chereiose
addikt
Gameplay felvételek mikor lesznek a 2014-ről? Érdekelne már egy onboard is..
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1690 üzenetére
Jó lehet, hogy hamarkodtam, csak 1x nèztem meg ès nem belső kamerás felvètel, de elsőre nekem igen furcsa, de úgyis megveszem majd
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Valaki használ a játékhoz Logitech Formula EX kormányt? Ha igen van valamilyen beállítása hozzá? -
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1593 üzenetére
Egyèbkènt mèg arra kíváncsi lennèk, hogy melyikkel gyorsabb az ember, kormánnyal vagy gamepaddal...
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1591 üzenetére
Igen most már èszrevettem, gyorsabb is vagyok
Kormányt hogyan èrdemes beállítani? -
Chereiose
addikt
Helo!
Arra lennék kíváncsi, hogy számít-e az, hogy ha én váltok? Gyorsabb leszek attól? Néha megfigyeltem, hogy a gép lassan vált. Kormánnyal játszom egyébként.
Valamint FPS növelést eredményez, ha kikapcsolok jó pár részletet( pl árnyékok, fák, nézők stb)Ja és ha már kormány, a típus amivel játszom: Thrustmaster ferrari gt experience.
Van aki ezzel játszik? Hogyan érdemes beállítani? Van valakinek valami segítsége ehhez? -
Chereiose
addikt
F1 challenge 99-02-vel milyen programmal lehetne multizni? Gameranger alkalmas erre? (valaki szokott vele játszani vagy a MOD-okkal?
)
-
Chereiose
addikt
Valaki játssza a játékot logitech formula ex kormánnyal?
Nem tudom normálisan beállítani... -
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1303 üzenetére
Hát én próbálok úgy vezetni, de sokszor kipörögnek ugye a hátsó kerekek, azzal meg nem igen lehet mit kezdeni
-
Chereiose
addikt
Emberek, ebben a játékban nevetséges a gumikopás !
Eddig lenyomtam az első 5 futamot a karrierben...Kettőt megnyertem, egyet be se tudtam fejezni, most meg a spanyol nagydíjon vezetek végig, utána ezek a szaros gumik úgy elfogynak, hogy nem lehet a pályán tartani, s már füstöl a gumi és csúszok le, 2 kör alatt 5. lettemilyenek miatt szívok állandóan...Nincs erre valami stratégia?
-
Chereiose
addikt
Üdv! Még karácsony előtt meg lesz a játék, lenne igény majd multiplayerre steam-en keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Minden, amit láttunk a berlini IFA-n. Meg amit nem, arról is essék szó.
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest