Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
werszomjas #1771 üzenetére
Nekem már az elég lenne, ha nem dobálna le csomó embert ligában, mert siralmasan érzékeny erre a 13-as...Mondjuk szerintem ugyanaz lesz, de ne legyen igazam.
-
Chereiose
addikt
Gameplay felvételek mikor lesznek a 2014-ről? Érdekelne már egy onboard is..
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1690 üzenetére
Jó lehet, hogy hamarkodtam, csak 1x nèztem meg ès nem belső kamerás felvètel, de elsőre nekem igen furcsa, de úgyis megveszem majd
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Valaki használ a játékhoz Logitech Formula EX kormányt? Ha igen van valamilyen beállítása hozzá? -
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1593 üzenetére
Egyèbkènt mèg arra kíváncsi lennèk, hogy melyikkel gyorsabb az ember, kormánnyal vagy gamepaddal...
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1591 üzenetére
Igen most már èszrevettem, gyorsabb is vagyok
Kormányt hogyan èrdemes beállítani? -
Chereiose
addikt
Helo!
Arra lennék kíváncsi, hogy számít-e az, hogy ha én váltok? Gyorsabb leszek attól? Néha megfigyeltem, hogy a gép lassan vált. Kormánnyal játszom egyébként.
Valamint FPS növelést eredményez, ha kikapcsolok jó pár részletet( pl árnyékok, fák, nézők stb)Ja és ha már kormány, a típus amivel játszom: Thrustmaster ferrari gt experience.
Van aki ezzel játszik? Hogyan érdemes beállítani? Van valakinek valami segítsége ehhez? -
Chereiose
addikt
F1 challenge 99-02-vel milyen programmal lehetne multizni? Gameranger alkalmas erre? (valaki szokott vele játszani vagy a MOD-okkal?
)
-
Chereiose
addikt
Valaki játssza a játékot logitech formula ex kormánnyal?
Nem tudom normálisan beállítani... -
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1303 üzenetére
Hát én próbálok úgy vezetni, de sokszor kipörögnek ugye a hátsó kerekek, azzal meg nem igen lehet mit kezdeni
-
Chereiose
addikt
Emberek, ebben a játékban nevetséges a gumikopás !
Eddig lenyomtam az első 5 futamot a karrierben...Kettőt megnyertem, egyet be se tudtam fejezni, most meg a spanyol nagydíjon vezetek végig, utána ezek a szaros gumik úgy elfogynak, hogy nem lehet a pályán tartani, s már füstöl a gumi és csúszok le, 2 kör alatt 5. lettemilyenek miatt szívok állandóan...Nincs erre valami stratégia?
-
Chereiose
addikt
Üdv! Még karácsony előtt meg lesz a játék, lenne igény majd multiplayerre steam-en keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest