Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Srácok tök igazatok van, ez a játék tökéletesen alkalmatlan a ligázásra, de ez így van már a 2010-es óta.

Mindeközben mégis ligázunk vele.
Mondjuk a laggolások nem hiszem, hogy a steam, vagy a telepített játék számlájára írhatók, inkább nagy %-ban az internetszolgáltatók okozzák, illetve szerintem a codi szerverei kell, hogy a steam mögött álljanak a multihoz, és az ide vonatkozó erőforrással, megoldási hiányosságokkal magyarázható szerintem a dolog. Én ezt sejtem, de az a dühítő (amennyiben ez helytálló), hogy picit több ráköltéssel nagy lenne az erőlelépés és ezt mégsem teszik meg 2010 óta.

No de talán idén megjelenik valami olyan (nem codemasters gondozásban), ami átveszi a trónt, mármint ami az eladásokat illeti és végre lesz egy jól használható szimulátorunk, a mai körülményeknek megfelelően. Természetesen a project C.A.R.S.-ra gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák

- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Söt mi több eladtam a VGA mat is ma viszik el
(VGA nélkül simbim csak AI ellen lesz )