Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
werszomjas #1771 üzenetére
Nekem már az elég lenne, ha nem dobálna le csomó embert ligában, mert siralmasan érzékeny erre a 13-as...Mondjuk szerintem ugyanaz lesz, de ne legyen igazam.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #1771 üzenetére
+1
-
rgeorge
addikt
válasz
werszomjas #1598 üzenetére
Hát én a billentyűzetről irányításról csak rosszakat tudnék mondani. Nem a játék hibája, de ilyen jellegű autókat bináris irányítóeszközzel nem lehet jól, hatékonyan irányítani, vagy lehet, hogy csak én nem tudom jól konfigolni?
A kezdő feladatok közül a monzai "érjünk be pontszerző helyre egy rosszul sikerült kerékcsere után" címűt próbálgatom. A pályán két nagy sebességű kanyar is van (Curva Grande, Parabolica), ezekben billentyűkkel hatékonyan átjutni lehetetlen, vagy csak én nem tudok állandó kormányállást tartani billentyűkkel. Anélkül pedig állandóan kormányozgatni kell az íven tartáshoz, ami hallható lassulást (azaz fordulatszámesést) okoz. Nem beszélve arról, hogy korrigálni is lehetetlen jelentős időveszteség nélkül.
Örömmel venném, ha lenne mód ezen hibák kiküszöbölésére, mert ugyan van kormányom, de egyrészt nincs módom felszerelni, másrészt olyan régi (Logitech Wingman FF), hogy nincs rendes Windows 7-es drivere sem.
Korábban rengeteg kört vezettem pl. a GP4-ben ezzel a kormánnyal, azelőtt sima analóg Thrustmaster kormánnyal is, még előtte billentyűzetről is, nagyjából képben vagyok, mit, mivel, hogy lehet irányítani. -
válasz
werszomjas #1545 üzenetére
Köszönöm
-
miti5
tag
válasz
werszomjas #1514 üzenetére
A játék főkönyvtárába???kössz...
-
miti5
tag
válasz
werszomjas #1501 üzenetére
kössz...kösszz....
-
diablo1984
veterán
válasz
werszomjas #1468 üzenetére
még te meg is tudod fogni, nekem mikor elkopik, akkor az egyenesben is csak cikázok, egyszerűen billentyűvel nem lehet megfogni, a kocsi sem fordul el, semmi! itt azért még szép íveket tudtál menni, nálam kuka onnan a verseny, nem úszom meg kavicságy nélkül!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
werszomjas #1431 üzenetére
Sajnos így van!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas #1410 üzenetére
Vasárnap nagyon sz@r volt a steam ,fél órán át küzdöttem,hogy egyáltalán beengedjen ....,majdhogy nem lecsúsztam a ligáról. És 10.körben belementem a Nürburgringi medvecsapdába! Ezt a hibákat miért nem javítsák ezek az ökrüök? célegyenes végén nem is tudom mit csináltam......szelni nem szeltem mert tudom,hogy ott van a sz@rság,de tövön kellemesen jól elszeretek fordulni ,de beszoptam rendesen. Oké,ha valaki nem az aszfalton akar elfordulni......Tessék majd vigyázzatok ti is!
Nüri Rolly videó
-
predator00
tag
válasz
ligáztam én is, 4-5 futam után hagytam az egészet a fenébe mert nincs értelme így hogy mindenki összevissza ugrál a pályán
-
diablo1984
veterán
válasz
hú, wazz, ez gáz, ezek a szemmel autók mindenfelé, és ne érj hozzá, ne előzd meg és azt sem lehet tudni, hogy melyik az igazi!
-
hermanyi
addikt
válasz
vicc kategória
-
KaraDani
addikt
válasz
werszomjas #853 üzenetére
iRacing, rFactor 1 főleg. Mellette néha NetKar Pro, GTL, rF2.
ZeroDK: meglátom, az időpont lehet alapból nem lesz jó.
-
lacy86
addikt
válasz
werszomjas #833 üzenetére
Videokat nyomjatok ezerrel!
Ha mar nem tudok elni a lehetoseggel -
törölt tag
válasz
Off ligába komoly lesz, már várom
-
válasz
Juhéééjjj
Végre!!!!!
-
válasz
werszomjas #812 üzenetére
-
válasz
werszomjas #810 üzenetére
De mikor indul már???
-
zsoltrs
tag
válasz
werszomjas #778 üzenetére
Köszi szépen és gondolom a 12-esbe is van ilyen.
Azt nem tudni, hogy a 2012-es szervereit mikor zárják be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest