Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
willike71
üzenetére
most a 2012-ővel nyomom, ott nincs ez a kigyorsításkor kipörgő, kitörő kocsi fara effektus, itt max ha a rázókövet csípem, akkor indul meg a segge! azonnal a torro rossoval nyomtam egy pole-t, igaz 11.helyet jelentett, mert gyors körön hamilton feltartott és az egyik kanyarban koccantunk és már meg is volt a 10 rajthelyes büntetés!(ahogy elnézem a 2012ben a bodycheck-et nem tolerálja a progi, mert párszor villant a 10 rajthely, quick racen a 10 mp-s bünti)
-
TommyS_27
senior tag
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71
üzenetére
Azóta fejlődött a technika is
Amúgy én ligáztam a 2010 el is nekem special semmi bajom nem volt vele ,mármint a multi részével . Leszakadások pedig mindenhol vannak és szerintem ha 2010 ben ledobott egy fele olyan erős vassal nettel mint amivel a 2013 at használod és most a dupla olyan vasal nettel laggolsz az nagyobb szégyen a suportnak. Legyen ez steam szégyen vagy codi szégyen tök mindegy nevetséges .
De ,hogy mennyien játszottak online az egy érdekes kérdés mi mindig voltunk 7-8 an akik összerázódtunk estére. mindenki valahol máshol kezdte de az esetek 80% ban ugyanazok az arcok gyűltek össze egy hostra (nem csak magyarok ) -
hermanyi
addikt
válasz
willike71
üzenetére
Project C.A.R.S és az Assetto Corsa város nagyon utóbbit próbáltam de egyedül körözgetés nem jött be egyenlőre . AI val viszont jó lenne mert fizika tetszik. Project CARS-t még nem probáltam .
Azért a 2010 el lehetett ligázni akárki akármit mond ,sok búg volt benne de nem laggolt és simán játszható is volt.
-
-
válasz
willike71
üzenetére
MP4-ben próbáltam.
Elküldöd majd privátban (nem akarom szétoffolni a topikot) a részletes beállításokat (capture és render is)?Előre is köszönöm

Szerk.: itt a videó, amivel nem vagyok minőségileg megelégedve maradéktalanul, pedig 20000-es bitrátával konvertáltam.
http://www.youtube.com/watch?v=JjJm-LnUQ9E
Első 10 köröm szánalmas, ne nézzétek
-
Új hozzászólás Aktív témák

- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy én ligáztam a 2010 el is nekem special semmi bajom nem volt vele ,mármint a multi részével . Leszakadások pedig mindenhol vannak és szerintem ha 2010 ben ledobott egy fele olyan erős vassal nettel mint amivel a 2013 at használod és most a dupla olyan vasal nettel laggolsz az nagyobb szégyen a suportnak. Legyen ez steam szégyen vagy codi szégyen tök mindegy nevetséges .