- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
willike71 #1455 üzenetére
most a 2012-ővel nyomom, ott nincs ez a kigyorsításkor kipörgő, kitörő kocsi fara effektus, itt max ha a rázókövet csípem, akkor indul meg a segge! azonnal a torro rossoval nyomtam egy pole-t, igaz 11.helyet jelentett, mert gyors körön hamilton feltartott és az egyik kanyarban koccantunk és már meg is volt a 10 rajthelyes büntetés!(ahogy elnézem a 2012ben a bodycheck-et nem tolerálja a progi, mert párszor villant a 10 rajthely, quick racen a 10 mp-s bünti)
-
TommyS_27
senior tag
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71 #1438 üzenetére
Azóta fejlődött a technika is
Amúgy én ligáztam a 2010 el is nekem special semmi bajom nem volt vele ,mármint a multi részével . Leszakadások pedig mindenhol vannak és szerintem ha 2010 ben ledobott egy fele olyan erős vassal nettel mint amivel a 2013 at használod és most a dupla olyan vasal nettel laggolsz az nagyobb szégyen a suportnak. Legyen ez steam szégyen vagy codi szégyen tök mindegy nevetséges .
De ,hogy mennyien játszottak online az egy érdekes kérdés mi mindig voltunk 7-8 an akik összerázódtunk estére. mindenki valahol máshol kezdte de az esetek 80% ban ugyanazok az arcok gyűltek össze egy hostra (nem csak magyarok ) -
hermanyi
addikt
válasz
willike71 #1434 üzenetére
Project C.A.R.S és az Assetto Corsa város nagyon utóbbit próbáltam de egyedül körözgetés nem jött be egyenlőre . AI val viszont jó lenne mert fizika tetszik. Project CARS-t még nem probáltam .
Azért a 2010 el lehetett ligázni akárki akármit mond ,sok búg volt benne de nem laggolt és simán játszható is volt.
-
-
válasz
willike71 #1220 üzenetére
MP4-ben próbáltam.
Elküldöd majd privátban (nem akarom szétoffolni a topikot) a részletes beállításokat (capture és render is)?Előre is köszönöm
Szerk.: itt a videó, amivel nem vagyok minőségileg megelégedve maradéktalanul, pedig 20000-es bitrátával konvertáltam.
http://www.youtube.com/watch?v=JjJm-LnUQ9E
Első 10 köröm szánalmas, ne nézzétek -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest