Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Én is alátámasztom eme véleményt
. Bár nekem nem az ABS, tracktion control (minimumon) és a kanyarokban az ideális ív jelzés be van kapcsolva, mert egyelőre csak így tudom élvezetesen játszani a játékot. -
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Na majd kipróbálom a manuális váltót is!

Assist off ligához még 3 hét múlva is nagyon kevés leszek! Inkább egy Assist on liga kormánnyal folyamatosan elhagyva a segítségeket, hogy belejöjjek és majd a következő segítségek nélküli ligába ha beférek.

Giigz:
Az ilyen hosszabb pályákon ahol kevés a kanyar már egész jól megy. De ahol sok a tekergés ott még sokat kell gyakorolnom. És rengeteget hibázok.. Abba is bele kell jöjjek, hogy ne csak 1 körön tudjak hiba nélkül menni, hanem mondjuk egy versenytávon is.. Csak ajánlani tudom a kormány megvételét, még az ilyen olcsóbb kategóriás is nagy élményt ad. Legalábbis számomra.. -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez így van!
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Bár nekem nem az ABS, tracktion control (minimumon) és a kanyarokban az ideális ív jelzés be van kapcsolva, mert egyelőre csak így tudom élvezetesen játszani a játékot.