Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Ó, én nem bánom azt a röhejes propagandát. Szerintem konkrétan abba buktak bele a hordóék meg az 1000 forintos benzinárral való riogatásba. 2026-ot írunk és két kattintásból ellenőrizhető infókról beszélünk. Ez már a választópolgárok olyan szintű lenézése és hülyének nézése volt ami tuti sok jobboldalinak is sok volt. Na meg abszolút nem számoltak a fiatalokkal. Őket nem lehet ilyen baromságokkal meghülyíteni.
-
8th
addikt
-
Gyuri27
félisten
Hát na. Vagy annyira gazdag vagy vagy annyira csóró ogy mindegy.
Én meg a boltban is válogatok mert nem mindegy.Optimus: végülis ha nincs az ember zsebében semmi mindegy mi nincs benne.
Meg ha elég idős Andris akkor a régi dalokra emlékszik. Nem kell újra megtanulni.
"A pártal a néppel egy az utunk. A jelszavunk munka és béke"
De én ezeket már nem éneklem.
-
8th
addikt
Jó reggelt.
[kép] -
8th
addikt
-
Chaser
legenda
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
"Rossz pálinka nincs, csak józan ember. "
Olyankor mindegy mit iszol, láttam olyat, hogy valakinek vizet öntöttek, és nem vette észre a csalást.
Pálinkával olyannal nem találkoztam. Persze régen voltak aromásított sherrry Brandy társaik, Becherovka, gyakran találtunk kiszámíthatatlan helyeke dugi Unicum ot.

-
zoltanz
nagyúr
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Dog Rolls Royce:
[link] -
TeeBee73
veterán
Q9550 vagy Q9650 procija akad-é valakinek okosba' eladó?
(Asus P5K deszka, Brocken 2, 4*2GB RAM, HD5850 már van. Egy E8400-at váltana, bár lehet, meghúzom a bajszát 4GHz-re csere előtt.)
Nem életbevágó, van más vas is itthon. -
Chaser
legenda
válasz
Chaser
üzenetére
Namivanitt' ? Hova tűnt innen az összes mindenki? - ahogy kérdezte anno a gyárban egy fehér overálos csajszi, amiben a munkaerőkölcsönzés emberek voltak, aszittem' na ez már a legalja, magyar se megy, aztán kiderült angol termékfejlesztő:d én meg kb elküldtem a f@azba
- -
8th
addikt
-
Chaser
legenda
Este jött egy simplepay mail, nem sikerült a tranzakció, csináljam újra - gmail megfogta -.
Gondoltam neki, örülök is hogy nem sikerült, mert nem indítottam semmit ( :
Full kamu 30 karakteres valami a mail címben, de listából nézve simán hihető volt - tartalom nélkül -.
Lehet nincs összefüggés a grok meg eközt, de amit leművelt, és azt tudva hozzám igen ritkán jut el ilyesmi, hátnemtudom' ( :
Suno+gpt maradjon, többi felőlem is elrohadhat) -
Chaser
legenda
Láttam már yt-on olyan modellt hogy nem hallatszott az ai.
Ph-s hír, a grok fenomenális képeket csinál ingyen.
Na mondom próba. Csak appit enged, oké. Nincs kép opció csak videó.
Elkezd recsegni a fülem.....mondom mi a f@sz...hát b@ssza meg miközben a grok gondolkozott a válaszokon a teló cw-zett:ddd
De videó gen az van. Arra hivatkozott nagy balhé volt a képekkel, túl élethűek voltak és beindult a deepfake. Nyilván a videóval nem élnek vissza ( :
Cw-zik a telefon...kész. -
-
Chaser
legenda
Oledet nekik!
Napokban jutott eszembe, kutyás/macskás videók mindig nagyot mentek, akár több milliós nézettség néhány hónapon belül. Tipik arany bánya. A legfejlettebb ai modellek már generálnak olyat, hogy az is vakarja a fejét igazi-e, akkor rányomta a promptra az entert. Pár hónap és szerintem ellepik a yt-ot. És az egész értelmét veszti, ebben az volt a poén, hogy bármilyen abszurd volt, de megtörtént.
Maradok annál amit a saját szememmel látok, talán az még nem ai ( : -
8th
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az emberek híresek arról, hogy mindent jól használnak ( :
Elő sem kell fizetni, freeben is penge, ingyen volt, megnéztem a plust - más lehetőségek kerülnek be, pl programozás - .
Egy butuskán mondjuk semmi nem segít. Akkor hatékony ha hatékony instrukciókat kap.
Legtöbben szerintem virtuális haverkának használják, alapból arra van állítva - meg ugye 7/24 elérhető -. Engem nagyon irritált, offoltattam is ezeket.
Nekem a zene miatt ütött be, igen nagy dolgokat le tud rakni a suno. De kell hozzá a gpt és sok saját dallam meg ötlet. Láttam tolják yt-on ezerrel, sok jó de steril, full ai. Nekem azért tetszik mert technikai alapokat nem tudok, de pontosan tudom mit akarok hallani és - sok:d - kitartással így el tudom érni azt halljam amit akarok, nem egy konnersz sz@rt amit tényleg bárki tudhat így. Ez a része érdekel, többit lesz@rom. Pc-zést is, az a pénz ami arra ment volna megy zene cuccokra) -
Gyuri27
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
shteer
üzenetére
Igen, mindenki lássa' milyen hatékony az ai
Ez a része ott bukik el, hogy fillérb@szás ezerrel, ez ilyen tech demonak van a got/geminiben, többit nem néztem.
Gpt tökéletesen értelmezi amit én tökéletesen - és szerényen ( : - leírok neki. Kimegy a prompt, de azzal már egy külön modul generál - eleve érzékenyebb ha ismert karakterekről van szó -, az ilyen osztott képek megfejelik és bumm. Ezt visszaküldi a gpt-nek - nekem -, de a gpt a megvalósításból már semmit nem lát. Utána meg bármilyen módosítás esetén a motor már sz@rik bele, nem értelmez, leragad a módosításnal, a mit már mellékes:d vagy visszadobja 1:1-ben ugyanazt jobb esetben....mire rájöttem mért vérzik el a faék egyszerű dolgokon hát elküldtem az apjuk f@ssára a fejlesztőket párszor - remélem átadták az ai csodák ( : -.
Az ai már bepörgött, sztem azt már senki nem tudja offolni. Ezekkel csak bohóckodtam egyet, másra viszont ha kell tényleg használom - használnám ezt is, csak ez pl ilyenre alkalmatlan, meg eleve fhd alatti felbontást tol ki, pedig most plus csomagban vagyok - free egy hónapra -.
Átalakul a világ, nekem sem tetszik de attól még megtörténik.
Tegnap jött hír a gugli meg tán' amazon megint felfoghatatlan mennyiségű pénzt tol a businessbe, ezen a szekéren már nincs fék. -
Chaser
legenda
válasz
shteer
üzenetére
Anélkül is jó az, de nem ez volt az eredeti látványterv)
Tökéletes a prompt, a generáló motor fosch pl ilyenhez. Mindig a lehető legkönnyebben akarja megoldani a képet, mivel ilyen képregényes cuccon sok a hasonlóság belekavarodik. Gemini ugyanez csak alapból is bénább szerintem. Gpt ha elsőre eltalálta zseni képeket csinál, de ha nem, azon már csak rontani fog - a fentebbi miatt -. Párszor qrva anyáztam:d mire rájöttem hol bukik el a faék egyszerű dolgokban. Meg is emlékeztem róla mikor elb@szta a tillás képet - is:d -.
Természetesen azt is elb@szta, de kisebb hibákkal. Úgy bemérgeltem magam én is elb@sztam egy betűt
-
F34R
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sajnos a gpt ezt is elb@szta, korrigálás nuku.
Kérdező Tilla lett volna. Közénk nem kellettek volna a szivecskék, annyira azé' nincs szeri)...a mi szövegünkben a békésbe kis b ahogy írottad volt.
.. és a csajék' csak az utolsó képen ugranak rám.
De azé' így is vágod a szitut remélem tesa'....:d
-
shteer
titán
válasz
TeeBee73
üzenetére
Ijjbasszameg, ez nem szép sztori
Nálunk is kb 8cm - 1.5 óra alatt értem haza a ~45 perces útvonalonDe ilyet még nem bsztam.. full jégbordás volt a váci út kifelé. Ki is szálltam egyik pirosnál, körbenéztem a kerekeket mert olyan volt mintha defekttel mennék. Aztán az M0-nál eltűnt ez a filling
-
-
zoltanz
nagyúr
Ilyen drágasággal el tolnám a havat

[link] -
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Rendőri intézkedés
[link] -
zoltanz
nagyúr
Legjobb sör reklàm

[link] -
8th
addikt
Búék pupákok.
-
zoltanz
nagyúr
Buék!
Belétek is ! (Egy zsák 20 ezeres)
-
Chaser
legenda
BÚjjÉK! mindegyikbe
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
Az asszonyt olyan pózokba teszem, azt se tudom, milye van közelemben. A nunija úgy szorit mint egy széttaposott kozák sapka. Más síkosítót használ én meg timsót...

8th: hát.. most van egy beadvány amin nevem is szerepel, volt egy kis nézeteltérésem. A gipszet levették már, de valami nagyon nem fasza. Kva furcsán áll a csuklóm. Nemtom a gyerek feje milyen lehet... Amúgy meg tényleg megjavultam. hIfizek, zenét hallgatok meg főzök. Már 115 kiló vagyok (csupa izom) és bájos, mondghatni ...gyönyorű- A pc meg a tuning annyira izgat, hogy ez asus Z 790-es lapban, turbot kikapcsolva 2,4GHz en járatok egy 12400-as procit Artic LF 2 420-szal hűtve.
Eddig a max 18 fok volt. -
8th
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Nincs pancsolt szar. Aki olyat hoz azzal megitatjuk.
Nyári sütögetős bográcsozós összeröffenéseken azért belecsapunk a közepébe. Disznóvágásokat meg hagyjuk is. Szerencsétlen böllér fickót jobban sajnálom mint a cocát. Nem is értem hogyan tud minket elviselni józanul. De amúgy ő is megkapja, hogy boozy. Jó arc nagyon szeretjük. Antialkoholista. De hát senki sem lehet tökéletes. 
-
8th
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-
sajnos jah.
:d