Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Az ausztál pálya viszonylag egyszerű, könnyen tanulható, nincsenek nehéz féktvávok, szóval sikerélmény szerzéshez szerintem is tökéletes. Nürburgring egy fantasztikus pálya szerintem, kicsit nehezebb, mint Melburne. Azért is kedvelem, mert a GRID-ben fantasztikus versenyeket futottunk itt Pepi (

) barátommal, és most is nagy élvezet menni raja.
Valencia más tészta, nagyon közel vannak a palánkok, és több olyan kanyar van, aminek a bejárati ívét is elég nehéz eltalálni, különösen ilyen sz@r a célegyenesre ráfordító. Könnyű hibázni, de hihetetlen élmény előzni itt.Az egyik legnehezebb pálya nekem Korea, próbáld ki, várom a visszajelzésed. 1:28 közepét futok most ott, kb 2-4 tized van még bennem, több sztem nem.
Gyorsan megjegyzem, hogy sok pályán nem mentem, így Kína, Kuala Kunkor, India, Suzuka, egyelőre kimaradtak...
Új hozzászólás Aktív témák

- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Ingatlanos topic!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest