Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Az ausztál pálya viszonylag egyszerű, könnyen tanulható, nincsenek nehéz féktvávok, szóval sikerélmény szerzéshez szerintem is tökéletes. Nürburgring egy fantasztikus pálya szerintem, kicsit nehezebb, mint Melburne. Azért is kedvelem, mert a GRID-ben fantasztikus versenyeket futottunk itt Pepi (

) barátommal, és most is nagy élvezet menni raja.
Valencia más tészta, nagyon közel vannak a palánkok, és több olyan kanyar van, aminek a bejárati ívét is elég nehéz eltalálni, különösen ilyen sz@r a célegyenesre ráfordító. Könnyű hibázni, de hihetetlen élmény előzni itt.Az egyik legnehezebb pálya nekem Korea, próbáld ki, várom a visszajelzésed. 1:28 közepét futok most ott, kb 2-4 tized van még bennem, több sztem nem.
Gyorsan megjegyzem, hogy sok pályán nem mentem, így Kína, Kuala Kunkor, India, Suzuka, egyelőre kimaradtak...
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Túraautó topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs