Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Írta valaki, hogy a javító patch már a microsoftnál van tesztelésen, tud valaki erről pontosabbat mondani? Mikor lesz elérhető, és mit fog javítani, mert én már k.....a várom!
Nekem csak ablakban indul el a játék, ez nem is gond, csak már unom, ha kilépnék a játékból, vagy kilépek egy sima TT-ről kifagy, egér megjelenik és ctrl+alt+del kell leállitanom a játékot. És ez így megy körbe körbe
Ilyen kezelhetetlen játékot még nem láttam, egy év nem volt elég, hogy rendesen leteszteljék, miért nem adták ki jövőre! Addigra már rájöttek volna az ilyen idegesítő balf@szságra is. Bocs a kifejezésért, de ez kijött belőlem, rFactor2-es szerintem verni fogja minden szempontból ezt a gagyit. Itt mindenki megvan elégedve ezzel az F1-gyel?Maga a játék textúrái stb. kidolgozott, és minden elismerésem, de ne lenne ez az idegesítő fagyás benne.
Remélem a patch orvosolja mindezt, ha nem dobom a kukába!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest