Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #1106 üzenetére
Engem is melbourne-be sújtott a defekt. Igaz a box előtt 2 kanyarral, de pont kigyorsításnál, szóval még frankón meg is pörögtem emiatt. 10 ről 20.-ra.. Én is 2 futam után 0 pont
Vigasztal, hogy a valóságban sincs a Lotus-nak
Szerintem is jó,mint fentebb kifejtettem. Minden pozícióért megküzdök, közben még arra is figyelni kell, hogy ki ne csússzak, vagy el ne csesszem.
(#1104) Unbaised-Ben: Na a kijárat a másik. Már nyomom a gázt, a motor pörög, mert a váltó meg nem reagál, mert még a gép nyomja, vagy a fene tudja mi van ott..
Egyébként valaki kérdezte, hogy változik-e az idő(azaz megy-e le a nap). Ez a futam ugye 5-kor van ottani idő szerint, és igen, nálam változott 29 kör alatt. Nem nagy mértékben, de igen.
Csak onnan tudom, hogy a féktávokat egy-két helyen a kanyar távolságát jelző táblához lövöm be, és itt a 3. jobbos kanyar előtt, pont sárga volt a plakát az út mellett, és ilyen kiss semmi, szintén sárga jelzők voltak. Na azt a verseny felétől már nem láttam, pedig előtte igen. Más volt a fényhatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest