Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
Jaja, nalam is fékez, igaz mondja is, hogy nyomjam be a pit limitet, de azért fékez.
A box kiállás nekem sem tetszik, en bahreinben 5.helyről álltam ki, és a fasza 20.ra jöttem vissza, igaz enis megtoltam az emelős embert
Sztem nagyon fasza játék, 5 szezont játszok, most az első szezont 50%on teljesítem, de eléggé figyelni kell minden körben, nem egyszerű, küzdeni kell rendesen a helyekért és a pályával.
Defekt engem is megtréfált ma Melbourne-ben pont a célegyenesre ráfordulva durrant el a kerék, szoval 1 kör szenvedés, oda is lett a futam, így 2. verseny van meg és még mindig pont nélkül vagyok
Meg amit most figyeltem, hogy a verseny végéhez közeledve egyre jobban gumizódik fel az ideális ív, látszik is, sötétedik kifele plusz a tapadás is jobb rajta.
Fasza játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest