Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
.Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Tőzsde és gazdaság
- Senki sem töröl ennél jobban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Remarkable RM-110 papírtábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk