Hirdetés
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy mikor csatlakozom egy játékhoz, ezt írja ki:
[link]
"Nincs elég játékos..."Ezelőtt az üzenet előtt pedig felvillan, hogy az emberkék szépen lelépnek ( XY left the game).
Pedig mikor csatlakozom, ott vannak a listában (tudjátok, ott ahol lehet állítani hogy Ready/Not ready).Ez miféle hiba lehet? Mióta feltettem kb. egyszer tudtam online játszani, előtte hónapokig nem játszottam, mert folyamatosan ezt a hibát dobta indításkor:
[link]Most az utóbbi hiba valami oknál fogva eltűnt (hogy mitől, passz). De most meg online nem tudok játszani.
Esetleg valami portbeállításom szar? (kolis vagyok, játszottam már koliból, szokott lenni portkorlátozás, most nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- KalászNET
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- HBO Max
- Robotporszívók
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő