Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hővezető paszták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy mikor csatlakozom egy játékhoz, ezt írja ki:
[link]
"Nincs elég játékos..."Ezelőtt az üzenet előtt pedig felvillan, hogy az emberkék szépen lelépnek ( XY left the game).
Pedig mikor csatlakozom, ott vannak a listában (tudjátok, ott ahol lehet állítani hogy Ready/Not ready).Ez miféle hiba lehet? Mióta feltettem kb. egyszer tudtam online játszani, előtte hónapokig nem játszottam, mert folyamatosan ezt a hibát dobta indításkor:
[link]Most az utóbbi hiba valami oknál fogva eltűnt (hogy mitől, passz). De most meg online nem tudok játszani.
Esetleg valami portbeállításom szar? (kolis vagyok, játszottam már koliból, szokott lenni portkorlátozás, most nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest