Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

--Lorant-- aktív tag válasz  Rototti

üzenetére Rototti

üzenetéreItt nálunk most kis lehülés van  lehet arra tart felétek ..... TT re alkalmas lessz az idő. ez hogy eléd kerültünk csak azért történhetett meg mert sokáig nem lehetett hallani felőled lehet arra tart felétek ..... TT re alkalmas lessz az idő. ez hogy eléd kerültünk csak azért történhetett meg mert sokáig nem lehetett hallani felőled   na meg persze mert StarDirt nagyon felemelte a fejlécet! s amennyire de próbáltam vele tartani na meg persze mert StarDirt nagyon felemelte a fejlécet! s amennyire de próbáltam vele tartani 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet arra tart felétek ..... TT re alkalmas lessz az idő. ez hogy eléd kerültünk csak azért történhetett meg mert sokáig nem lehetett hallani felőled
 lehet arra tart felétek ..... TT re alkalmas lessz az idő. ez hogy eléd kerültünk csak azért történhetett meg mert sokáig nem lehetett hallani felőled  na meg persze mert StarDirt nagyon felemelte a fejlécet! s amennyire de próbáltam vele tartani
 na meg persze mert StarDirt nagyon felemelte a fejlécet! s amennyire de próbáltam vele tartani