- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon gyorsan hagyd el kérlek a topicot, és akkor térj vissza ha rendelkezel eredeti játékkal. Ez nem az a hely ahol ilyen és hasonló dolgokról beszélgetünk, az itteni közösség nem támogatja a tört játékok használatát. Amennyiben folytatod, moderátornak lesz jelezve a tevékenységed, és kitiltással számolhatsz...
Ahhoz képest hogy lassan 1 éve tag vagy az oldalon, lehetett volna annyi időd hogy átolvasod a szabályzatokat. -
válasz
Motion_Blur #7179 üzenetére
bakker. Nem is tudtam hogy a Centrumban van 576. Na lemegyek megnézem. Majd gyüvök
-
válasz
Motion_Blur #7177 üzenetére
nagykanizsai vagyok :S
-
válasz
Motion_Blur #7175 üzenetére
Basszus, feliratkoztam hogy jelezzék ha vásárolható. Semmi nem jött még. Pontosan mikortól tudnám neten rendelni, postán lekérni?
-
válasz
Motion_Blur #6864 üzenetére
Ahhaa. na akkor neki kell állnom a gyakorlásnak
-
válasz
Motion_Blur #6862 üzenetére
tényleg, régóta foglalkoztat a gondolat, bár lehet nektek hülye kérdés lesz. A manuális váltással ennyivel jobb időket lehet menni?
-
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
15 év múlva már lehet hogy nem is kell nyomkodni semmit a kocsikba
))
-
Juhúúúú. Fogtam ma 10db csukát
. 2-t lehetett elhozni, egyik 44cm, másik 52cm....
-
Na remélhetőleg a hétvégén tudok winfost újratelepíteni, kap a gép egy 256-os SSD-t.
-
válasz
--Lorant-- #6728 üzenetére
Nekem se ment se Steady-hoz, se Kovihoz. Van valami hiba/kérdés bejelentője a live-nak???
-
Ma tuti nem, az asszony minden másnap melózik éjfélig, így max minden másnap tudok játszani ha nem jön közbe semmi. Viszont bevállaltam egy firmware frissítést egy elég ritka nason itt a forumon kért meg egy srác, ma jött meg postán, holnap valszeg azt csinálom amikor hazaérek Pestről, pénteken meg szerintem újratelepítem a gépem, így szombat lenne még jó, de ha jó idő lesz, pecázás lesz, valszeg csak délelőtt fogok tudni játszani, ha bármi változna akkor úgyis itt jelzem
. Egyébként tegnap sikerült becsatlakoznom egy külföldi brigád játékába, úgyhogy tutkó nem nálam van gáz, csak a kvali után befagytam :SSS
-
válasz
polonic #6713 üzenetére
Az elején ír valami ilyesmit hogy Autosave Warning vagy mi a szösz, de egyébként 1-2szer előfordult hogy belépés után új Save Create-t kért, ebből gondoltam hogy online a dolog, és nem tudta betölteni, természetesen gyorsan kiléptem, újra be és láss csodát sikerült betölteni.
Ha nincs live, akkor nem is ment a játék úgy rémlik, ezért vettem meg -
Srácok, úgy néz ki a fagyásos problémám megoldása a winfos újratelepítése. Kell valamit kimentenem a játékból, vagy teljesen a Live-ba mennek a mentések???
-
Na megvan. CCC 3D-je:
Van 5 fül:Srandard: Use custom settings-be a pipa
AA: Use Application settings-be a pipa
AAMode: Egy görgő van (Multi sample, Adaptive multisample vagy Super-sample AA)
AF: Use application settings-be a pipa
ALL: itt is minden use application settings-be van.Melyik a gáz?
-
Találtam egy hibát a naplóba ami fagyáskor jön be, mi lehet???
System
- Provider
[ Name] Application Error
- EventID 1000
[ Qualifiers] 0
Level 2
Task 100
Keywords 0x80000000000000
- TimeCreated
[ SystemTime] 2011-07-25T17:23:19.000000000Z
EventRecordID 8159
Channel Application
Computer Corei5-2500k
Security
- EventData
F1_2010_game.exe
1.1.1.129
4cbea443
atkdx11disp.dll
7.14.10.305
4bc6f989
c0000005
00012fdb
19bc
01cc4aea8f9df5c9
d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
c9ff7ebc-b6e2-11e0-bbb9-002683141ee9A hibát okozó alkalmazás neve: F1_2010_game.exe, verzió: 1.1.1.129, időbélyeg: 0x4cbea443
A hibát okozó modul neve: atkdx11disp.dll, verzió: 7.14.10.305, időbélyeg: 0x4bc6f989
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00012dac
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc0c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc4ae854c18d41
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
Jelentés azonosítója: b605f46a-b6dd-11e0-bbb9-002683141ee9A hibát okozó alkalmazás neve: F1_2010_game.exe, verzió: 1.1.1.129, időbélyeg: 0x4cbea443
A hibát okozó modul neve: atkdx11disp.dll, verzió: 7.14.10.305, időbélyeg: 0x4bc6f989
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00012dac
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x22c
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc4ae4801d87a1
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\f1 2010\F1_2010_game.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll
Jelentés azonosítója: 7c5a4829-b6db-11e0-bbb9-002683141ee9 -
Első szezont elég jól sikerült végigvinnem, bár a konstruktőúribe 2.-ik lett a Virgin (csapattársam elég gyengusz volt), most 22-es a hírnevem így a 2.-ik szezon elején. 1-2 pálya van azért ami kifogott rajtam és nem sikerült első helyen végeznem, meg az időmérőn sem mindig jól remekeltem. Most a RedBullal fogom nyomni, kíváncsi leszek rá, lehet este játszok egy kicsit (asszony dolgozik
).
-
válasz
Motion_Blur #6673 üzenetére
Akkor még karrierben is gyengusz vagyok :SSSS, bár eddig a Virgin-el mentem. A kocsik között van különbség szerintetek?
-
Ismét jövök a hülye kérdéseimmel
.
Hogy-hogy TT-ben jobb időket lehet menni?
10-15mp-el jobbak mint amit karrierben megyek. Ennyit számít az állítás? -
Ma befejeztem az első szezont
. 2.-ik helyre sikerült a Virgint konstruktőribe bevinnem, a 3.-ik szezon a RedBull-nál lesz...
-
Vasárnap lesztek online? Lehet megpróbálok scatlakozni, de nem tudom sikerül-e. Én reggel 8-14-ig leszek játékban, ha nem lesztek karierrezek, ha lesztek, próbálkozom, amíg nem fagyok be a géppel:S.
-
válasz
Rolly Dy07 #6631 üzenetére
Jövő hlten rendelem a Corsair AX850-et, utána kiderül hogy táp gond volt-e.
-
válasz
Rolly Dy07 #6626 üzenetére
Miért, előtte volt gondod?
-
válasz
Steady74 #6622 üzenetére
3DMark-ot már futtattam, bár sajnos nem tudom állítgatni, mivel próbaverziót sikerült talánom a neten. Nem volt gond. Furmark is ment 40 percet, azzal sem volt gond. Nem tudom elképzelni mi lehet. Kicist a táp gyanús, mert az új 3 hónapos 1,5TB-os winyóm kondíciójára a HD Sentinel 85%-ot ír, mert 5x felpörgetési gond volt, és ott írja hogy lehet hogy tápegység.
Ház szellőzésével is nehogymár gondom legyen:
Thermalthake Level 10GT a ház.
Venti oldalt: 20cm
Venti hátul: 14cm
Venti elől: 20cm
Venti felül: 20cmProcit Noctu D14 hűti 2 ventillátorral.
Az eset:
Bemegyek karrierbe, bejön a pálya, nyomom a P-t, majd a Q-t, majd a R-t. Első helyes lettem, majd "autosaving", átmegy loading-ba és megáll.
Tegnap rájöttem, hogy a CTRL+Alt+Del kombínációra regagál a winfos, így be tudom zárni a programot reboot nélkül. Tehát a játék fagy Loading-nál. Amit az 5770-nél sosem tett. Lehet eladom a 6950-et és veszek egy gtx 570 vagy 580-at, ha a tápcsere sem segít.
Érdekes mert más game-ben nem fagy. -
válasz
Rolly Dy07 #6620 üzenetére
Több hűtést
. Minek? VGA nem megy 70 fölé, Proci sem melegszik, nincs melege. Winyók HD Sentinel szerint semmi gond a winyókkal. Szerintem a tápom lesz kevés, meg újra kéne telepíteni a rendszert. Utána találgathatok. Ki is veszem a 160-as winyóm szerintem mert marha lassú már.
-
válasz
Steady74 #6615 üzenetére
Szeva!
Bocs, de egyszerűen nem tudok csatlakozni, állandóan befagy a játék. Még mindig nem találtam megoldást erre a gondra. Az első hívásod közben pont karrier race-n voltam, megnyertem, mentem ki egyből fagyott, a másodiknál meg be is fagytam ismét.
Nem tudom mi a gáz, a HD5770-nél ilyen sosem volt. -
-
válasz
Motion_Blur #6542 üzenetére
Összetettben?
Háát 253 ponttal állok az első helyen, a következő mögöttem már fingom sincs ki, talán Webber 203-al.
Most nem is tudom hol voltunk, de mintha valami fedett pálya lett volna, éjszakai, jó szük, végig falos, a célegyenes balos kanyarban volt a boxkijárat. Nagy forma1-es vagyok mi :XD, azt se tudom hol játszok :XD.
Magyar nagydíj után lehetek 2-3-al, nem tudom még mennyi van vissza, de ezen a pályán szívtam. 1:48 volt a Q időm, így lettem második indulós, épphogy befutottam 2.-ikként, mert 12 körös volt a verseny, és elcsúsztam a 11-ikbe, úgyhogy utolértek, és nem tudtam megfogni Webbert. Kedvem nem volt újrakezdeni, mert már 8-adszorra csináltam, és volt este 23:00 -
Azt tudja valaki hogy Carrier-ben számítanak-e az interjúk?
Volt valami kérdés amire Vettel-t választottam (sajna nem olvastam el), azóta kékkel látom az ő autóját a versenytérképen, illetve fekete háttérrel a nevét bal felül a helyezések között, függetlenül attól hogy benne van-e az első 3-ban vagy nincs. Néha valami rivális dolgokat is látok. Riválisnak válaszhattam. Még az első szezonban vagyok Belgium után. -
válasz
paramparya #6537 üzenetére
Eddig nekem sose csinálta, csak most a VGA csere után.
-
Srácok, kéne egy kis HELP:
Lecseréltem a VGA-m. 6950 került be, viszont a gépem nem telepítettem újra.
Eddig is AMD-m volt (5770). Már tesztelgettem a kártyát, és egyedül az f1-ben csinálja a következőt:
Elindul a karrierem, de a P vagy Q vagy R után mindig a a következő Loading-nál befagy a gép. Még szerencse hogy menteni ment. Találkozott valaki ilyennel?
Volt hogy 1-2 részét a versenynek megtudom csinálni (pl P és Q), és nem mindig áll meg. -
-
válasz
Rolly Dy07 #6505 üzenetére
Közkincsé tehetnéd a "köcsögök listáját" itt.
Szombaton már egy Asus HD6950 DCII-es fogom nyomni a gamet
-
válasz
polonic #6446 üzenetére
Ahogy nézegetem az Agent-et, vannak valami körök az egyes csapatoknál, aminél vagyok ott már két négyzet és valami jó nagy borsos összeg. Az mit jelent?
Hát 1-2 pályát vesztettem, BP azt hiszem a 10.-ik, 4x mentem első helyről, 6 futamot nyertem eddig. A maradék 4 pálya elég necces volt, örültem már annak is hogy bírtam idegileg a köröket... -
Miért nem vesszük fel innen egymást barátoknak???
csak össze tudnánk toborozni pár embert akik néha tudnak jönni. Én voltam szombaton és vasárnap is, van pár kérdésem amiket akkor tapasztaltam:1. Szervert indítottam vagy mit, de nem tudott csatlakozni a haverom. Ez mitől lehet? Pedig meghívtam.
2. A rank-okat hogy tudom bővíteni?
3. Sikerült bemennem egy jó versenybe de a Q-ba megadta magát a Ferrari
. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?
4. Carrier-be mik azok a számok amik a futamok után mennek felfele? Most 14-nél tartok, első szezon Budapest a következő.
Köszi a válaszokat
Live nevem: JoceeHunt
-
válasz
Motion_Blur #6405 üzenetére
Ahhaaaam. És a szezonba vagy carrierbe abba van alapban ugye? én általában 10-20%-on megyek, ott 1 gumicsere van és kész.
-
válasz
Steady74 #6251 üzenetére
Látom te segítőkész vagy, akkor vágjunk bele, köszi a Helpet
.
1. Gumiszimuláció: Ilyet nem találok, hol lehet bekapcsolni?
2. Carrier módnál a játék folytatása előtt van egy Difficulity Level, az lesz a gumiszimulációs?
3. Ha játékban vagyok, van egy Tyre-s rész
Látom ott vannak gumik:
Option: ez valami nagyon full szárazra való?
Prime: oké, ezt ismerem hallásból
Intermed: ezt is
Wet: eső
Race Strategy: ezt is nézegettem ha megértem az egészet ez már menni fog.
De mi van ha nem akkor megyek ki amikor kihívnak, hanem rátolok még 1-2kört?
Vagy előbb?4. Itt egy kép, itt be tudok menni, de a kockákat az egyes sorokba nem engedi módosítani, ez később lehetséges? Pontosan mi ez?
5. A másik oldal:
Na itt lesz bőven kérdés:
a. Aerodynamics: A Rear és a Front nagysága mitől kell hogy függjön? Kanyaros-e vagy egyenes-e a pálya? Ha kanyaros akkor kell a nagyobb érték mind a 2-höz?b. Braking:
Itt is mitől függ a balansz merre menjen?c. Balance:
Ezt nem tom mi. Distribution és Front Anti roll illetve Rear Anti roll van ezek mik?d. Suspension: Ezt hogy érdemes? Mitől függ? Az aszfalt nem egyforma???
e. Gearbox: meg sem merem kérdezni :XD
f. Engine:
Itt nekem nem enged semmit se állítani, később lehet?g. Alignment:
Mintha SSD winyóknál lett volna szól allignálásról, de itt mi???Bocs, totál hülye vagyok, de érdekelne a téma és senki nem tudja elmagyarázni, az egyes pontokon átrágnád velem a dolgokat? Elég napi 1 is ha sok lesz hirtelen
-
Tényleg skacok, tudna nekem valaki segíteni, azaz elmagyarázni, mit mire jó beállítani?
Nézegettem a versenyek előtt a lehetőségeket, de nem vagyok tisztába ezekkel, ha valaki írna pár sort annak nagyon megköszönném.
Fékek, sebességváltó áttételezés vagy mi a szösz, aerodinamika stb...
Ha játék közben rányomok a bal oldalt feljövő Aero Front+,- ra akkor mi történik? Boxba kell mennem, vagy valami a kocsin állítódik? -
Délután 15 körül leszek 20-ig!
-
válasz
Unbaised-Ben #6227 üzenetére
Köszi!
-
-
válasz
Steady74 #6219 üzenetére
Nekem alapban vagy egyenlőre a kormányom, a gyárin, de nem tudom mennyi, lehet hogy 900-on :SSS. DGFT-vel nyomulok.
Hiába állítgatok a Logitech profilokban egyszerűen nem változik semmi. Ha 200 vagy 300 fokra állítom azt hogy kell érteni?
Bal ütközéstől jobb ütközésig a beállított fok lesz?
Ha 200 akkor bal ütk-jobb ütk?Te mivel játszol?
Egyébként Shift 2-vel is játszok még eredetivel, ott jöttem rá, amikor kezdtem lassulni hogy ki kéne kapcsolnom a fékasszisztenst :XD. Mindeig fékezett magától csak gázoltam
. Aztá kikapcsoltam és láss csodát jobban ment. De az ívek hiánya már nagy gáz számomra :XD
-
Na, tegnap este voltam benn pár karikát. Hááát, elkél a gyakorlat. Megszoktam az ívek mutatását, erre bekerültem egy versenybe ahol nem volt engedélyezve, kalistoltam ám mindenfelé :XD. Persze szépen megvártam amíg elmentek mellettem.
Ti hány fokra állítottátok a kormányotokat???
El kell kezdenem belemélyedni a konfigurálásokba, azt hiszem előbb sima Karriert is végig kéne tolnom. -
válasz
--Lorant-- #6201 üzenetére
Már az előbb is kérdeztem, valaki írja már meg hol lehet online nyomulni, eredeti játékom van.
-
Szevasztok!
Megvettem a játékot. Ti hol játszotok? Steam-en?
-
Srácok, tud valaki segíteni?
A játék nem menti el a dolgaimat. Indultam szezonban 4-5 pályát megcsináltam, már többször is és sose menti el, mindig elölről kell kezdenem. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest