- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Trihorn
tag
-
fatal`
titán
válasz
JoceeHunt #6678 üzenetére
Én nem Easyn kezdtem, meg minden segítség ki van kapcsolva, ráadásul az első két futamot 100% távon nyomtam, így annyira nem állok jól, azt hiszem 4. vagyok a vb ponttáblázaton. Az utolsó két versenyt megnyertem (Montreal, Valencia), de pl. spanyolban meg kizártak mert levágtam véletlen a pályát
-
Steady74
addikt
-
-
Steady74
addikt
válasz
JoceeHunt #6621 üzenetére
Próbálj valami tesztet futtatni a gépen, 3D mark vagy ilyesmi. Korábban nekem ott derült ki, hogy kevés a tápom, hogy 3D Mark-ban az egyik résznél állandóan újraindult a gép. Akkor igaz 980+5970+5870 kombó volt, ennek egyik tagja már egy másik fórumtársnál dorombol
. Egy nagyobb táp megoldotta a problémát. A hűtés nem rossz ötlet, a házad szellőzése is lehet ludas, egy-egy alkatrésznek elég ha egy kicsivel magasabb csak a hőmérséklet, és kiakad.
# Rolly : A kari szerintem nem kevés hozzá, elégnek kell lennie még magasabb felbontáshoz is, lehet a CPU kevés kicsit, nem tudom... Annak idején, mikor kijött a játék sokat pörögtünk azon, hogy mennyire nam használja ki a hardvert a program, ez is lehet a háttérben. Esetleg a 11.5ös ATI drivert próbáld meg, ha nincs fent, az is gyorsít kicsit az F1-en
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
JoceeHunt #6616 üzenetére
Nekem gallyra ment az egyik sataII-es csatlakozó az alaplapon. Akkor csinálta ezeket. És meg is halt a HDD. Most hogy melyik melyiket nyírta ki nem tudom, de sokáig fagyott miatta a játék. Próbáld meg átdugni másik portra a rendszert. Lehet ez béna ötlet.
+ több hűtést a gépnek ! -
fagy53
nagyúr
válasz
JoceeHunt #6549 üzenetére
Fura, lehet, hogy a SHIFT2 van fenn neked? Majdnem mindegy, mert ebben is meg abban is az utat rángatják alattad...
Te rögtön bepattantál a volán mögé, pedig jobb lenne legalább nagyvonalakban megismerkedni az egésszel, különösen annak aki a valós F1-gyel, annak lebonyolításával sincs köszönőviszonyban sem. E játék révén sokat megtudhatsz erről a világról, de ezért tenni is kell valamit!
Sokkal érdekesebb a játék maga, ha a játékos tisztában van a szabályokkal. -
törölt tag
válasz
JoceeHunt #6508 üzenetére
Legutolsó futamon voltam ilyen szerencsétlen. SPA-ban, ami ugye pont a leghosszabb pályák között szerepel és mire kiértem a boxba buktam pár pozíciót, aztán meg még a falnak is neki sikerült vágnom a saubert, úgy hogy totál bukta volt a futam
Amúgy egy régi Saitek (R100) kormánnyal játszok, de a célnak megfelel, bár 2vel több gomb lehetne rajta, mert ha kijön a 2011 akkor bajban leszek a plusz két funkcióval ( DRS, KERS).Nos, köszönöm a segítségeteket, megpróbálkozok egy futam közbeni teszteléssel, hogy működik-e a dolog, és innentől kezdve figyelemmel kísérem a fórumot, hátha én is tudok segíteni.
Addig is sok győzelmet kívánok mindenkinek -
Cobb
tag
válasz
JoceeHunt #6483 üzenetére
Hát lehet,hogy defekt-el fog járni,ha nem mész ki időben + nagyon rossz tapadással sok pozíciót veszíthetsz, akárcsak az F1 2011-es szezonban!
Az aero állítás sokat számít!!Szektorokban kell állítani! PL.: Valencia első szektor 3/1-es aero, második és harmadik szektor már 1/1-es aero-val nyomjuk,persze ez Time Trial
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
JoceeHunt #6253 üzenetére
Azt javaslom, hogy mielőtt belemászol a setupolásba, ismerd meg a pályákat úgy, hogy a qucksetup-ból választasz beállítást, hidd el, a ha nem ismered a pályákat, a féktávokat, a kanyarokat, lószart sem érsz egy halálra finomított beállítással.
Szal gyere pénteken este multizni, vélhetően én leszek a szeró, és ott megmutathatod
.
A magyar kézikönyv jó ötlet, de olvass formula.hu-s cikkeket is, éppen ma került fel egy a kanadai pályával kapcsolatban, és említik a félerő elosztás kérdését is...
-
ftomi74
tag
válasz
JoceeHunt #6253 üzenetére
Olvasd el a kézikönyvet ami a játékhoz jár (van magyar a neten, mielőtt beírod, hogy nem tudsz angolul) nézd végig magadtól a menüket, hogy mit hol tallálsz, aztán guglizz egy cikket a beállitásokról, és nyugodtan kipróbálhatod hogy mi történik a játékban ha ezt vagy azt csinálod.
-
Steady74
addikt
válasz
JoceeHunt #6250 üzenetére
A beállítások mélysége nagyban függ attól, hogy gumiszimuláció nélküli (TT pl) vagy bekapcsolt gumiszimulációs versenyre készülsz, illetve a rutinodtól.
Nagyjából, ha a quick setupra mész és ott a legjobboldalibb beállítást választod, akkor azzal mindenhol jó vagy - kikapcsolt gumiszimulációs versenyeken. Bekapcsolt szimulációval pedig a jobb lábadtól függ, hogy mennyire fogyasztod a gumikat, de sok gyakorlással az ilyen versenyekben is megállja a helyét ez a beállítás.
Ha nem akarsz szöszölni a beállításokkal, akkor ennyi elég is.A recedepartment.com oldalon vannak beálíltások, azokat nézd meg, egynémelyik igen hasznos.
Játék közben szerintem sose piszkáld a szárnyak beállításait (amit írtál), max a kerékcserénél felrakható gumi típusát állíthatod be, ha pl. elkezd esni az eső, illetve a motor fordulatszám beállítását tedd fast-ra, mert azt sokszor elfelejti a program még akkor is, ha az a setup-ban beállítottad.
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz
JoceeHunt #6209 üzenetére
Nézd, nem vitatkozni akarok, ez a fórum annál kulturáltabb, de egy játékban megtalálni, hogy hol lehet multizni 2011-ben úgy gondolom nem kellene problémának lennie.
Peace dude, este lehet leszek én is.
Addig, hogy triviális legyen mire lehet számítani, kukk meg ezt. Figyeld az első 3 sort:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest