Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_ #4668 üzenetére
Akkor ezért nem találtam...
Valaki írta, hogy poverstrip 3.7 képes fixálni refresht vista alatt, hát nemtudom, szerintem nem, de majd megnézem...
Drac0: A táptesztet úgy hívják, hogy digitális multiméter, 1k pénzért már van feszültség mérésére alkalmas. Persze csak annak ajánlom, aki tudja hogyan kell feszültséget mérni. Tápnak mi a márkája, típusa?
rhtdribl meg nem stabilitás teszt, de elkezdi izzasztani a vidkarit, és látod a hőmérséklet alakulását, stb... Ami stab tesztnek is jó, az az ATI tools 0.27akármi, annak a szörös kockája (scan for artifacts) Esetleg még tolhatsz a karin 3dmark teszteket. (info az első hsz-ben)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #4491 üzenetére
3DMarkot semmire sem használom, tesztelésben is csődöt mondott nálam, pl. az ominózus 6600GT semmilyen hibát nem produkált benne.
Nem igazán izgat kontrétan mennyi a hőmérséklet, tesztelés közben kiderül ha túl sok, egyébként meg inkább használom a VGA-t mint lesegetem a hőfokot, VF900 fixen 7V-ra kötve, így a venti sem izgat.
Nálam a 2.06 bétái nem működtek, azóta nem érdekel, úgyse tetszett soha.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #4489 üzenetére
Mert mi a baj vele?
Mitől lenne jobb? Hol van abban pl. stabilitásteszt? Azt hogy szemetel-e a kártya egyedül ezzel a programmal lehet megbízhatóan tesztelni. (annó pl. találkoztam olyan 6600GT-vel, ami semmiben sem hibázott észrevehetően, de ATi Toolban szépen jöttek elő a sárga pontok, ment is vissza az eladónak) -
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
phallos
tag
válasz
barnam_ #4446 üzenetére
Aggregátor: Az XP SP2-vel van fent közel 5 napja + 7.10, ami tegnapig bírta, hogy ne tegye el a tálcára. Automatikus frissítés bekapcsolva, az alaplapi driverek pedig gyári cd-ről mennek fel. 7.11-gyel is ezt csinálja, tegnap óta az Omega Driver van fent, de ez is szintén zenész...
Wwenigma: most az Omega Driver van fent, itt ivan ATI Hotkey opció? Ha igen, hol keressem, sehol nem találom.
-
tuctuc
aktív tag
-
phallos
tag
-
-
t-edem
csendes tag
válasz
barnam_ #4304 üzenetére
Köszi a választ, de...
Mindent pontosan a leírtak alapján csináltam. Annyi eltérés volt, hogy mikor a setuppal akarom feltelepíteni a kártyát, nálam egyből kidobja, hogy nincs hardver és el sem kezdi feltelepíteni...
De ha megpróbálom elindítani a játékot, akkor ismételten kiírja, hogy az oblivion.exe hibát okozott, bla-bla... Szinte csak eme nagyszerű játék miatt ruháztam be a kártyába, nagyon szomorú lennék, ha nem futna... -
éN79
addikt
válasz
barnam_ #3969 üzenetére
Bakker, elvesztem itt a driverek forgatagában. Anno letöltöttem a horfix-et crysishez, de nem azt tettem fel, mert időközben hivatalosan kijött a 7.11.
De ezekszerint a hotfix mégiscsak kellene, mert a 7.11 alapból nem tartalmazza a javításokat, viszont írod hogy van 7.11 ami hotfixes.
(ez utóbbihoz kérhetnék egy linket, mert tegnap próbáltam rálelni az amd honlapján erre, de most megerősítetted bennem a tudatot hogy nem jól keresgéltem
)
-
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
barnam_ #3712 üzenetére
Csak fejtegeti hogy a GPU alacsony hőtermelése miatt a VF700 is sok lenne rá, nincs leírva hogy valaki fel is szerelte. Gyárit biztos nem lehet, de amit pl. HIS-nek készít a Zalman az gondolom módosítva van hogy fel lehessen szerelni.
6600GT-n a külső két felfogatási pontba passzol, amit a gyári hűtők is használnak, a négy belsőnek túl kicsi a távolsága, 2600-on meg csak a 4 kisebb távolságú furat van. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest