Új hozzászólás Aktív témák
-
netezos
csendes tag
válasz
barnam_ #4694 üzenetére
Accelero S2 volt a 7600 GS eredetileg passzív kártyámon, nem gondoltam bele hogy az jó lenne erre, de így visszagondolva, tényleg rámenne,eszembe sem jutott hogy az jó lenne a radeonra, de akkor nem gondolkodtam ezen örültem hogy elviszik, és az egyik extra a hűtés volt...!
-
netezos
csendes tag
Sokat segítettél az imént,köszönöm, az érdekelne még hogy a 2600xt-re érdemes-e nagyobb coolert tenni, a teljesitmény növelése érdekében, v. ramot növelni, és ha érdemes melyik típus az (cooler), valószínüleg ez másokat is érdekel!?
-
netezos
csendes tag
Hali, a 3dMark problémát megoldottam a fórumon olvastam hogy a System 32-ben a Futuremark mappában törölni kell a Direcpll.dll mappát, ezt megcsináltam és fut a progi.
-
netezos
csendes tag
Sziasztok, nekem problémám merült fel a HD 2600 xt DDR3-al! Megvettem beillesztettem a helyére, ujjratelepítettem az egész rendszert, a kártyát is, minden mükődik, de az ATItool, és a 3DMark-ok nem indulnak el! Lefagy az egész de olyan szinten hogy az egér kurzor mozgatható de nem reagál semmi csak a resetelés használ. Mi okozza ezt a problémát, arra gyanakszom hogy valami beálítás, de viszont nem találok rá magyarázatot!
Egyébként nincsen húzva semmi, alapból megy minden!
ABIT-NF8V SATAII, AMD ATHLON 3000+, Kingmax 1024DDR
Ha tud valaki valami érdemi infót előre is köszönöm...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest