- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
raziel01 #9652 üzenetére
Azért a Most Wanted és a San Andreas is fullon kellene mennie. Ez a videókari azért nem olyan mint egy 3870 de azért ezek a játékok meg sem kottyanak neki, nem ennek a karinak nem, de még egy radeon 9550-esen is fullon nyomtam mindkettőt, meg ettől jobbakat is.
A procid egyébként ki sem hajtja a karidat, mondjuk ezeknél a játékoknál nem is igazán számítana egy jobb proci.De a 7.01-es driver az nagy kár volt felrakni, akkor még szerintem megsem volt a kari. Mindenképpen a 8.4-est rakd fel. Tapasztalataim alapján is minimum 20%-os javulás lesz a most használthoz képest, de a 7.11-hez képest tuti.
Mondjuk az a baj, hogy az ati-nak csak alsó és felsőkategóriás kariai vannak, a középkategória kipusztult sajnos. A 3870-en(plussz változatai) meg a 2900pro-n(plussz változatai) kívül mind alsókategóriás kari. Ez azért nagy gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest