Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Nekem is olyan kátyám van, de soha semmi probléma nem volt vele. Leírom nekem, hogy van feltelepítve, talán segít, bár nem tudom a te konfigod milyen, ha leírnád biztos többet tudunk(nánk) segíteni. Mondjuk én nem szoktam alt+tab-ozni játék közben, sok nem is szereti ezt, pl. a Counter-Strike teljesen más felbontásban jön vissza(ha egyáltalán visszajön).
1. Friss XP sp2 (de nem árt felrakni hozzá az azóta kijött javításokat is)
2. Az alaplap legfrissebb driverei. (nekem nForce2 U400, itt van hozzá driver, ha netán a neked is ez van) Ha nem ilyen lapod van akkor google a barátod
3. A VGA-hoz kapott cd-n lévő driver illetve a 8.1 felejtő, neked a 8.1 HOTFIX kell. Catalyst 8.1 HOTFIX for AGP cards and WinXP 32-bit (nem kell elöbb telepíteni a normál 8.1-et vagy bármi mást, csak a hotfixet rakd fel!)
4. Most jöhet a CCC, ha kell. Catalyst Control Center 8.1(Hungarian)
Ha van még egyéb cucc is a gépben természetesen azoknak is a legfrissebb(de nem béta) driverek feltelepítése.
Esetleg tunigolni, tesztelni stb. akarsz akkor keress a gúglival ATI Tray Tools-t, ATiTool-t meg AMDGPUClockTool-t.
Kb. ennyi, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Temu
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő