- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titok Levi
tag
válasz
HUNNIA1920 #3862 üzenetére
Hello.
Nekem X2 4200+, HD2600 XT (256Mb), 2Gb 800Mhz mem, DX9, Win Xp 32bit, - el a Pro Street gyengén megy, meg nem mondom hány FPS, de játszhatatlan (kb 15 - 20 frame, mediumon, de low-on se zsír). Úgyhogy első körben az a tapasztalatom, hogy a NFS-PS-hez ez a kártya kevés. (tuning nélkül legalább is).A másik, hogy a Crysis-t mikor feltettem, elindítottam azonnal szét akadt a fenébe. Tudjátok az a halál mikor 4 másodpercenként valami pici mozdulás, képben, hangban. Aztán ledúrtam a régi drivert (ami jelzem júniusi volt), feltettem innen [link] az Option 1-essel jelzett driver csomagot, vagy mittomén hogy mondjam. És azonnal szépen elinult, minden frankó. Más kérdés, hogy ez is mediumon megy csak, de ott azért szépen játszható. Szerintem ez nem csoda mert ez egyik legdurvább kiadott grafikájú játék. Ismét szerintem ehhez is kevés a 2600XT.
Na, csak gondoltam megosztom tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest