- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreeZer25
csendes tag
válasz
Titok Levi #3881 üzenetére
Tapasztalat:Hát nemtom nálad mi lehet a gebasz, de nálam (p4 3.2 @ 3.5ghz, 1gb ram, 2600xt) megy a cod4 és a prostreet is 1024x768-ban maxon szaggatás nélkül, igaz AA és vertical sinc nélkül. Én meg vagyok elégedve vele.
Probléma:Azért nem minden fenékig tejfel, tehát nekem a prostreet és a cod4 is csinál olyanokat, hogy kb háromnegyed óra játék után kifagy, milyenkor a monitoron megjelenik egy olyan szöveg, mint amikor nincs bekacsova a gép, tehát valamiért nem kap jelet a kártyától. Ezután vagy ujraindul magától, vagy reset... Ez catalyst probléma lehet, vagy valami más? Esetleg túlmelegedhet? Érdemes megpróbálnom a 7.10-es catalystet, a 7.11 helyett? Please help! -
belaazallat
addikt
válasz
Amd dual core optimized driver fent van? Haver 3800+ X2, 2*512Ram X1650 Pro folyamatos, szaggatás mentes, médium felbontásban.
Mod: nem tok írni
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
A PS 30+ fps-sel maxon fut 1280x1024-ben (AA nélkül), Krájzisz meg mediumon. (szintén AA nélkül) VGA tuning nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest