Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Xiaomi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
master(én)
tag
üdv mindenkinek
pár napja már boldog tulajdonosa vagyok egy gigabyte hd2600xt 256mb gddr3-as kártyának , megkell hagyjam nagyon jó, annyira még nem gémeltem vele de stalker-t fullon játszom(1024, max) igaz néha beszaggat kevés ram miatt (2x512mb 800mhz kingmax) de remélhetőleg pár héten belül meglex a 2gb ram , és nem lexnek ilyen gondok , az picit idegesítő h passziv heatpipe-os hűtés van rajta és ha nincs alá v elé téve 1 venti akkor elég meleg..jelenleg 12cm-es s-flex 800rpm-es venti van alatta és max hőmérséklet eddig 58fok volt.
1pár kérdés!
melyik catalyst driver az ideális ? most jelenleg 7.10 van fent ,
ja , és érdemes rajta húzni? game-ek közben érezni a +túlhajtást vagy hagyjam a francba és inkább biztonságnál maradjak?
-radeon forever-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest