- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS frissítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali mindenkinek!
Konfigomat alul látjátok.... Szóval a vidkarival minden tökéletes, hibátlanul megy minden játékkal, a képe gyönyörű tűéles, viszont lenne egy két dolog amire ha válaszolna valaki megköszönném.
Először is a ccc Ati Overdrive szerint a 845/1165-ös sebességig lehet hajtani a kártyát, viszont hiába állítom be, illetve hiába fogadom el a teszt eredményt, mindíg visszaáll a 800/1100-as alapsebességre. A ccc-vel lehetséges egyáltalán az az overdrive beállításait fixálni?A másik gondom a TV kimenettel van. Jó minőségű S-Video kábellel lövöm a képet a TV felé (egyszerű 72 cm-es CRT Sony TV), amivel nincs is semmi gond, legalábbis a minőségével, annál inkább a felbontásával. Bármit állítok, bármit csinálok torzítja, illetve lapítja a képet. Nagyjából úgy, mintha alapból 720x576-os képet küldene ki a TV felé vagyis vagyis erre állítja be az overlay felületet, és erre helyezi rá a filmet ami ha 4:3-as felbontású, akkor kitölti az egész képernyőt, de ha már 16:9-es vagy ennél szélesebb felbontású, akkor szemmel láthatóan laposabb a kép, mint amilyennek eredetileg lennie kellene.
Az TV tulajdonságoknál (TV Properties 2) hiába állítom be a széthúzást, (Overscan) mintha nem állítanék semmit, ráadásul ha elindítok egy filmet egyszerűen visszaállítja alapra. Próbáltam többféle lejtátszóval, minden esetben ugyanaz az eredmény. A korábbi kártyámmal, (X1600 XT) be tudtam lőni, hogy megjegyezze a beállításokat, de csak akkor, ha NTSC -re állítottam a kimenő jelet. Most ez sem segít. Sejtem, hogy a Catalist lehet a ludas a dologban, de már lövésem nincs, hogy mivel trükközzek, hogy ne lapítva nézzem a filmeket.
Valakimek valami ötlete?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest