Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bundás22
üzenetére
Szemorvos megondta nekem (születésem óta szemüveges vagyok...), hogy igazából a monitor nézése nem árt a szemnek, hanem az ember elfelejet pislogni, ettől kiszáras a szeme, majd ez hosszabb távon ártalmas... Egyébként 486 óta bámultam crt-t, TFT-m kb. 3 éve van.
Most 68-cm -es LCD TV-n gépezek, ezt végre 1 méter távolságból is eltudom olvasni. Már csak azért is megéri majd nekem egy 2600XT, mert végre hangis megy fel a HDMI csatlakozón keresztűl...
Az meg hogy a 8600GT játékok egy részében gyorsab, az egy dolog, megjelenésekor az drágább volt, mint a 2600XT... -
Bundás22
őstag
válasz
Bundás22
üzenetére
ja ez olyan mint amikor a ásványvízgyártók azt sugallták a népnek hogy ne csapvizet igyanak, mert egészségtelen mindíg ásványvizet igyanak
lol még egy ember se lett rosszul miután egész nap csak csapvizet ivott, viszont volt aki csak ásványvizet ivott és rosszul lett(mert túl sok ásvány került a szervezetébe)
ugyanúgy nem árt a szemnek a CRT, ciki lenne ha kiderülne még a TFT jobban árt mert ugye az ásványvízről is kiderült
bocs az offért 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)