- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Go Keyboard
-
zedok
őstag
Hali! Tudnátok ajánlani jó billentyűzetet a telóra?
A TouchPal nem igazán jön be
-
Verhóó
tag
Helló srácok!Olyan zene lejátszót keresek a Motorola Defy-ra, amivel lehet programozni a hangerőgombokat is. (számot szeretnék velük váltani, mert nem gyári headsettel használom, nincs felvevő gombom)
-
nightsong
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam egy Go sms nevu appot (Zte Blade 2.3.5, ha ez szamit), hogy tudom beallitani, h ez legyen az alapertelmezett es a bejovo sms nem az alap smsezo appban jelenjen meg? (probaltam kitorolni, de nem ment)
Koszi a segitseget.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
létezik olyan app ami meghatározott programot magától elindít ha érzékeli hogy nem fut??
(van egy app-om aminek kéne futni a háttérben de néha kilép és nem mindig veszem észre)a segítőknek és válaszolóknak előre is köszönet!!
-
zebede
őstag
Sziasztok!
2.2.2 Androidos Tablet PC-n szeretnék real money online poker-t játszani.Flash támogatottság van, de egyik online poker teremben sem lehet kihasználni android platformon.
apk egyedül a Bwin-nél van ezen lehet is nyomni, jó is, csak az a gond vele, hogy nincs Sit And Go verseny lehetőség, én meg azt szeretem.
Tud valaki valami megoldást?
-
icons
addikt
Olyan app kellene, ami ezt tudja: csak akkor zárja le a képernyőt (patternnel pl, vagy kóddal), amikor én megnyomom a power gombot. Különben lekapcsol, de egy érintésre újra bekapcsol!
-
chab7
addikt
válasz
Keresztapper #18878 üzenetére
Úgy, úgy. Ahogy TRob1 idézte. Nyáron GMT+2 télen GMT+1 (vagy UTC, egyugyanaz)
-
TRob1
veterán
válasz
Keresztapper #18878 üzenetére
A közép-európai idő (angolul Central European Time, CET) annak az időzónának az egyik neve, amely 1 órával jár az egyezményes koordinált világidő előtt, vagyis CET=UTC+1. Európa legnagyobb része ebbe a zónába tartozik, néhány észak-afrikai országgal együtt. A nyári időszámítás ideje alatt a CEST van érvényben helyette (CEST=UTC+2). - wiki
-
chab7
addikt
válasz
HorCsa1982 #18873 üzenetére
Miért, hol vagy? Mert itthon a GMT+2 időzóna van. Még szép hogy azzal lesz jó.
(#18874) pockos13: Franc tudja milyen telód van. Enyémre küldeni sem kell ha úgy tartja kedvem, mert streamelve is megy a gépről. De ha meg úgy van kedvem akkor eg y filekezelővel a hálózati megosztásból felmásoloom.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Lehet e és ha igen hogy tudok AVI formátumú filmeket a telefonomra küldeni?
-
HorCsa1982
csendes tag
Valami nagyon nem jó a telefonomban. Már amikor 1 hete megvettem akkor is néztem csak nem foglalkoztam vele, hogy az időzónáknál a London GMT+1 van, pedig 0 kéne legyen és azok az időzónák, amik nekem jók azok +2 -be vannak... Akkor beállítottam egy +1-es időzónát, aminek London volt a városa és az időt is beállítottam. Na most, hogy elkezdtem használni a naptár szinkront elbukott a dolog. Most +2-re állítottam így most a szinkron jó lett.
-
syl5
őstag
válasz
HorCsa1982 #18870 üzenetére
Nézd meg nincs-e elállítódva a gépeden/telefonodon az időzóna!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
HorCsa1982 #18870 üzenetére
Valaho nem GMT+1-es időzónát állítottál be.
-
HorCsa1982
csendes tag
Olyan problémám lenne:
A telefonom és a gmail naptára össze van szinkronizálva,de egy óra elcsúszás van a kettő között. Ha a telefonon veszek fel egy bejegyzést az a gmailben +1 órával későbbre kerül be és ha a gmailben veszek fel bejegyzést, akkor -1 órával előbbre kerül be. Hol lehet a probléma? -
Keresztapper
senior tag
válasz
rocsaba #18813 üzenetére
Azt nem tudom, hogy melyik launcher támogatja ezt, mert csak az ADW-t használom, de van arra lehetőség, hogy mindent nagyíts kedved szerint.
1. a /system/build.prop file-ban az lcd density értékét állíthatod. Alap esetben az érték 240, én 255-ön használom
2. ha nem akarsz config file-okat írogatni, akkor az LCD Density app a te barátod.Root szükséges mindkét módszerhez.
-
bok92
addikt
Sziasztok!tudnátok javasolni egy két oldalt,ahol nem a marketen keresztül tudok letolteni ingyenes alkalmazásokat?Köszönöm előre is!
-
domerator
veterán
semmi
-
Breki
veterán
válasz
gaben92maste #18859 üzenetére
hát szerintem meg kéne próbálnod visszarakni az alapsoftot PC Companion-al vagy Zeus-al
Egyébként van a telónak saját fóruma
-
-
aggleány
addikt
válasz
gaben92maste #18859 üzenetére
Nem tudjuk. Írtam három helyet, ahol van esélyed megtalálni a megoldást.
-
gaben92maste
csendes tag
most komolyan nem tudjátok mit lehet ilyenkor csinálni xfactory reset közbe ujraindult és nem tom telepiteni a szoftvert a telóra senki nem rtene hozzá ost komolyan
-
aggleány
addikt
válasz
Luissimo #18853 üzenetére
Tündér? Mintha említetted volna a múltkori könyvcsomaggal kapcsolatban.
Magyar szerzők:
Csernus Imre, Dallos Sándor, Molnár Éva, Müller Péter, Lőrincz L. László, Szepes Mária
Ennyi összesen, és tőlük sincs meg minden. Rejtő kell még?
Aldikohoz: mentsd le valahova, és utána tedd át az ebooks/import mappába. Ha megvan, nyisd meg az Aldikot, menü gomb, importál, és kész.
-
aggleány
addikt
válasz
gaben92maste #18850 üzenetére
Nézd meg a szamitastechnika-eger.hu-t, biztosan találsz valami megoldást. Ha nem, akkor érdemes még megnézni a seria-t vagy az se-portal-t.
-
syl5
őstag
válasz
DonMedve #18838 üzenetére
A beépített Google Latitude szolgál erre. Rajta van a telefonodon (ha nincs, go to market), elindítod, engedélyezed a nyomon követést, és végzi a dolgát.
Pontosabban nem tudom, mert én nem használtam.Vannak alternatív tracking alkalmazások is. Talán azok jobbak.
-
gaben92maste
csendes tag
nem tudtok segiteni?
-
Luissimo
veterán
válasz
sunahunter #18845 üzenetére
kösz, már az összes jóseggű csaj megvolt, kiolvastam őket
aldikot használok (figyelem ALDIKO és nem Ildiko :-))jöhet grisham, follett, merle , bármi, ami jó:-) :-)
-
gaben92maste
csendes tag
Szisztok segiség kéne.x10 mini pron nem tom kiért hozzá.xrecovery ugye formattálta az egészet és ujraindult nem tudtam rárakni a szoftvert de a gép már nem ismeri fel a telót flashtoolt használtam
-
aggleány
addikt
Luissimo-nak küldtem 10 Rejtő könyvet, remélem, kihúzza vele pár napig a plázson.
-
spiritex
veterán
Tudtok olyan angol-magyar magyar-angol offline szótárról, ami megfelel az Országh-féle nagyszótárnak? Tehát nem zseb- és nem középszótár kellene, hanem nagy. Létezik ilyen?
-
sssz
őstag
válasz
Luissimo #18839 üzenetére
akkor itt néz még körbe: index forum
bár itt se epub formában teszik közzé általában, viszont konvertálni félperc.
bátran kérjél az emberektől a megadott email címeken
-
petipetya
nagyúr
válasz
baandii #18835 üzenetére
A bpmenetrend vs. budapesti mentrendről tudok nyilatkozni.
A budapesti menetrend szerint némelyik busz nem a Határ útig jár, hanem ugyanúgy Kökiig mint régen - pedig már nyár közepe óta nem így van. Nekem ekkora tévedés elegendő ahhoz, hogy továbbra is a jól bevált bpmenetrendet használjam.
-
croli
aktív tag
Üdv tud valaki esetleg valami birodalom épitgetős jatekot?? Lehet pénzes is! Esetleg ilyen empire earth, age of empire vagy hasonlók
....
-
bb.bocs
őstag
kipróbáltam, ugye headsettel megy, viszont ha rádugok 1 mikrofont persze nem. na ezt kéne megcsinálni hogy akkor is menjen
ötlet? fontos!
http://www.argep.hu/trend/KULS/Kuelsoe-mikrofon.html
ez sem jó hozzó gondolom ,mivel apple, és nekem samsunghoz kéne megodlás -
sssz
őstag
válasz
Luissimo #18829 üzenetére
itt rengeteg letölthető könyvet találsz. mek
marketes verzió:könyvkatalógusinnen én pdf-ben töltöm le a könyveket és vagy a gépen ezzel vagy a marketről letöltött media converterrel alakítom epub formátumra.
-
Luissimo
veterán
jelentem, ma tovább mélyítettem ismereteimet a meggytartalmu búzaalapú sörökben (a sarokban) :-)
a sörről juteszembe , pub.
e-pub alaku könyveket keresek, aldikohoz, vámosmiklos, rejtő stb.
elérhetöséget tud valaki ?
minden jókönyv jöhet jeligére a privátpostafiokomba :-) :-)aggleány,vagy bárkimás ? ?
(elfogyottaz olvasnivalom az egyik várfürdőjéről méltán híres városunkban heverészve a plázson :-) :-) ) -
bb.bocs
őstag
sziasztok. én nekem 1 nagyon kacifántos kérdésem lenne. olyan programot keresek, ami arra jó, hogy ha 1 mobil fülhallgatókimenetelére (jack dugó) rádugok 1 pl mikrofont, akkorazon keresztül valami programmal a külsö hangot, ami a jack dugón keresztül a telefonra van kötve(mikrofon külsö) azon keresztül feltudom venni a hangot. tudstok ilyesmiröl? vagy csak az agyamban létezik
-
Balinov
titán
sziasztok,
egy gyors kerdes. gyari stock 2.2 rommal biro Legend-en a Google Maps hol tarolja a cached terkepeket? belso memorian vagy sd-n?
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #18824 üzenetére
témák vannak rá. sőt, lehet több témát kombinálni, ha egyikből pl csak a dock, a másikből az ikonok tetszenek.
gyári widgetek nincsenek hozzá, de pl van sense téma (én még nem próbáltam) abban lehet hogy van valami ilyesmi widget. De olyan eemberek, sms, stb widgetet le lehet tölteni a marketről bármilyen launcherhez mint ami a Sense.ben van alapból.
Viszont elképesztően gyors launcher az ADW EX
én nagyon szeretem
pl az app drawerben a vízszintes görgetésre ha állítod, az valami embertelen gyors
a GO EX app drawerje ehhez képest csigabiga
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tud-e valaki módszert arra, hogy miképpen lehet a telóról wifire kapcsolódva user/pass authentikálást igénylő proxyn keresztül netezni? Eleve az androidban nincs is ilyen lehetőség, hogy azonosító adatokat adj meg, csak egy proxy ip-t és portot lehet beállítani a wifinél a speciális menüpontban. Már fél órája erre keresek megoldást, túl vagyok legalább 3-4 programon a market-ből, nem sikerült működésre bírni..
Nem nekem kell, én mobilnetet használok, de nem mindenkinek van előfizetése mobilnetre a cégnél, szóval szeretnék rá megoldást találni.Eddig a ProxyDroid tűnt a legígéretesebbnek, meg tudtam adni a hitelesítés típusát, a tartományt, felhasználónevet és a jelszót, de azzal sem működött.
Akinek van ötlete, sikítson! -
spiritex
veterán
Létezik olyan program, aminek a segítségével a hangerőszabályzóval lehet felvenni a telefont, ha hívás van?
-
vacs
veterán
Létezik olyan program, aminek a segítségével a hangerőszabályzóval lehet dalt léptetni (mint anno a Walkman telómon) SE Xperia Mini Pro-n ?
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Valami alapos telefon tesztelő appot tudtok?
Olyan gondolok, hogy egy app-ban kijelző tesztek (pixelhiba, stb), GPS test, hangszóró, mikrofon teszt, wifi, Bt, stb.
Használt telefon vételéhez kellene. -
rocsaba
tag
Sziasztok! Melyik Launchert használva nagyíthatóak a főképernyő(k), illetve a menüben található alkalmazások ikonjai, feliratai?
-
DonMedve
addikt
Hölygyek,Urak!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy maps-ban meg lehet azt csinálni,hogy megyek egy adott útvonalon,azt lekövesse a telefon,azaz jelölje a térképen merre jártam,és ha arról van szó,következő alkalommal végignavigáljon rajta?Ha igen,hogyan?Remélem érthető.Válaszokat előre is köszönöm.
Vagy esetleg a 3betűs,ha tudja...? -
lorcsi
veterán
SD3-ban a bt-n beérkezett fájlok melyik mappába kerülnek ?
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
google earth' melyik Androidos okostelefonon fut?
LG Optimus Black telefonom van de ez nem támogatott eszköz.nagy segitségeteket előre is köszönöm.
Nagy Miklós
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
google earth' melyik Androidos okostelefonon fut?
LG Optimus Black telefonom van de ez nem támogatott eszköz.nagy segitségeteket előre is köszönöm.
Nagy Miklós
-
chab7
addikt
Ez mekkora lenne ha itthon is működne: Caller ID Plus
-
Speeedfire
félisten
A gyari zenelejatszoban nincs olyan hogy mwppa alapjan lehet listat kesziteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged