- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
dewil666 #18199 üzenetére
valószínűleg változtattak a rendszeren. attól még hogy egy network OPEN megjelölésű, nem biztos hogy nincsen levédve és nem fizetős. ezt a telefonon nem veszed észre, csak pc-n. pc-n ilyenkor, ha felcsatlakozol a netre és bármilyen oldalt megpróbálsz behozni, felugrik egy bejelntkező képernyő felhasználónévvel és jelszót kér. ezt a telefon böngészője nem tudja. csak annyit érzékel hogy ugyan csatlakozni tudott a wifi routerhez, de az mégse engedi át.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Miért csinálja azt a telefonom hogy van WiFi kapcsolat de az oldal nem tölt be? (korábban működött rendesen) Bármilyen oldalt keresek nem tölti be (gyári böngésző). Mikor kikapcsolom a WiFi-t néhány perc múlva jön 2 sms (Telenor) hogy hibás csatlakozás illetve hívjam a 1220 a beállítások miatt. Nem akarok külön fizetni az internetért ezért vettem WiFi-s telefont.
Másik.: Létezik olyan program ami kiírja a WiFi távolságát, milyen messze van az adó egység? X8
Köszönöm a segítséget! -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #18036 üzenetére
Na, ha valakit érdekel, megoldottuk a problémám, miszerint GO SMS-t használva duplán kaptam meg az sms-ek nagy részét (nem, nem az értesítéseket hagytam bekapcsolva a gyáriban).
Az LG fórumos beluudj kolléga javaslatára átneveztem a gyári SMS app mms.apk fájlját mms.ap-ra, így kilőttem ezt az alkalmazást, azaz nem is tudnak összeveszni a GO SMS-sel
-
r4z
nagyúr
válasz
klambi #18190 üzenetére
Android flasherrel csináld (nyitott bootloader kell hozzá).
-
Narxis
nagyúr
Van olyan app ami kiírja a csatlakoztatott wifi router márkáját? PC-n van, de gondolom notebookokban fejlettebb wlan chip van...
Marketen kerestem wifi és wifi router szavakkal, de nem adott hasznosat.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #18186 üzenetére
Nem szóltam. Épp most jött ki hozzá frissítés, amiben javították is. Vannak még azért jó programok. :-)
Bár az FTP hostolást is megcsinálhatnák éppen.HollyBoni
Szerintem ezt a Blade topicban már megválaszolták neked. Ha mégse, akkor valaki másnak biztosan, napi szinten téma a kérdés.
-
HollyBoni
veterán
Szinte minden app az sd-n van ami lehetséges,de így sincs már belső memóriám csak kb 20 mega.Ezzel mit lehetne kezdeni?
-
atillaahun
veterán
Működik valakinek a másolás ES alatt Dropbox account-BA? Nekem valamiért csak olvasni enged belőle. :-(
-
klambi
addikt
vagy próbáljam meg terminálban a flash_image splash /sdcard/pb31img.img?
-
klambi
addikt
szevasztok!
bootscreen-t szeretnék cserélni, ennek az oldalnak a leírása szerint meg is csináltam a hozzávalókat, csak a boot része nem világos hogy abban mit kell csinálni, valaki tud ebben segíteni? -
aminat
tag
Sziasztok!
Már több névjegykezelő alkalmazást kipróbáltam. Legutóbb a RocketDial-t. Ebben aztán tényleg mindent be lehet állítani de ami nekem nem sikerül az a névjegyhez tartozó szám nagyítása vagy vastagítása. A névjegy betűit lehet nagyítani de a számok nem nőnek. Ezt be lehet állítani és csak én nem találom vagy van olyan program amiben a számokat láthatóbbá lehet tenni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18179 üzenetére
akkor lövésem sincs. esetleg próbáld meg a teló topicjában, hátha más is küzd ott ilyen problémával.
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani olyasmi játékokat mint a guitar hero?Eddig kipróbáltam a gt 4-et,5-öt,de egyik sem tetszett,ráadásl picit szaggattak is.
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18177 üzenetére
a küldésnél ok, ott nekem is ömlesztve van a kettő, de érkezéskor nem a simről veszi. erre vonatkozó beállítást nem igazán találtam, egyedül talán az üzenetküldésnél van annyi, hogy csak a mobilszámokkal rendelkező kontaktokat mutassa, de neked ez nem sokat segít szerintem.
milyen telefonod van? szerintem csak a telefonban kellene valamit még beállítani.
Illetve még egy eszembe jutott: alapértelmezettnek van beállítva a handcent. bár szerintem ez se sokat változtatna.
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18175 üzenetére
És amikor sms-ed érkezik akkor a sim kontakt névjegyét jelenyti meg nem pedig a telefonba tárolt névjegyet? vagy csak sms írásánál mikor kiválasztod kinek küldjed, akkor van jelen mindkét kontakt?
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18173 üzenetére
a telefonban a névjegeknél is megjeleníted a sim contactokat? mert akkor ott kellene elrejtened őket.
-
jobbacsabba
aktív tag
Na, ébred a topik, segítsetek! Köszi!
-
RootRulez
félisten
nekötekeggyetek!!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Be szeretnék regisztrálni az Amazon Android App Store-ra, de a kártyaszámomnál elakadtam. Nem akarja elfogadni az OTP-s maestro kártyám számát. Valaki járt már így? 2014-ig érvényes, szóval ezzel nem lehet gond.
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Segítenétek, hogy hol állítsam be Handcent sms-ben, hogy ne a SIM számok alapján azonosítsa a küldőt, hanem a névjegyekből.
Köszi,
Csaba -
PaFec
aktív tag
EasyProfil-hoz nem tudjátok hogy létezik-e magyarítás?
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #18153 üzenetére
Köszi, de nem rootolok. Anno megtettem kijelzőfotózás miatt, de már nem kell, egyéb okok miatt pedig nem rootolom a telókat.
chab07
Köszönöm, de ne foglalkozz vele. A fájlok átírásához mindig rootolni kell, azt pedig nem akarom.
-
St3ven
addikt
válasz
Nordik #18151 üzenetére
Igen, igazad van, alapból mindig fut, ezt a kis lila telefonikonnal is tudod ellenőrizni, ha kiteszed a status barra.
Amúgy szerencsére főként gyorsítótárazva van, és alig fogyasztja az akksit. Én nem nagyon használtam tegnap és ma sem, csak egy-két üzenetet váltottam vele, így 1,38%-ban volt felelős a teló merüléséért, ami gyakorlatilag elhanyagolható, ha azt nézzük, hogy végig futott a háttérben.
Ami viszont kell neki folyamatosan, az az adatkapcsolat, szóval minimum mobilnet mindig legyen bekapcsolva, így elérhető leszel rajta 24/7-ben.
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18135 üzenetére
Lázasan keresem merre olvastam róla, de valahol valamit valamelyik fájlban át kell írni és akkor nem frissíti. De nem találom egyelőre
Nálam nem lett megcsinálva mert itt jó az új. De valahol pedig láttam erre egy írást.
(Tudom ez így nem sokat segített)
Hopp. Lehet ez volt az: #18153
ha így működik akkor a kolléga megtalálta a megoldást. -
porse
őstag
válasz
kerjani #18147 üzenetére
Tényleg jó kis unalom űző.
Én ezzel szórakozom mostanában: Moto X Mayhem
atillaahun
Nekem azt produkálta amit a Gio-s videóban, nekem is az van.
Gyorsulást nem érzékeltem, mert eddig se volt lassú. De nem is lassul be ha több dolog van futattva.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Hát, ha ilyen gáz az új Market akkor én is örülök, hogy nem frissült, remélem nem is fog...
Viszont nekem meg a mostani romommal van gondom, bocs, ha már volt téma, de abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e rá mód, hogy egy romtelepítés után az alkalmazásaim ugyanolyan formában megmaradjanak, mint ahogy a régi romban voltak?
Sajnos van olyan gondom a jelenlegi romommal, hogy változó milyen gyakran, de időről időre magától lemegy offline-ba,
(csak egy kb 1.5 hónapja csinálja ezt, eddig semmi ilyen gondja nem volt) és ezért gondolkozom azon, hogy újrarakom, vagy felrakok újabbat, de elég sok appom van már, és ezek újratelepítését mindenképp meg szeretném úszni, és az adataikat is meg szeretném menteni (kiemelten Angry Birds) csak nem tudom, hogy mi erre a legjobb módszer, a telefonszámokat és a naptárbejegyzéseket már rég csak a Google-ba mentem, az sms-ek nem fontosak, és végülis a rendszerbeállítások is megvannak aránylag hamar, de az appokat meg szeretném menteni, nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség, hogy az új rom felrakása után aránylag kevés munkával ugyanaz a környezet fogadjon mint a régi romnál...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
croli
aktív tag
Na néztem adat forgalmat és tényleg csak az megy amit én szeretnék csak annak a forgalmát látom és az időjárás nem frissült azt azért nem szeretem mert valamiért sokat eszik mert ilyen szép képes migyó bigyó
-
atillaahun
veterán
Nah próbálgattam ma a szokásos dolgokat ezzel az új script-tel, de nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem változott. Nem csak hogy az Opera-t nem képes a memóriában tartani, de mást sem. Bár a leírása, meg videó alapján nem jött át 100%-osan, hogy mit kellene ennek tudni, de én olyasmit vártam tőle, hogy felgyorsítja az App-ok, meg az asztal közötti váltogatást, de nem tette. Neked produkál valami érezhető változást?
(#18135) aggleány
/system/app/MarketUpdater.apk-t kell leirtani bármi root képes fájlkezelővel, és akkor nem frissít többet. Vagy elég ha átrakod máshova. -
croli
aktív tag
Nem nagyon értem hogyan kéne használni mert white list (ugye amit itt bepipálok annak szabdna csak mennie) kiprobáltam a merket-en nem pipáltam be de pörgette a forgalmat!! Akkor itt most mit kéne csinálni a tűzfalat engedélyeztem meg a logot is...
Na úgynéz ki megoldottam átállítottam black listre ott ami ki van pipálva azt nem engedi ugyebár kipipáltam a marketot és csak tölt tölt de nem töltbe adatforgalmat meg nem néztem
-
-
kerjani
aktív tag
Nagyon fasza ez a játék
Tegnap volt ingyenes az Amazon Appstore-on. hihetetlenül addiktív, cut the rope szintű minőségi app
Apropó: "magyarosította" már valaki az amazonos accountját? Megmaradtak az appok?
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #18144 üzenetére
Jó neked! Én nagyon irigykedek azokra a szerencsésekre, akiknek nem frissült.
Tiszta WP7 fíling: nagy zöld kockák egymás alatt, egyik kisebb, másik nagyobb, szerintem szörnyű. Egyszerűen ronda, na.
Ráadásul eszméletlenül lassan tölt be még az SGS II-n is, el tudom képzelni, hogy más telókkal mennyit kell várni.
Persze a csúnyaság szubjektív dolog, de nekem az.
Elvileg 23-a után lesz meg, ha addig is jó kislány leszek.
-
RexpecT
addikt
Valaki használ itt bluetooth stereo headsetet?Melyik a legolcsóbb ami jó is?
-
aggleány
addikt
Véglegesen nem igazán lehet visszacsinálni, de félmegoldás van.
Menj be a Beállítások, Alkalmazások, Alkalmazások kezelése menübe, ott válaszd ki a Market-et, és nyomd meg a Frissítések törlése gombot. Így visszaáll a régi, de csak egy alkalomra, minden Marketre fellépés előtt újra meg kell csinálni. Én is ezzel szenvedek egy ideje, nekem sem jön be az új verzió.
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet a régi marketet visszatenni? Mert ez az új nem nagyon tetszik lassú és akadozik.
Előre is köszönöm! -
St3ven
addikt
válasz
Nordik #18130 üzenetére
Igen, jól gondolod. Azt az "összesített" részt én szinte chat-ablakként használom.
Egyébként az ingyenes üzenetváltás-dolgot azt pont nem lehet eltéveszteni, hiszen ahhoz, hogy Te fizetős sms-t küldj a telódról, mindenképpen valami sms alkalmazás elindítására van szükség, szóval észrevennéd, ha erről lenne szó. (De egyébként erre is figyelmeztet, majd indítja az sms appot, most direkt kipróbáltam.)
Amúgy keress rá a "viber" szóra, az elmúlt hetekben elég sokat beszéltünk itt róla, ha valami nem világos, kérdezz bátran.
-
kerjani
aktív tag
az Amazon Appsore mostantól már hivatalosan elérhető az USA-n kívül is
Próbálta már valaki magyar címmel? Ha átírom a fake amcsi címet, megmaradnak az eddigi app-jaim?
-
Nordik
őstag
válasz
Nordik #18128 üzenetére
Még arról nem tud valaki aki használja, hogy ugye Contacts-ba rámegyek valakire, hogy Free Message, váltunk néhány üzenetet, ezeket összesíti. Ha innen írom a további üzeneteket akkor se küldheti hálózaton keresztül, vagy mindig ugyanugy rá kell menni a kontaktok között a free message opcióra?
Úgy gondolom minden esetben az adatkapcsolaton keresztüli dolgokat veszi elsődlegesnek, a többit pedig kiírja ha mégsem így lenne. Mit gondoltok?
-
dokee78
félisten
Offline Pokert tud valaki?
-
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #18127 üzenetére
Értem, köszönöm!
Barátnőmmel CsaládBaráttal ingyen beszélünk, de nem mindig megoldható a telefonhívás, ezért okoskodtuk ki ezt az SMS-es megoldást. Tudnánk beszélni más chat progival is, de ez annyira egyszerű, hogy észre se venni, hogy egy programról van szó.
Ahogy észrevettem, arra minden esetben figyelmeztet ha a szolgáltatót akarja használni akár hívásra, akár SMS-re.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nordik #18124 üzenetére
Hát ha nagyon keresel biztos találsz pár Viber témát is elszórtan, ahol konkrétabban kiokosodhatsz. De a biztosítékra írtam, hogy vedd ki a SIM-edet, és úgy csinálj pár hívást WiFi-n, mert ebből láthatod, hogy a szolgáltatódnak és a telefonszámodnak semmi köze a dologhoz. De mint említettük ez csak az olyan hívásokra vonatkozik, amik más Viber-est érintenek.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az
Android Assistantot használja valaki? Letölthető magyarul.
Emellett az
Android Audio Profile (Free) és a
Wi-Fi Finder került honosításra a napokban...
Üdv!
-
chab7
addikt
válasz
Nordik #18118 üzenetére
Ahogy az előttem szóló mondja két viber alkalmazás között ingyenes neten keresztül. De ugyanúgy tud rendes hívást és sms-t is indítani, az meg a szolgáltatód tarifája. A lényege az lenne hogy legyen fent mindenkinek a viber, meg a net, és akkor egymás közt ingyen.
Azért telefonszámmal, mert az alapján látja kinek van, és ha már lenne a contactjaid közt viberes akkor tudná is. Ez csak egy könnyített regisztráció, ennyivel több mint a pl skype (meg hogy telefonként üzemelnek a hívások. De valójában meg ugyanolyanok mintha a pl a skype hívásai.
Olvasnivalók:
[link] - [link] - [link] - [link] ... stb, stb (by google: viber) -
Nordik
őstag
válasz
atillaahun #18122 üzenetére
Értem a program lényegét, csak mivel telefonszámmal kell regelni, ezért kételkedem kicsit...
Meghát a sok ingyen hívás, "SMS" miatt gondoltam, hogy a szolgáltató korlátozhatja vagy felszámolhat valamit. Valahol nincs esetleg atombiztos leírás, tapasztalatok erről?
-
atillaahun
veterán
válasz
Nordik #18118 üzenetére
Nem használtam ugyan, de amennyire itt olvastam ingyenes korlátozások nélkül. Bár arról nem tudok, hogy SMS-t ingyen küldene, szerintem inkább szimpla üzenetet kliensen belül.
De ha nagyon kételkedsz vedd ki a SIM-et, és próbáld ki úgy WiFi-n.
Viszont arra figyelj, hogy ha a kliensből normál hívást indítasz, tehát olyat hívsz, akinek nincs meg a program, akkor az normál fizetős hívásnak minősül.
Bocs ha túl hülyebiztosra sikerült a hozzászólás, csak nem derült ki egyértelműen mennyire vágod a témát. -
saca23
aktív tag
Sziasztok
lenne egy elég béna kérdésem mit csinàljak hogy lassa a lancser pro a letöltöt témát nem tudom mért nem engedi de râvalo ugy szettem le marketror.
egyszeruen csak ikonpak van a témabeàlitàsnàl mi lehet az ok?
kezdövagyok azért vann ilyen kérdésem.
amugy sg mini sense
lancherpro téma. köszi elöre is -
Nordik
őstag
A Viber nevű alkalmazás 100%, hogy ingyenes? Mind az SMS része, mind pedig a hívások?
Kicsit félek tőle, hogy esetleg nem így van vagy korlátozott ideig, korlátozott számban engedélyezi csak a hívásokat, sms-eket mivel tel.szám alapján regisztrálsz... -
droti25
őstag
Sziasztok!
Vki tudna ajánlani vmi normális aksikímélő,gyors facebook klienst?
-
dokee78
félisten
válasz
dewil666 #18111 üzenetére
BSPlayer lite Lehet benne screenshotot csinálni amit berakhatsz háttérképnek is.
Hi-Q MP3 Recorder (Lite) Van fizetős változata is.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Android 2.1-re (X8) kellene nekem hangrögzítő és valami jó videólejátszó (nem VitalPlayer Pro, nem vagyok megelégedve vele). Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm!
-
dokee78
félisten
OTP-nél a Maetro kártyához lehet kérni valami kiegészítő kártyát amivel lehet a Marketen vásárolni?
-
draco31
veterán
Hali!
A haveromnak X8-asa van, és egy MW 600-al hallgatja a zenét róla. A telefon nem küldi át a fülesre a zene címét, és az órát, mint pl. az én K800-asom. Létezik ehhez valamiféle alkalmazás, ami ezt megoldja? -
chab7
addikt
Akkor ezek szerint a gsm abc az 7 bites ASCII.
Bár magyar ékezeteket lehetne utf8-al is írni (8 biten) így 140 karakter lenne. De csak az utf16-ot alkalmazzák, hogy 70 karakter legyen , és több darab sms. Ügyeeees. Csak nem hagyok fel azzal, hogy ez direkt van(Holott akkor lehetne utf8 és 140 karakter, ami még mindig elég
)
Na jó, beteszem én is off-ba, igazad van.
-
dokee78
félisten
DroidWall - Android Firewall ROOT kell hozzá!
Stefi68 magyarította. -
TRob1
veterán
GSM abc:
"Nem tartalmazza minden nyelv ékezetes betűit, többek közt a magyarét sem. Viszont található benne pár olyan (más nyelvben használatos) karakter, mely hasonlít a mi ékezetes betűinkhez. Ezekkel a balra dőlő ékezetes karakterekkel már jópár éve helyettesítjük a magyar abc-ben találhatóakat. GSM abc használata esetén 160 karakter fér egy SMS-be, egy karaktert 7 biten tárol. ""Unicode:
Tartalmazza az összes magyar ékezetes betűt. Viszont, hogy olyan karaktereket is továbbítani lehessen SMS útján, melyekre eddig nem volt lehetőség, annak ára van. Az ilyen üzenetek továbbításához több adat átvitelére van szükség, emiatt egy SMS-be csak 70 karakter fér el! Tehát egy 160 karakteres magyar ékezeteket tartalmazó SMS elküldése 3 SMS árába kerül! Egy karaktert 16 biten tárol."-----------------------------------------------
"Unicode, te drága
A hirtelen drágulás oka az, hogy az újabb készülékek a GSM-szabvány helyett az Unicode szabványt követik az SMS-ek küldésekor. Ez egyébként teljesen érthető, mivel a GSM-ábécéből néhány, Európa-szerte kevéssé használt betűt (ilyen például a magyar á, í, ó, ő, ú, ű karakterek) egyszerűen kihagytak, így valami arra emlékeztető betűt (konkrétan a rövid változatokat) kellett SMS-küldéskor használni.
Az új szabvány, az Unicode már minden karaktert tartalmaz, amit valahol is használnak, így a fent említett ékezetes betűkön kívül akár oroszul is küldhetünk vele SMS-t. Ennek azonban megvan az ára is. A 128 betűs GSM-ábécé egy jelét 7 bittel tudták azonosítani, míg a több tízezer karaktert tartalmazó Unicode-hoz már 16 bit, azaz kereken két bájt szükséges. Így könnyen kiszámolhatjuk, hogy a GSM-szabvány betűiből éppen 160 fér be a 140 bájtos SMS-üzenetbe, míg az Unicode-nál csak 70. Ez annyit tesz, hogy ha 140 karakternél hosszabb SMS-eket küldözgetünk, akár háromszor annyit kell fizetnünk a szolgáltatónak, mint az eredeti díjszabás."
-
croli
aktív tag
Üdv!
Engem olyan progi érdekele amivel be lehet állítani hogy csak bizonyos progik használhatják a netet (mobil)
Mit tom én pl: én nem akarom hogy frissüljenek az időjárás adatok (tehát ne legyen forgalom) de fel szeretnék menni marketre,
tehát mindent letilt de én beállítom hogy a market az használhatja a netet (mobil) -
chab7
addikt
UTF-8 (8-bit Unicode Transformation Format, 8 bites Unicode átalakítási formátum)
Tehát az utf8 az már eleve unicode, és tartalmazza a magyart is.by wiki:
"Az UTF-8 kódolás lényege, hogy a 7 bites ASCII kódtábla karaktereit (angol kis- és nagybetűk, számok és gyakoribb írásjelek) az ASCII kódjukkal jelöli, egyéb karakterek kódját pedig „feldarabolja”, és a darabokat egy vezérlőjelet követő több egymás utáni bájtban helyezi el úgy, hogy a bájtok mindegyike 127 felett van"Tehát emiatt nem fér bele egy karakterbe. De azt továbbra sem vágom a balra dőlő miért fér mégis
ha meg lehet oldani hogy az egy karakter legyen akkor a jobbra dőlőt is meg lehetett volna.Én továbbra is disznóságot sejtek emögött
[szerk.: Inkább azt gyanítom, hogy az alap az csak a 7 bites lehet mert
"a 7 bites kódolás mellett lehetséges 8 bites vagy 16 bites kódolást is választani, így 140, illetve 70 karakter fér egy SMS-be."
és ekkor változik az elküldendő üzenet hossza, ha beillesztünk egy 8 vagy 16 bites karaktert.
(Na de ezzel még mindig nincs meg a "balra dőlő miért fér be mégis" megoldása.)]
Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest