- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Balinov #44804 üzenetére
De vazz, ez egy térkép app, mindig is az volt, csak nem olyan rég belekerült egy plusz feature, a navigáció, méghozzá online alapon... de attól ez még nem navi szoftver, arra van elég sok célszoftver. Most kaptunk egy újítást, vki használja, vki nem. Aki nem, az eddig is online használta, nem??? Gondolom nem 10 perc összedobni egy offline navigációt, de tippre előbb-utóbb belekerül. Persze a címkereséssel együtt. Meg kellene tanulni hogy nem lehet mindig mindent azonnal...
(#44798) HollyBoni :
Miért ragaszkodsz annyira a műholdas képhez???
Én a Navitelt erdőre, túrázásra használom, ismeri az összes turistautat jelzésekkel... meg persze a normál utakat is.ui Aggregátor: Jah, és természetesen nem az a baj hogy ha elmondod egyszer a saját véleményed róla (neked nem tetszik, kész) De minden hsz-ben ha erről van szó, hozzáteszed hogy semmit nem ér (nem csak ebben a topikban), és persze nem úgy hogy Számodra nem ér semmit, hanem egyértelműen kijelentve... Sztem egyszer is elég lett volna, és utána ha neked nem jön be, többet nem írni róla egy szót se. Mert ami nem érdekel, azzal ugye tovább nem foglalkozunk...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Balinov #44793 üzenetére
Működik, csak pl. ha keresel egy utcát, nem írhatod be a keresőbe, hanem szépen átnézed az egész várost...
(#44785) TRob1: bocsánat hogy leszólom, de csak azért, mert nem tudja azt, amit elvárnék egy offline térképtől
(#44798) HollyBoni: Földutakra Navitel, benne van az összes turista út, és valószínűleg földutak is.
-
fatal`
titán
-
randras
veterán
-
Imdre
aktív tag
válasz
Balinov #34818 üzenetére
Telefonról nem tudok tovább lépni a vásárlásra, de a fizetésnél is annyit kér? Mert nekem ott kevesebbett kellett fizetnem.
Viszont akkor ugyanezzel az adatbázissal (az app picit butább) megvehető az Akadémiai Kiadónál is 3990-ért. A neve: Akademiai itt. Kipróbálásra ez is letölthető. A támogatása gyengébb, de az adatbázis ua. -
tomy86
addikt
válasz
Balinov #27212 üzenetére
Esetleg a Battery Monitor Widget
-
canniball
nagyúr
-
legiaap
félisten
-
deino
csendes tag
válasz
Balinov #8664 üzenetére
Hát, ha 3D launcher kell, az szerintem nem nagyon van másik. Homescreen replacement appot meg soha a büdös életben nem fogsz átrakni SD kártyára, mivel annak internal memoryban _kell_ lennie az indulásnál. Amit átraksz SD kártyára, azt pl. boot után nem is tudod megnyitni egyből, egy pár másodpercig az ikonja se elérhető. Egy homescreen replacement appnál ez egész egyszerűen nem megengedhető.
-
aggleány
addikt
válasz
Balinov #8656 üzenetére
Szívesen
Amúgy szerintem próbálj ki többfélét is, elég szép választék van. Amikre azt mondják, hogy jobbak: RockPlayer, VPlayer, YXPlayer, MVideoPlayer, Act 1 Video Player. Biztosan van még egy csomó, de én ezeket próbáltam ki, és ezek közül a legjobb (számomra) a RockPlayer volt. Második helyezést az MVideoPlayer ért el nálam, utána jöttek a többiek.
-
delbarta
senior tag
válasz
Balinov #8652 üzenetére
Eddig én is a RockPlayer-t tartottam a legjobbnak, de most megjelent a RoboPlayer. Sokkal jobban néz ki. A rockplayer nagyon fapados. Igaz ennél sokkal tovább tart elindítania egy filmet, mint a rp-nek. Egy próbát mindenképp megér.
-
aggleány
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
Balinov #7369 üzenetére
Ennek kicsit utána kellett néznem.
- névjegyzék -> gmail fiókba szinkronizál alapból
- sms -> gmail fiókba (ehhez program kell, pl. [link])
- GT540 root-olás -> [link]
- programok adat(bázis) mentése -> ki kellett próbálnom és 2.2.1 (Galaxy S) alatt root nélkül nem látszik a /data és /dbdata könyvtárak tartalma így nem hiszem, hogy le lehetne menteni őket. Itt tárolja az android az alkalmazások adatait (már amelyik nem az SD kártyát szemeteli tele).
- ha a legfontosabb az Angry Birds mentés akkor [link]Bár, ha nincs root, akkor valószínűleg fizetni sem tudsz a programért és ha integrált az SD kártya, talán nem is működik.
ui. Nem ismerem a GT540-et és 1.6-ot sem láttam már, több mint 1 éve.
-
-
gyiku
nagyúr
válasz
Balinov #2736 üzenetére
- vagy elkezded beirni a contact nevet, es alatta feldobja az egyezoket, majd kivalasztod a megfelelot, es mar ugrik is a text resztre, ahol kifejtheted kis mondanodat;
- vagy ranyomsz a zold plusszra, kivalasztod a contactot, majd menu / end select, es mar fogalmazhatsz is.
legalabbis nalam 2.1el ilyen. -
válasz
Balinov #2732 üzenetére
Igazából ott is volt egy "szép" (értsd: undorító) framework a különböző kodekek egységesítésére, mely elvileg bővíthető, de soha senkinek nem volt elég gusztusa/jogosultsága foglalkozni a kibővítéssel. Pedig mondjuk egy FFMPEG integrálással lehetne villantani.
Az MMF framework egyébként a Symbian része, úgyhogy S60-ban és UIQ-ban is ugyanúgy jelen volt.
-
guni
tag
válasz
Balinov #2041 üzenetére
Ezt csak józan paraszti ész alapján, de nem nagyon hiszem hogy számít az a pár km a műholdak 20000 km-es magasságához képest. Ellenben nekem egy szimpla vonaton sem működik, gondolom a fém kaszni miatt, szóval szerintem az a nagyobb gond. Dugd ki a kezed az ajtón és próbáld meg úgy...
Guni
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Balinov #2036 üzenetére
Esélytelen a dolog. A gép maga több rétegben alumínium borítású, teljesen leárnyékolja a GPS-t. Még ablak mellett sem működik, mert az ablak csak egy irányba néz és kis felületű, nem tud 3 műholdat befogni. (Saját tapasztalat...)
Egyébként elvileg működne, hiszen a repülők is használják a GPS rendszert.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Balinov #2050 üzenetére
Nekem egymás alatt jelennek meg a különböző számokra küldött smsek (Handcent). Ha hosszan nyomsz valamelyikre akkor lehet egész listát törölni (1 számhoz tartozó listát). Ha sok különböző körzethez küldözgettél ilyen smseket, akkor lehet, hogy csak egyesével tudod törölgetni.
-
sbazsi
veterán
válasz
Balinov #2036 üzenetére
én már próbáltam. az út majdnem feléig vette a jelet. aztán nem találta, és inkább hagytam, mert amúgy is merülőben volt. aztán leszállás előtt kitettem megint ablakba, megtalálta. végül leszállás után lemerült...
ablak mellett ültem.sztm nem lehet gond, látnia kell fent is, legalábbis a repülőkön lévő kijelző is gondolom onnan veszi a jelet.
-
-
james008bond
őstag
válasz
Balinov #1936 üzenetére
ha már van egy ilyen tudású készülék, olyan nehéz lett volna ezt a problémát megoldaniuk? kb 1 millió haszontalan dologra ( is ) jó a telefon, ilyen alap ( és szvsz 1szerű ) feladatot nem tud ellátni....és szerintem nem csak én használtam a korábbi telóimat ilyen célra is....
-
-
No.01
addikt
válasz
Balinov #1545 üzenetére
Azert van mert beta! En is igy jartam... Mar nagyon johetne a rendes skype kliens androidra! Fring nem jott be a Nimbiz meg belassitotta a legendemet.
Aliitolag mat kojott a rendes skype legalabbis kulfoldi forumokon tobben irtak csak azt nem tudtam megfejteni, h ok honnan szedtek le mert se Marketen se a Skype oldalan nem erheto el.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Balinov #1490 üzenetére
volt már, h állítgattam, h legyen szabad portom utorrent végett...
nem sikerült, hanem összehullt a net itthon... reset, de semmi javulás... aztán mindkét gépen beállítgatni a netet, egyiken dinamikus, másikon statikus, meg jáccadozás áááá
szal ebből nem kérek mégegyszer... hetente meghalt a wifi egy időben, lekopogom, most egy ideje jó, működikegy kihúzás azért kellett neki 2 napja, de megint tökéletes...
nem hiányzik nekem a galiba
inkább nem phonemypc-zek, de netem van mind2 gépen
-
Goert
tag
válasz
Balinov #1468 üzenetére
Létezik egy olyan app, hogy Market Enabler. Esetleg ezzel megszerezhető a kívánt app.
-
mumk
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest