- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
Aktív témák
-
sqpp
őstag
valakit érdekelne a régi market 2.3ra ill 2.2.re ?
megtaláltam h lehet előcsalni a régi marketet -
elfelejtette
veterán
-
croli
aktív tag
Üdv!
Én olyan progit keresek amiben vannak ilyen átváltók pl: mérföld<->km m/s<->km/h Fahrenheit<->Celsius stb de elég sok minden legyen benne(ez lemaradt-> a legfontosabb hogy a mértékegységek magyarok legyenek mert olyat már találtam hogy comvert progi de mind angol)(ez olyan érdekes lett de remélem van aki érti)
(kíméljenek az olyanok akik rákerestek a marketon hogy: "xy" és jó böngészést)
-
Altbrucke
tag
Sziasztok! most toltam fel a I9000XXJVS, kernel 2.6.35.7 I9000XXJVS cl565837
a samfirmware.com ról, mást nem tettem alá csak a gyári van viszont nem tudom rootolni.
próbáltam superOneClickv2.1.1, ill. aio I9000 toolbox-l is nem csinálják meg. Froyot annó ezekkel nyomtam meg.Szivesen venném az ötleteket mert át kellene állítani magyarra mert angolul fut.
Köszi előre is!
-
spiritex
veterán
A legtutibb! Alarm Clock Xtreme
Mindent tud! Szám, lista, előadó, stb. Mindig ébreszt, még nem csalódtam benne! -
maláj
addikt
nekem 1 olyasmi ébresztő progi kellene ami nemcsak 1 zeneszámot játszik le mikor ébresztenie kellene hanem pl. 1 playlistet is
van -é ilyen
-
dokee78
félisten
Kellene egy jó zenelejátszó app amivel lehet lejátszási listát is készíteni és nem árt,ha magyar nyelvű.
Android 2.1 alá kellene.
-
chab7
addikt
Trónfosztás a PlayerPro-nál zenelejátszás terén. Hálózaton megosztott mappából lejátszásnál megszakad a lejátszás ha elsötétül a képernyő
Gyárival megy, de az gagyi, így még nincs meg az új trónörökös -
HollyBoni
veterán
válasz
Kingfisher1 #18770 üzenetére
Mount R/W megvolt?
-
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #18779 üzenetére
Ezt minden androidnál meg kell tenni.
Sejtem mi lehet a gond. A ténél van wap és internet is. Neked vsz. a wap van beállítva, ezért tudsz böngészni. Viszont az internetet kellene beállítanod a hozzáférési pontok között (beállítások / vezeték nélküli / mobilhálózatok / hozzáférési pontok). Ha jól tudom, akkor az apn (=hozzáférési pont) "internet" kell hogy legyen, apn típusa pedig szintén internet és kész is.
-
kenny123
addikt
Hát, még "régebbi" androidoknál volt az, hogy ha megvetted, syncelni kellett egy google akkounttal, hogy tudj marketezni. Ezt próbáltuk már több simkártya, és több e-mail cím kombóval, de nem akar összejönni. 3g is jól van összelőve, mert pl 0.facebook.com-ot gond nélkül viszi.
-
Ghard
őstag
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kellene 1 kis segítség. Baratnomnek van egy Sony x8-asa, Es érdeklődni szeretnek, hogyan tudom aktiválni? Mar ezerszer próbálkoztam saját kártyával ami elofizus, az overol is, ami nullkredites, de egyszerűen nem jön össze. Van valami módja, hogy kártya nélkül aktivaljuk?
Koszi előre is!
-
Ghard
őstag
android telefon rootolasa garanciavesztessel jar?
Boltban vettem a telefont függetlenül,ha ez számít. -
Kingfisher1
tag
Az apns-conf.xml fájlt szeretném kicserélni arra, amit korábban elmentettem. (ez tartalmazza a mobilnet, mms beállításokat) ezt mivel és hogy tehetem meg?
Eddig Root explorerben és TC-ben nem sikerült, mert "csak olvasható.
-
hodostamas
addikt
aki unná az új Marketet, az ezzel a programmal egyszerűen és gyorsan vissza tudja állítani a régit. (vagy épp a régi frissíteni az újra)
-
dokee78
félisten
Panorámakép készítéshez melyik a legjobb app?
-
MerLinh
senior tag
válasz
spiritex #18750 üzenetére
jah hát le lehet menteni a játék állásokat is a my backup pro-ban, csak ahhoz root kell =) de csak akkor szól hogy lehet ilyet is ha van rootod és akarod-e. régebben azzal mentettem el a játék állásaimat és hozzá a programokat, igaz minden alkalommal új helyre mentett
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Találtam egy tök jó,on-lány convert oldalt,nagyon sok mindent tud
http://ebook.online-convert.com/convert-to-epub
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18760 üzenetére
Na ezzel az utolsó mondattal meg is építetted a hidat a mezei felhasználó (akiknek nem kell root) és a haladó felhasználók (akik meg félkezűek root nélkül) között
Mert egy mezei felhasználóra ha rájön hogy pl ahogyan mondod másik bootanimációt szeretne, máris rálép erre a hídra(nagyon jó végmondatot írtál ezzel a root témához)
-
Pityesz78
tag
A magyarított LauncherPro 0.8.6 valamiért eltünt.
App manager: Actyvity not found-ot ír.
Titanium-mal adatok törlésére semmi.
Újraraktam, ugyanaz.
Mi lehet a gond -
aggleány
addikt
Igen, akkor Neked hasznos és szükséges is a root. Ha pedig egyszer már rootoltad a telefont, akkor a Titanium a legkézenfekvőbb a mentéshez.
Én nem szoktam rootolni, mezei felhasználóként csak úgy használom a telefont. Nem nyúlok a rendszerbe, mert nem értek hozzá, és nincs is kedvem ilyesmivel foglalkozni. Nekem megfelel a gyári szoft, így számomra szükségetelen lenne a rootolás.
Persze időnként rámjön, hogy jó lenne egy saját bootanimáció, de túlélem, ha nincs.
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18751 üzenetére
Igen, és én spec., aki szeret romokat próbálgatni tesztelgetni, szeretem, hogy ki tudok menteni egyik romból valami "gyárit" és áttenni vele másikba (hacsak nem borul meg tőle).
A játék állás mentések is nagyon jók benne. Meg az appok egyesével kezelhetősége. És ha valaki még jobban bele akar nyúlni akkor a rendszer beállítások is. -
chab7
addikt
És itt volt az igazság összefoglalva mindkét oldalról:
"Egy "átlagfelhasználónak", aki csak telefonál meg sms-ezik, esetleg néha netezik, nem is javaslok root-os dolgokat.
De aki többre vágyik, annak mindenképp,[...] egy sima jogosultsággal pillanatok alatt van mindenre megfelelő app"(az írás második része is
)
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #18751 üzenetére
RootRulez már magyarosította is a sima Mybackup-ot.
Habár csak a Market-es angol verziót próbáltam belőle anno, érdemes vigyázni mert nem mindig sikerült a visszaállítás vele a triál volta miatt. Mivel nem jöttem rá a program logikájára, és nekem megvan a pro verzió, így másnak inkább a Safe Backup-ot ajánlom.
-
rizso
addikt
Köszönöm mindenkinek az ebook olvasó tippeket! Esetleg olyan, ami a djvu-t is viszi?
-
aggleány
addikt
válasz
spiritex #18750 üzenetére
Azért, mert van, akinek egy alkalmazásban már megvan egy csomó beállítása, pl. launchereknél vagy játékoknál. Ha az ember sokat szöszölt vele, mire megcsinálta tökéletesre, akkor ezt nem szeretné újrakezdeni. A Titanium menti a beállításokat is, ezért szeretik nagyon sokan.
-
spiritex
veterán
Miért annyira jó az a Titanium? Mert nem csak az app-okat menti, hanem az állásokat is? Pl. egy Angry Birds-nél a pályát, ahol jártam? Mert én nekem pl. az ES File Explorer lementette szépen az app-jaimat az SD kártyára, a telefonkönyvem is exportálva van ugyanoda, az sms-ek pedig SMS Backuppal a gmail fikókomban pihennek, többre nincs szükségem.
-
TRob1
veterán
válasz
aggleány #18745 üzenetére
Hogy ki miket tárol a telefonon, szerintem teljesen eltérő lehet. - Ez egyértelmű. Csak másoknál van logikus magyarázat rá.
(Direkt nem akarom visszakeresni 1-2 régebbi hsz-ed, mert 1) Már írtam hogy miért, 2) Már nagyon off így is.)
Nincs mesefilm (de csak mert képtelen vagyok ekkora képernyőn bármiféle filmet megnézni)
És alulöltözött hölgyek sincsenek (max a 2 lányom pizsiben, ha az annak számít
)
-
aggleány
addikt
Amikor valaki azt kérdezi, hogy hogyan kell rootolni és miért, akkor nem az jut eszembe a kérdésről, hogy biztos nagyon tudja, hogy mihez szabad hozzányúlni.
Köss bele nyugodtan a női logikába, ha mersz.
Hogy ki miket tárol a telefonon, szerintem teljesen eltérő lehet. Valószínűleg Nálad nincs mesefilm, nálam viszont alulöltözött hölgyek fordulnak elő kisebb mértékben.
Éppen egy olyan könyvet olvasok, amiben vannak démonok is - már meg is van a főszereplő fizimiskája.
(Jó fiú, rendes fiú, és szereti, ha megsimogatják a szarvát.)
-
TRob1
veterán
Egy "átlagfelhasználónak", aki csak telefonál meg sms-ezik, esetleg néha netezik, nem is javaslok root-os dolgokat.
De aki többre vágyik, annak mindenképp, mivel jóval egyszerűbb roottal az élet... és aki mást mond... az már csak ún. "bemagyarázás" (miért is jó a marketet túrni órákig/napokig/hetekig hasonló appokért, ha egy sima jogosultsággal pillanatok alatt van mindenre megfelelő app???? Ez kicsit furcsa... persze aki nem akar "rendelkezni" a saját telefonja felett, az csinál amit akar... de vannak dolgok, amiket anélkül nem is lehetséges véghezvinni, nem véletlenül létezik a ROOT)Bocs ha kicsit durva voltam.
(#18740) aggleány:
letöröl egy pár szükséges progit, mert az nem tetszik neki - előtte persze nem mentett -, aztán meg sír, hogy nem jó a teló. Igen, "sajnos" ész is kell a root mellé, azt meg Marketről nem lehet letölteni.(#18741) sssz :
a nőknek egyformán forog az agyuk - Na ebbe nem kötnék bele.(#18742) aggleány:
És még mondják, hogy nincs olyan, hogy női logika. - Ebbe már beletudnék(Akár a te részedről is, hogy miket és miért "tárolsz" a telefonodon, de nem fogok, mert bírlak - így látatlanban is.)
-
aggleány
addikt
Én sem szoktam rootolni, de nem vagyok ellenző sem.
Szerintem a kolléganő mindössze azt mondta, hogy nem kell mindenáron rootoltatni mindenkivel, mert nem mindenkinek van rá szüksége.
Nálad lehet, hogy a legelső és legfontosabb a Titanium BackUp, nálam nem, és szerintem vagyunk így még páran.
Nyilván én is rootolnám a telót, ha szükségem lenne rá valamilyen okból, de nincs.
Az a gond, hogy egy csomó kezdő (első androidos telefonja van) azzal kezdi a kérdezést, hogy hogyan kell rootolni, mert azt hallotta, hogy azt muszáj megcsinálni. Leírják neki, letöröl egy pár szükséges progit, mert az nem tetszik neki - előtte persze nem mentett -, aztán meg sír, hogy nem jó a teló.
-
sssz
őstag
úgy, hogy nem azt használom
a my backup pro ugyanazt tudja. természetesen ha rootolt a telód akkor ez is tud plusz funkciókat.
pont ezt mondtam. egy programot javasol mindenki ilyen célra, és az rootot kér. pedig van más is, csak nem néznek körbe a marketen.
és az iy fontos hogy valaki mit szeretne lementeni. ha csak az smseit , mail, stb alap dolgokat, ne javasoljunk már neki rögtön egy olyan progit, amihez rootolnia kell, mikor van más megoldás is.
-
TRob1
veterán
A root ellenzőktől kérdem, hogy lehet pl. a Titanium Backup-ot használni root nélkül, ami nálam a legelső és legfontosabb app? (De vannak még ilyen alap dolgok...)
-
chab7
addikt
Jó jó. Én nem is használok windowst. Lehet ott úgy van és munkahelyi hálózaton is. De a root akkor is csak egy alap rendszergazdai hozzáférés. Nem kell ördögtől félni a root miatt. Nekem is lenne helyem bőven a belső tárhelyen, 2 giga, de mégis rootolva van, mert nem munkahelyi telefon hanem saját, és mint ilyen - és mert linuxot használ - szeretnék én magam rendelkezni a telefon funkciói felett. Ha nem így akarnám, akkor eleve almásat vennék mert azon csak azt lehet amit a cég megenged. De én szeretem a szabadságot és emiatt használok linuxos telefont. Még így is be vagyok zárva, mert az enyémnek nem nyílt a bootloadere
de legalább a root hadd maradjon meg.
Én nem tartom helyesnek a root ellenességet, mert 1.) ez nem valami olyan dolog mintha szeszcsempészet lenne 2.) ha már szabad alapú szoftver akkor hozzuk ki amit lehet belőle. De hogy van egy jó kis op.rendszer amiben lehet még vájkálni de pont ellene kampányoljuk... na nekem csak ez nem tetszik. Emiatt reagálok(tam) csaknem a személyed ellen.
Ezekkel a soraiddal amúgy meg egyetértek:
"szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.""szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni,"
De ne legyen attól baj, ha valaki meg nem mezei és szereti "kézben" tartani a dolgokat.
-
FBreader mindent visz és teljesen ingyen, 0 reklámmal.
-
DonMedve
addikt
Az miért van,hiogy az általam korábban linkkelt téma ingyenes verzója elérhető,de a fizetős nem.
-
Breki
veterán
Korábban volt kérdés a Notification Bar színének változtatása erre egy példa
MetaMorph – Notification Bar – Sky Blue
Metamorph leírás
[link]Installation:
1. Download file below, note this file requires the MetaMorph Application
2. Move to “Android Themes” folder created by MetaMorph on SD card
3. After checks, choose “Unzip/Extract New”
4. Follow instructions from there
5. Phone may reboot, if not, manually rebootPlease remember always to make a Nandroid backup as well as an Application backup. Some MetaMorphs will not be compatibile with your device or ROM please make sure that you always have a way to “unbrick your device”.
-
petipetya
nagyúr
Fenntartom amit korábban mondtam, miszerint a rooton minden kezdőnek át kell esnie. De ahogy mondod, nem csak azért hogy ott legyen a telefonon, hanem mert tényleg valami célja van vele: egy egyszerű képlopó használatától kezdve egészen a főzött rom-ig bezárólag.
Némely esetben viszont a s.zolgáltatók hajszolják bele a rootolásba a felhasználót az ingyenes facebookkal. Eladják az androidot azzal, hogy a facebook ingyen megy majd rajta. Csak éppen azt hagyják ki (mivel fogalmuk sincs róla, vagy éppen lekakilják), hogy a felhasználó alapesetben nem tudja úgy használni az androidot, hogy azon csak egy bizonyos cím/alkalmazás generálhasson adatforgalmat, míg a többi nem.
Persze ez is az az eset, amikor szükség van rá. Ha csak kíváncsiságból rootol valaki ahogyan én tettem rutinból a sima Desire esetében (majd kínlódhattam az eltávolítással), az tényleg nem egészséges.
-
sssz
őstag
válasz
sunahunter #18726 üzenetére
pontosan, hiszen ezt is írtam és így is gondoltam. Csak szerintem vannak olyanok, akiknek mindegy milyen telefon, ha android akkor rootolni kell
Megértem ezt az álláspontot olyanoknál, akik fejlesztők androidra, vagy más platformra és megszokták a teljes hozzáférést, de szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni, mert akkor még a szoftver erősen bugos rajta,( esetleg pénzt gyűjteni addig is egy másikra) és utána telefont venni. Így megkímélhetjük magunkat rengeteg kellemetlenségtől és sok időt spórolhatunk azzal, hogy nem kell fölöslegesen romokat cserélgetni
Na, de ez már tényleg off. Hagyjuk a témát
-
sunahunter
senior tag
-
sssz
őstag
DonMedve: jól látod, alap romon nem megy csak CM7-en.
rizso: én ezt használom: battery status bar
Nagyon sokféle skin, szinte semmit sem fogyaszt.
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy van egy Samsung Galaxy Gio-m. Sok fagyás, meg satöbbi miatt döntöttem úgy hogy unrootolom. A hibák meg maradtak, de most meg nem tudom rootolni(Update.zip). A superuser megjelenik, de nem tudok busyboxot telepíteni, mert azt írja hogy nincs rootolva a telefon. Volt már factoryng reset is többször is. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Mondanatok efy olyan programot, ami a taskbarban szazalekosan jelzi az akksi toltottseget? Lehetoleg valos toltottseget mutasson, es ne "fogyasszon" sokat...
-
DonMedve
addikt
Egy kérdésem lenne,remélem tudtok segítteni.Adott ez a téma.Ez nekem nagyon tetszik,CM7 rom volt a telómon abban volt benne.Valami eszméletlen jól néz ki.Az lenne a kérdésem,hogy ezt valahogy rátudom e aplikálni alap androidra.A themechoserbe volt bennt.De ha jól veszem ki a leírást a gyengusz angolommal,akkor csak CM7-en megy ugye?Mit nem adnék,ha rá tudnám venni,hogy menjen alap romon.
-
sssz
őstag
nem vagyok érzékeny, csak más unom ezt a "keresztrefeszítést" amiatt ha valaki nem rohan rögtön a telefon vásárlása után rootolni. Aláírom, vannak olyan telefonok - és talán ezek vannak jelenleg többen - amiknél a helyhiány miatt rootra adja a fejét a felhasználó.
Nekem HTC Desire S telefonom van. 768 MB RAM / 1100 MB ROM a telefon memóriája és tárhelye. de hely se memória hiány miatt nem kell rootolnom. nem szórakozok quadrant pontokkal mert semmit nem jelentek, alacsony pontszám mellett is hasíthat egy teló. jelenleg adw ex launchert használok. azért hogy 2-3 programot, ami root jogot kér, azért nem fogom rootolni a telót, mert a DS-re nem sok jobb rom van mint a gyári.
érdekes mennyire kényes téma ez pedig ha belegondolsz egy munkahelyi hálózaton - jobb esetben . sincsen rendszergazdai jogot a PC-dhez. És a windows se ad neked alapból ilyet.Mert a rendszergazdai jog nem egyenlő azzal hogy tudsz-e telepíteni valamit a
telódra/Pc-dre vagy nem.Zárjuk le a témát, mert már unom, hogy mindig nekem kell védekeznem valamiért, ami nem bűn. A gyártók se nagyon támogatják a rootot, még ha a felhasználók háborognak is, hogy az android platform "buherálásra" termett, hiszen mindenki fejvesztve próbálja visszaállítani a telefonját garancia előtt.
petipetya: valóban, a DS ilyen telefon.
-
-
sssz
őstag
nem egészen értem miért estek nekem ugy, hogy egyáltalán nem ismeritek a beszélgetéseinket erről RazorGTR1-al a Desire fórumról. ha jobban végigolvastad volna a hozzászólásomat akkor látnád, hogy már rootoltam telefont, használtam custom romot. jelenleg olyan telefonom van aminél egy indokot sem tudok arra hogy rootoljak. ennyi. azt meg felejtsétek már el hogy root nélkül nem lehet normálisan használni egy telefont. lehet. pont arra amire valo.
-
chab7
addikt
Ejjjj , ez a root dolog. Miért baj az ha valaki rendszergazda módban használja az op.rendszert? Nem Istentől való bűn az, hanem csak a készülék mélyebb szintű használata. Szép is lenne ha a laptopomon sem telepíthetnék fel pár programot, vagy nem frissíthetnék kernelt, mert a rajta használt linuxon root jog kell az ilyenekhez.
Hát a linuxos (android) telefonoknál is pár dologhoz kell a root jog.
Én azt mondanám inkább, hogy aki csak mezei telefon használó, és nem akar semmi extrát csinálni a telefonon az ne használjon root jogokat. De akit meg kicsit is jobban érdekli a telefon op.rendszerének teljes felügyelete az rootoljon.
Jó hogy nem már majd kizárólag a gugli lesz minden telefonon a root, azaz rendszergazda. -
fungeld
aktív tag
Lenne egy olyan problémám, hogy a suliban nyílt wifi van de viszont valahogy megoldották, hogy ne lehessen rácsatlakozni csak a tanároknak. Ezt valamilyen alkalmazással nem lehetne kiiktatni?
-
r4z
nagyúr
-
Ceree
senior tag
Írtam már párszor ide, de soha egyetlen válasz sem jött. Most meguntam, és felteszem a kérdést többször is, hátha nagyobb sikerrel járok.
Tudtok javasolni olyan rss olvasó progit, amivel wifin le tudom tölteni a beállított híreket, majd nap közben bármikor offline el tudom őket olvasni, ha van rá időm?
Lehetőleg ne google reader alapú legyen, de ha nincs más, az is jó.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
leszedtem gépre is és telóra(GT5400) is a TeamViewert. csatlakozás megvolt, az asztalt is látom a telefon kijelzőjén, de nem tudok semmire se rákattintani, mintha csak egy kép lenne, húzogatni tudom az egeret, ennyi. a színek pedig pocsékok.
mi lehet a gond?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest