Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
A terv: biciklivel le akarok tekerni a Balatonra, de kellene a ZTE Blade-re egy GPSes program, ami ha szükséges, tud némi támpontot nyújtani. Az útvonal megvan GoogleMaps-en, kml-ben, kmg (vagy mi) meg gpx-ben is talán, melyik lenne a legjobb app, ami tudja olvasni bármelyiket is (Google Maps: Unable to load URL, Google Earth nem megy a Bladen).
Köszi!
-
icons
addikt
Más témájú dolgokat osztok meg rajtuk
. De ehhez igazából az égvilágon semmi közöd sincsen!
Mi az, hogy Android? Azért ezt gondold át párszor, és elég hamar rá fogsz jönni, hogy mekkora hülyeséget írtál. Ha mégsem, az a csúnyábbik eset..
Az Android rendszer nagy előnye a testreszabhatóságban rejlik és a nagy mennyiségű (ingyenesen) letölthető alkalmazásokban, illetve a stabil rendszer sem elhanyagolható szempont. Semmi köze sincsen ezeknek az SMSek szerveren tárolásának.
Fantáziál? Lehet, hogy az olvasással van a gondod, úgyhogy ess neki még egyszer az előző hszemnek! A szövegértés már más tészta persze! -
icons
addikt
Sajnos az a megbízható, amelyik nem működik. A többi csak rosszabb
De majd valahogy megoldom, felrakok minden appot, lementek, betöltök, aztán csak lesz valami! (de még mindig nem tudom, mi produkálja a hibát)
Ja. Képzeld hátrány? Az, hogy egy szerverparkban ott csücsülnek az SMSeim, nem képzelt hátrány. Nem vagyok összeesküvés-elmélet-szövögető, egyszerűen nem szeretném, ha bárhol egyben meglenne az összes adatom, levelezésem, beszélgetésem. Nem hiszem, hogy elolvasta volna bármelyikőnk a feltételeket, de biztos vannak benne olyan dolgok, amiket nem szeretnék elfogadni. De ez egy másik téma
-
icons
addikt
Igen, elvileg ott lehet a probléma, csakhogy a dátum alapján akkor is tudnia kéne rendszerezni a Droidnak.
Ez biztos megoldás lenne, de nem szeretném bevetniSőőt, van amelyik threadnél még a legelső üzenet is ebben az évben küldődött (csak vissza lett állítva), mégis 1970esnek sorolja be... Ha valakinek van más tippje, mint a teljes törlés, szívesen meghallgatom
(de nem úgy tűnik, hogy lesz rá esély!)
-
icons
addikt
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy az SMSek össze-vissza vannak sorrendbe pakolva. Az alap klienssel, a GO SMS PROval, a Handcent SMSsel is.
Kimentettem a régi telómból az SMSeket, ezek 1970/01/01es dátummal szerepelnek. A lista elején ezek szerepelnek a legújabb SMSek helyett. Sőt, ha ezek közül bármelyikhez címzetthez jön egy új SMS, akkor a dátum nem frissül, tehát nem "jön előre" a sorban az SMS. Ergó ha kaptam egyet, végig kell lapoznom mindet, és ez bizony elég aberrált egy megoldás.Valami tipp, hogy hogy lehetne megoldani?
Köszi!
-
icons
addikt
Üdv!
Smart Keyboard Proban van olyan lehetőség, hogy végighúzom az ujjamat (nem emelem fel) a betűkön, és a végén megpróbál barkóbázni és rájön, mire gondoltam?
Ha van, hol lehet beállítani? -
icons
addikt
Üdv!
Smart Keyboard Proban van olyan lehetőség, hogy végighúzom az ujjamat (nem emelem fel) a betűkön, és a végén megpróbál barkóbázni és rájön, mire gondoltam?
Ha van, hol lehet beállítani?Ez nem appos kérdés, de hátha: beállítottam pattern-t, de előtte mindig a kis lakatot át kell húznom a képernyő másik oldalára. Ami felettébb felesleges. Hol lehetne ezt kikapcsolni? (Bladem van BDIIes rom-mal)
-
icons
addikt
Olyan app kellene, ami ezt tudja: csak akkor zárja le a képernyőt (patternnel pl, vagy kóddal), amikor én megnyomom a power gombot. Különben lekapcsol, de egy érintésre újra bekapcsol!
-
-
icons
addikt
Hello!
Az lenne a gondom, hogy a billentyűzár mindig automatikusan lezár (pattern van betéve). Addig nem lenne probléma, hogy a képernyő kikapcsol, de rendkívül idegesítő, hogy fél perc után mindig újra fel kell oldanom a zárat.
Még az elején mintha találtam volna olyan beállítást, hogy csak akkor zárjon le, ha én megnyomom a power gombot, de most nem találom.
Ha valóban nincs ilyen lehetőség, tudtok olyan appról, ami ezt megoldaná?Köszi!
Aktív témák
- Hardcore café
- Autós kamerák
- Trollok komolyan
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest