Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
A terv: biciklivel le akarok tekerni a Balatonra, de kellene a ZTE Blade-re egy GPSes program, ami ha szükséges, tud némi támpontot nyújtani. Az útvonal megvan GoogleMaps-en, kml-ben, kmg (vagy mi) meg gpx-ben is talán, melyik lenne a legjobb app, ami tudja olvasni bármelyiket is (Google Maps: Unable to load URL, Google Earth nem megy a Bladen).
Köszi!
-
icons
addikt
Más témájú dolgokat osztok meg rajtuk
. De ehhez igazából az égvilágon semmi közöd sincsen!
Mi az, hogy Android? Azért ezt gondold át párszor, és elég hamar rá fogsz jönni, hogy mekkora hülyeséget írtál. Ha mégsem, az a csúnyábbik eset..
Az Android rendszer nagy előnye a testreszabhatóságban rejlik és a nagy mennyiségű (ingyenesen) letölthető alkalmazásokban, illetve a stabil rendszer sem elhanyagolható szempont. Semmi köze sincsen ezeknek az SMSek szerveren tárolásának.
Fantáziál? Lehet, hogy az olvasással van a gondod, úgyhogy ess neki még egyszer az előző hszemnek! A szövegértés már más tészta persze! -
icons
addikt
Sajnos az a megbízható, amelyik nem működik. A többi csak rosszabb
De majd valahogy megoldom, felrakok minden appot, lementek, betöltök, aztán csak lesz valami! (de még mindig nem tudom, mi produkálja a hibát)
Ja. Képzeld hátrány? Az, hogy egy szerverparkban ott csücsülnek az SMSeim, nem képzelt hátrány. Nem vagyok összeesküvés-elmélet-szövögető, egyszerűen nem szeretném, ha bárhol egyben meglenne az összes adatom, levelezésem, beszélgetésem. Nem hiszem, hogy elolvasta volna bármelyikőnk a feltételeket, de biztos vannak benne olyan dolgok, amiket nem szeretnék elfogadni. De ez egy másik téma
-
icons
addikt
Igen, elvileg ott lehet a probléma, csakhogy a dátum alapján akkor is tudnia kéne rendszerezni a Droidnak.
Ez biztos megoldás lenne, de nem szeretném bevetniSőőt, van amelyik threadnél még a legelső üzenet is ebben az évben küldődött (csak vissza lett állítva), mégis 1970esnek sorolja be... Ha valakinek van más tippje, mint a teljes törlés, szívesen meghallgatom
(de nem úgy tűnik, hogy lesz rá esély!)
-
icons
addikt
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy az SMSek össze-vissza vannak sorrendbe pakolva. Az alap klienssel, a GO SMS PROval, a Handcent SMSsel is.
Kimentettem a régi telómból az SMSeket, ezek 1970/01/01es dátummal szerepelnek. A lista elején ezek szerepelnek a legújabb SMSek helyett. Sőt, ha ezek közül bármelyikhez címzetthez jön egy új SMS, akkor a dátum nem frissül, tehát nem "jön előre" a sorban az SMS. Ergó ha kaptam egyet, végig kell lapoznom mindet, és ez bizony elég aberrált egy megoldás.Valami tipp, hogy hogy lehetne megoldani?
Köszi!
-
icons
addikt
Üdv!
Smart Keyboard Proban van olyan lehetőség, hogy végighúzom az ujjamat (nem emelem fel) a betűkön, és a végén megpróbál barkóbázni és rájön, mire gondoltam?
Ha van, hol lehet beállítani? -
icons
addikt
Üdv!
Smart Keyboard Proban van olyan lehetőség, hogy végighúzom az ujjamat (nem emelem fel) a betűkön, és a végén megpróbál barkóbázni és rájön, mire gondoltam?
Ha van, hol lehet beállítani?Ez nem appos kérdés, de hátha: beállítottam pattern-t, de előtte mindig a kis lakatot át kell húznom a képernyő másik oldalára. Ami felettébb felesleges. Hol lehetne ezt kikapcsolni? (Bladem van BDIIes rom-mal)
-
icons
addikt
Olyan app kellene, ami ezt tudja: csak akkor zárja le a képernyőt (patternnel pl, vagy kóddal), amikor én megnyomom a power gombot. Különben lekapcsol, de egy érintésre újra bekapcsol!
-
-
icons
addikt
Hello!
Az lenne a gondom, hogy a billentyűzár mindig automatikusan lezár (pattern van betéve). Addig nem lenne probléma, hogy a képernyő kikapcsol, de rendkívül idegesítő, hogy fél perc után mindig újra fel kell oldanom a zárat.
Még az elején mintha találtam volna olyan beállítást, hogy csak akkor zárjon le, ha én megnyomom a power gombot, de most nem találom.
Ha valóban nincs ilyen lehetőség, tudtok olyan appról, ami ezt megoldaná?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest