- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Most ezzel játszok,tudtok hasonlót ajánlani?
Jelly DefenseEzt nem értem,pár órája én ingyen szedtem le,most meg 332FT?
Hogy lehet ez? -
dokee78
félisten
-
HollyBoni
veterán
-
zzz03
őstag
.apk fájlokat honnét tudok/érdemes letölteni a számítógépre? Mert a Marketről az istenért nem akarja letölteni a myphoneexpoler client nevű app-ot. Egyszer már letöltöttem, de töröltem, most pedig nem szedi le. (minden mást tudok tölteni, de ezzel csak starting download van)
-
helixP
nagyúr
Melyik az az adatforgalom mérő, amelyik tudja mutatni,hogy melyik app menyi bitecskét eszik? valaminek elég jó az étvágya...
köszi előre is -
havri1
félisten
Sziasztok!
utorrent remotet használja valaki?
Nálam bugos valamiért. Ha hozzá szeretnék adni torrentet, a play gombra bönkve egy villanás történik csak, és nem adja hozzá.
Valaki tapasztalat? -
csontho
tag
Üdv
Van olyan program amivel a prolauncherben minden képernyőre más hátteret tehetek? -
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segitséget szeretnék kérni Tőletek kedves forumozók.
Magyarországon letölthető-e a Google Earth mobile?
Ha igen Tudjátok-e hogy a Google Earth mobile melyik Androidos okostelefonra kompatibilis?
LG Optimus Black telefonom van, de "nem támogatott eszköz".
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Nagy Miklós -
icons
addikt
Üdv!
Smart Keyboard Proban van olyan lehetőség, hogy végighúzom az ujjamat (nem emelem fel) a betűkön, és a végén megpróbál barkóbázni és rájön, mire gondoltam?
Ha van, hol lehet beállítani?Ez nem appos kérdés, de hátha: beállítottam pattern-t, de előtte mindig a kis lakatot át kell húznom a képernyő másik oldalára. Ami felettébb felesleges. Hol lehetne ezt kikapcsolni? (Bladem van BDIIes rom-mal)
-
lanagi
csendes tag
Nem tudja valaki hogy milyen lockscreen ez? lehet motorola gyári? köszi
-
bok92
addikt
válasz
atillaahun #19275 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom!
-
hodostamas
addikt
Tudna valaki ajánlani egy jó RSS programot, widgetet? Olyasmi kellene mely tud 4x4-es widgetet, a widget görgethető legyen, és akár ömlesztve szolidan csak kirakná a beállított rss-eket. Néztem párat, de nem jöttek be. Fontos lenne hogy ne gomba kelljen görgetni, hanem ujjal húzással.
-
DesertDog
tag
Sziasztok!
Abban tud -e valaki segíteni, hogyan tudnám az SMS-eket átmásolni a SIM kártyára? Platformváltás miatt kéne, (Android -> Symbian) a hagyományos SMS Backup/restore meg Google accountba mentés nem játszik. -
Bdanyy
addikt
Arra van esetleg valami PC-s szoftver, ami a telefonról a fotókat videókat napi bontásban különböző mappákban menti le? Mint pl PC Suite. Átláthatóbb mint csak ömlesztve, kézzel viszont elég macerás utólag rendezgetni.
-
atillaahun
veterán
Ugyan a widget részét nem használom csak az előrejelzést, de az Animated Weather Pro mostanában egész jó értékeket mutat nálam az új szolgáltatóval.
Más.
Van valakinek ötlete, hogy a facebook néven kívül még mi alapján szinkronizál a telefonkönyvvel?
Mert az ismerőseim feléhez rakott be képet másik feléhez meg nem, pedig az ő nevük is megegyezik mindkét oldalon. -
bok92
addikt
Sziasztok!
Melyik időjárás widgetet ajánljátok a fancy-n meg a beautiful widget-en kívül? -
Verhóó
tag
nekem olyan szép zöld a marketem mint San Siro pályája
Mitől fog frissülni?
-
mijos
senior tag
Mybackup-al csináltam egy mentést.
Mielőtt bármit csinálnék a telefonnal először megkérdezem, hátha valaki tudja, hogy működnek ezek a backup progik. Elvileg az alkalmazásaim meglesznek.
Megcsináltam a backup-ot. Ha a telót pl. újrarakom akkor utána megint fel kell raknom a progit és tallózni a dolgokat? vagy hogy működik ? -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #19268 üzenetére
Igen, úgy jó lesz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #19266 üzenetére
Pont ilyet teszteltem a múltkor. A beragadt letöltés a marketes gyorsítótár és az aksi ki/be után is megmaradt egészen addig, amíg újból nem kapott netet a telefon.
-
atillaahun
veterán
Értesítő sávra beragadt <Untitled> Download unsuccessfull ellen mit javasoltok?
Törlés gomb, meg újraindítás nem segített.
Általában 3 programmal szoktam letölteni, Market, Real Sync, vagy tTorrent, de már mindnek kitöröltem az összes adatát, meg átmeneti tárát, de semmi.
Esetleg egyéb ötlet? -
vlevi
nagyúr
Új verzió jelent a Link2SD-ből
Ez azért lényeges, mert Gingerbread (2.3.x) verziókkal nem működött, ui. nem tudta megcsinálni az új partícióhoz a mount scriptet. Az 1.9-es Link2SD viszont már pöpec! -
laczko9
csendes tag
Arról tud valaki valamit hogy a reckless getaway miért nem fut galaxy gio-n? És ugyan ez lenne a kérdés Sims 3 kapcsán is
-
Sziasztok!
Adfree alkalmazás használatában tud valaki segíteni nekem? Az Lg gt540 telómon és a Huawei tabletemen sem működik. Mindkettő rootolva van, rákattintok a downloand & install hosts-ra, a következő üzenetet kapom:
Succes! Your android device should now Adfree, however you might need to reboot to clear your DNS cache.
Újra is indítom, pl. a tabletet, indítok egy Angry Birds-öt vagy egy Air Control Lite-ot, a reklámok továbbra is ugyanúgy ott púposkodnak, mint előtte, kitakarva a kijelzőből egy csomó helyet.
Érthetetlen számomra, valamit be kell még állítani a programban?
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Gmail, de csak valami biztonsági update-t kapott.
-
dokee78
félisten
Olyan taskmanagert keresek,ami nem lövi ki magától az appokat és van olyan funkciója,hogy ha kiválasztok egy app-ot azt nem engedi,hogy a renszer bezárja.
-
Verhóó
tag
nekem semmi nem változott a marketben.Mi a különbség az új és a régi között?
még mindig nem tudom beállítani az astro playerben a hangerő gombokkal történő számváltást.. -
dokee78
félisten
Hogyan tudok hozzászólást írni az appokhoz a marketen?
-
domerator
veterán
válasz
HollyBoni #19240 üzenetére
Az egyetlen értékelhetően hangosabb érzetet keltő cucc a Skate romból készített MOnte Carlo-ban levő Dolby... anno feltettem próbaként és sokkal hangosabb volt, mint bármilyen más megoldás, de sajna abban a romban nem megy a BT, meg a tether, szóval nem lett használatba véve.
-
Verhóó
tag
Motorola Defy, 2.2 Android, full gyári, fekete színű
-
Verhóó
tag
még mindig nem értem mitől állnak le a élő háttérképek.Tipp, ötlet, megérzés, jóslat?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok valami progit ajánlani amivel még pluszban tudok hangosítani?Vagy felesleges ilyenekkel próbálkozni,mert jelentős minőségromlás lesz?
-
Bdanyy
addikt
Milyen portrait módban játszható játékokat ismertek?
Pl peggle, block breaker 3, doodle god stb
Pegglet pl nem is ismertem volna sosem ha iosen nem játszottam volna vele, elég sok cucc nincsen fent a marketen, a cut the rope is csúszott ha jól rémlik.
-
Ghard
őstag
Ennyi erővel vehetnék egy kínai dual simes mobilt
@bigsee
A telefon már adott(xperia mini pro(sk17i)),szóval erre kéne megoldás,nem új mobil.közben találtam ilyet:olcsó adapter
Van tapasztalata ezzel valakinek?
Ez meg marhajól működik a videókat elnézve:drága adapter
Úgy nézem,netezésre csak az utóbbi lenne jó... -
bigsee
addikt
Főoldal, második nagy képes cikk:
gigabyte_gsmart_g1345_ez_mar_osszejott -
Ghard
őstag
Sziasztok
Dual simmel próbálkozott már valaki androidon adapter segítségével? Működik?
Van egy netes sim kártyám és egy dominos,a dominosra nem lehetett kérni azt a csomagot amit szerettem volna(T-mobile),viszont a netes simmel telefonálni lehet ugyan,de valami 100ft/perc a dija,az meg nem kevés
Hirtelen más megoldás nem jut eszembe,a kártyacserélgetés meg nagyon macerás.
-
petipetya
nagyúr
Woodoo alkalmazást keresek, amivel ha lefotózom valamelyik ismerősömet majd utána a telón tűvel szurkálom vagy ütögetem, akkor azt a valóságban is érzi.
-
petipetya
nagyúr
-
mszl
aktív tag
-
volvoguy
addikt
Üdv! Go Launcher-ben meglehet valahogy csinálni azt, hogy a dock-on nem 5, hanem csak 3 ikon van!
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Van valami lehetőség arra, hogy a térképen megkeresett cím gps koordinátáit kiírja nekem a telefon?
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #19219 üzenetére
2.3-on (az androidot csak a verzió számok alapján azonosítom, az ilyen elnevezéseket nem jegyzem meg). De nem gond, felraktam a
BlackList-et, ez most szépen elutasítja az ismeretlen számot - a hívó fél csak a bip-bip-bip-bip hangot hallja és már meg is szakad a vonal. Nálam pedig a hívásnaplóban is megjelenik a kísérlet.
-
chesterboy
tag
Hello. Tudtok vmi lépés számlálot vagy km számlálot.
-
Üdv!
Régen olvastam egy cikket egy olyan progiról, aminek ha megadtunk egy gps pontot, mielőtt elért volna oda, jelzett. pl, 100 méterrel, vagy amennyit beállítok.
Pl felszállok a buszra, megmondom, h hova akarok menni, majd szundi. Mindegy mikor ér oda, ha ott van jelez. Azt hiszem, hogy egyetemisták fejlesztették ezt, de már nem tudom mi lehet a neve. Ötlet? -
vlevi
nagyúr
válasz
TayRol #19185 üzenetére
"Domerator: en meg imadom a GO csaladot. Dehat kulonbozoek vagyunk"
Azért tud furcsákat. Pl. Go Dialer fennt van (Launcher az nincs), akartam SMS-t írni (nem a Go SMS-el, mert az nincs, szóval a gyárival). A Go Dialerből kiválasztottam a címzettet, és már furcsa volt, hogy a telefonszámot rakta csak be. Megírtam az üzenetet, és amikor próbáltam elküldeni, akkor nem sikerült. Bele kellett túrni a Go SMS által beírt telefonszámba, hogy jó legyen. Szóval nem tökéletes -
Lenry
félisten
van olyan prog, amivel időzíteni tudom a csengőhangokat? hogy pl reggel 7 és du 5 közt X szóljon, máskor meg Y?
-
zedok
őstag
Hali! van tipp arra mitől lehet h rootolt készüléken se Titanium Backup se RootExplorer nem engedi törölni a gyári appokat? Pedig a megfelelő engedélyek biztosítva vannak. Valami tipp?
Előre is köszönöm! -
porse
őstag
És újból ezen megy a vita melyikajobbtudtöbbetskinezhetőbb. Tök felesleges, mindenki eltudja dönteni mit akar használni..
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest