- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
beefjeez #19095 üzenetére
topic lehet nincsen róla de a google mindig jó barát.
Íme: psx androidon
-
beefjeez
senior tag
sziasztok, nem találom a megfelelő topikot, ezért itt kérdezem meg (hátha átirányit valaki, vagy válaszol) hogy hogy kell a psx4 et használni androidon?
-
domerator
veterán
-
Kija
aktív tag
Sziasztok! Olyan app-ot keresek, amely a vett 2G-s illetve 3G-s mobil jeleket értékeli ki. Hasonlót mint anno a Fieldtester volt pl. Nokiára. Találtam sok ilyet (RF Signal Tracker, G-Mon, Open Signal Maps), de mindegyikből hiányzik a GSM csatornaszám kijelzése (a vivő frekiből számolja ki). Van egy kód amivel ki lehet olvasni, de az kényelmetlen, egy app jobb lenne.
Ilyet szeretnék a Droidra rátölteni. Ismer valaki ilyen app-ot? -
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #19081 üzenetére
Csak hogy lásd, milyen jó vagyok Hozzád: megkerestem Neked.
Smart Keyboard skinek telepítése:
Csinálj az SD-kártyán egy "skins" nevű mappát, ha nincs ott magától. Oda tedd be a "zip" fájlokat. Kész. Ha megnyitod az alkalmazást, a skin-lista végén ott fognak figyelni az új skinek.
Próbáld ki, és írd meg, hogy jó vagy nem jó.
-
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek !!!
Tudnátok pár olyan játék címet adni ami előbb ios-ra ( iphone-ra ) majd Androidra is megjelent ! Szóval olyan játékokat amelyek iphone-on nagy sikert értek el mint pl.: Fruit Ninja
Előre is köszi a válaszokat -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na, ma nekem is frissült a Market, nem tudom, hogy ez jó lesz-e vagy rossz, majd használat közben kiderül...
-
Luissimo
veterán
válasz
bigrock #19078 üzenetére
nemtudom, de nálam ix hasonloan viselkedik a dropad a8 tablet.
opera mini nem böngész, de az opera mobile , a dolphin símán működik.
ehhez kellett 2 nap, hogy rájöjjek, mert először csak a mini volt telepítve a kütyün .
azota is ezt csinálja.
nemis értem,mert ugyanaz az opera mini az otthoni wifi routerral símán kommunikált.
engem is érdekelne az oka nekije :-) :-) -
bigrock
addikt
Üdv!
Az miért van, hogy olyan helyen, ahol WIFI hotspot-ra csatlakozok fel (pl. Burger Király), az Opera Mini nem hajlandó operálni, csak a Dolphin Browser? (ez a kettő van jelenleg telepítve) -
dokee78
félisten
Valaki tudja,hova kell másolni a Smart keyboard skineket?
-
sssz
őstag
nem erre gondoltam, hanem arra, hogy hogyan próbálod letölteni az appot a marketról.
1. lépés: a pc-n nyitsd meg android marketet. a jobb felső sarokban lépj be a gmail fiókoddal a marketbe.
2. lépés: a kiválasztott appnál kattints az installra és ha az az app kompatibilis a telóddal, akkor le tudod okézni a letöltést.
3. lépés: a telefonodon aktiváld a wifit vagy a mobilnetet és várjál egy kicsit. magától elkezdi letölteni majd a telóra. persze csak akkor, ha a telódon beállítottad ugyanazt a gmail accountot és már beléptél legalább egyszer a marketbe (azaz elfogadtad a felhasználási feltételeket).Ha eddig is így csináltad és nem működött, akkor elképzelhető hogy csak egy factory reset azaz gyári beállítások visszaállítása segít.
Illetve még érdemes meggyőződni , pl egy honlap megnyitásával a telón, hogy a net valóban működik-e rajta.
-
Met
nagyúr
A MixZing miért nem indul el amikor bedugom a fülest? Meg kell nyomni egy gombot, hogy elinduljon. Vagy ez így normális?
-
total90
veterán
Tud valaki valami jó x-ray appot?
-
petipetya
nagyúr
válasz
amanoba #19065 üzenetére
Ezt mágnessel lehet előcsalni - ennek vagy mágneses térnek a közelében lehetett a telefon. Anno a Milestone esetében mondták így kipróbáltam, és tényleg megjelent ez a menü. Emellett a dockservice nevű alkalmazás is elő tudta csalni.
Hogy neked miért jött elő? Azért, mert egy ilyen dokkolóba téve aktiválódik a menü egy mágnes hatására.
-
amanoba
őstag
üdv
defy+launcher pro plust használok.
hazajöttem, kivettem a zsebemből a telefont, letettem az asztalra, és akkor egy pillanatra olyan kép villant be, amilyet eddig nem láttam még.
olyan elrendezésben és gombokkal jelenítette meg a dolgokat, mint ami pl. a milestone-nál volt, amikor a fekvő dokkolóba lett állítva.
azóta nem tudom előcsalogatni ezt a dolgot, bárhogy próbálkozom..valaki, valami?
-
Schuey
tag
Első sorban Magyarországon szeretném használni. Vidéki vagyok és gyakran járok fel Budapestre. A Város egyes részeit már ismererem, mivel a suli miatt kb 4 évig fent laktam.ó, de ha új helyre megyek akkor mégis csak egyszerűbb egy GPS-el menni ha már a telefonom tudja. Külföldre meg jó esetben max. 1x megyek egy évben.
De az országban való barangoláshoz is jól jönne.
-
Verhóó
tag
a Mixzing sem kezeli a hangerő gombokat!
-
Schuey
tag
-
Verhóó
tag
senki nem tud olyan zenelejátszót amiben a hangerő gombokat lehet programozni?(hosszan nyomnám számot váltana)
-
bb.bocs
őstag
válasz
Bambusznád #19051 üzenetére
nem tudom leszedni. nincs hely az eszközön... a telón nincs hely, és nagyobb fájlokat nemtudok leszedni.... nem msd re menti...
galaxy gio...
-
bb.bocs
őstag
válasz
Bambusznád #19051 üzenetére
köszi megnézem. én ezt a imapmy ride ot néztem de a térképbetöltése is netes
-
bb.bocs
őstag
https://market.android.com/details?id=com.zeroonemia.bike_mate_gps&feature=search_result
jól látom? ez olyan program ami bringázáshoz van, és net nélkül! gps sel csak, rögziteni is tudja az útvonalat stb? persze pénzes... és olyan kéne ami futást, túrázást is rögzit, sebesség utvonal stb... OFFLINE -
Altbrucke
tag
teszem azt telefonos ügyfélszolgálaton intézed a dolgaidat, de problémáid adódnak(szerintem akadt már mindenkinek
) Ott is készül felvétel amit kötelesek a rendelkezésedre bocsájtani, de azt meg is lehet vágni
Jól jöhet bizonyításnak a saját vágatlan verziódEnnyi.
amúgy a legjobb amivel találkoztam az az AllCallRecorder volt gyári ROM alatt, az újjal még nem próbáltam
-
petipetya
nagyúr
válasz
Altbrucke #19031 üzenetére
Igen, mert a kernel alapból nem támogatja - ám ez nem igaz minden telefonra. Például a HTC-n (és a telefonok többségén) a gyári rom alatt csak a kihangosítás alatt megszólaló hangokat (=külső mikrofon) rögzíti a call recorder (jelen esetben csak a tiédet), ezáltal inkább diktafon proginak nevezhetnénk.
A főzött rom-ok esetében már nagyrészt használhatóak a külünféle hívásrögzítő progik, melyek a belső mikrofonból nyerik ki az adatokat. persze itt is a telefontól és a rom-tól függ, hogy ténylegesen működnek-e.
Érdekesség, hogy az Xperia X8-on működik a hívásrögzítés a belső mikrofonnal a gyári rom alatt is.
-
Altbrucke
tag
én már végigpróbáltam mindet (ami free)
volt ami semmit nem ért, volt ami viszonylag jó volt, de olyannal sajnos nem találkoztam ami tökéletesen mindig hozta azt amit kellett volna neki
Legnagyobb gond a másik fél hangjának rögzítése. A saját hangodat mindegyik szinte tökéletesen rögzíti de a másikat nem.Volt olyan amelyik 1-2 hívást nagyon jól rögzített de azután nagyon sokat fel sem vett...
-
sssz
őstag
válasz
fungeld #19021 üzenetére
Eleve nem tudjuk milyen telefonod van. Ez a forum általános, nem pedig telefon specifikus appokkal foglalkozik.
Hamarabb tudnak neked segíteni, ha a telefon forumában kérdezel ilyesmit.jeni: javaslom olvasd el ezt: link
mijos: a telefonon választottad ki a marketről amit le akarsz tölteni vagy a PC-n? Ha aPC-n, akkor egyszer be kell jelentkezned ott is a gmail fiókodba, utána az általad kiválasztott appnál kattints az installra. A telón az app csak akkor fog települni, ha van internetelérés, akár wifi akár mobilnet. Ha a telón léptél be a marketre és ennek ellenére nem települ az app (mert gondolom ilyenkor aktív a net, hiszen akkor a market se menne), akkor csinálja az alkalmazásoknál a marketnál egy cache ürítését, attól általában megjavul.
az USB kábel teljesen felesleges minden esetben a marketről való telepítéshez.
-
jeni
félisten
válasz
Keresztapper #18961 üzenetére
Hello
Ami nem fizetős akkor azokból a marketből melyiket érdemes? -
mijos
senior tag
Az android market-ről töltenék le ingyenes alkalmazásokat a telefonomra, USB-n keresztül. Azt írja, hogy a letöltések hamarosan elindulnak... de sehol semmi jelét nem látom. Hogy működik ?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Mikika #19019 üzenetére
nem sokat kell visszaolvasni.
-
jeni
félisten
Szia
Van valamilyen android progi ami rátelepíthető amely az éppen folyó telefon beszélgetést tudnám rögzíteni? A Motorola Defyben nincs ilyen funkció,legalábbis nem találtam idáig.Másik topikból ide jöve megelőztek
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
olyan app-ot keresek amivel lehet a beszélgetést rögzíteni úgy hogy a teljes elhangzó beszélgetést automatikusan rögzíti
Köszi Miki -
volvoguy
addikt
Üdv! ismertek olyan Launcher-t, ahol az app drawer oldalra lapozható, és még csoportosíthatóak is az ikonok, hogy "Játékok", "Internet" "multimédia" stb???
-
bb.bocs
őstag
bible discovery, ehez keresnék aktiválást
4000ft ért kicsit sok -
-
tib85
tag
nem sikerül a teljes motoblur felrakására találnom semmi leírást. Meg eleve az account-ok között kellene lennie egy motoblur account-nak,ami nincs,valószínűleg mert nem teljes motoblur van a telefonon....
Már ott tartok,hogy akkor felteszek rá egy cm7 rom-ot, de ahogy nézem minden verziónak van valami "kis" hibája. Azért meg nem mókolok a romokkal,hogy ne működjön a fényképező,vagy ép naponta kétszer újrainduljon a telefon stb...:S -
szasanyi
félisten
válasz
TayRol #19001 üzenetére
Általában azt írja ki mi a program neve, verziószáma. Van amit nem lehet upgradelni, de az ellenőrzés után annyit ír ki, hogy ez a legutolsó és legfrissebb verzió.
Elvileg ezek a telón lévő programok amiket néztem fizetős (teljes) verziók csak kíváncsi voltam ez ellenőrizhető-e. Köszi - neked is sssz!
chab7: ez érdekes, ezt még így nem néztem. Leellenőrzöm, kíváncsi vagyok mit mutat.
-
sssz
őstag
nem hiszem hogy azzal sokat érnél el ha leszednéd a facebook app-ot a telódról. a probléma az hogy miért nem tudsz hozzáadni facebook fiókot. ez biztos hogy nincs összefüggésben azzal, hogy fenn van a facebook app a telódon és már be is jelentkeztél oda.
inkább próbálj erre a motoblur vagy mire rákeresni, szerintem itt lesz valahol a megoldás.szasanyi: elindítod a programot a telódon, nyomsz egy menü gombot és ott vagy van olyan hogy info vagy about. ha nincs akkor olyan biztos van hogy setting. akkor valószínűleg a settingben a legutolsó sorok egyikében van ez az információ.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest