- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Több választ is kaptam, köszi. De... én a telefonon akarom megnézni, nem a marketben (ráadásul ha jól emlékszem azonos nevű fizetős, és ingyenesen letölthető). A programban nem találok névjegyet... hol kell keresni?
-
sssz
őstag
ez érdekes. attól még, hogy már beléptél a facebook app-al a facebookba a telódon még fel kellene tudnod venni a fiókokhoz a facebook-ot. az biztos, amig ott nincsen a facbook fiókod, nem valószínű, hogy össze tudod rendelni a google contact-tal
még annyi jutott eszembe, hogy esetleg próbálj meg másik app-ot a marketről leszedni a gyári contact kiváltására. hátha azzal - ha máshogy nem is - manuálisan meg tudod adni a kapcsolatokat a facebook és a névjegy között. rengeteg contact app van a marketen ami free..
-
tib85
tag
settings/accounts-nál cask a google fiókok szerepelnek, a facebook fiók nincs a listában.
Ha arar megyek,hogy add account akkor a facebook-ra kattintva semmi nem történik,mivel már meg van adva... De a facebook programot törölni nem engedi,mivel az gyárilag rajta van. Gondoltam törlöm az alkalmazást és leszedem újra,de így azt se tudom megtenni...Pedig meg van adva,működik is a facebook. Próbáltam már törölni és újra megadni ,de nem változott semmi....
-
tib85
tag
köszönöm, kereséssel próbáltam, de semmi hasznosat nem találtam.
Sajna nekem a sima moto verzióm van. viszont a facebook beállításoknál nincs ilyen pont,hogy sync..:S
Akkor megpróbálok rákeresni hogy lehet elérni,hogy teljes értékű motoblur verzióm legyen,vagy valami,mert én momentán szeretném,ha a facebook ismerősöket a google accountokhoz tudnám kötni.
-
sssz
őstag
válasz
szasanyi #18988 üzenetére
bemész az adott program névjegyébe.
tib85: a Defy saját topicjában próbáltad már? Ott az 1. hsz-ban ezt írják:
- Mi az a MotoBlur?
Röviden: az egy szar. Itt található róla egy angol nyelvű tájékoztató: [link] A MotoBlur alapvetően két részből áll: egyrészt jelenti a Motorola saját homescreen felületét, másrészt például olyan szolgáltatásokat, hogy a MotoBlur accounton keresztül pl. a Facebook profilt össze lehet hangolni a telefonkönyvvel.
- Nem ajánlja fel MotoBlur account létrehozását a telefon, mit tegyek?
Alapvetően két ROM fordul elő a Defyken: az egyik, amelyikben teljes értékű MotoBlur van, ez van általában a GSM boltos telefonokon (angolul “blur version”-nek hívják). A másik pl. a T-mobile és a Vodafone által is forgalmazott készülékeken található szoftver, amit mi "fél MotoBlur" vagy "Blur-mentes" verziónak nevezünk (angolul “deblur version”-nek hívják). Itt nincsen account létrehozási lehetőség (bár az ikonja megjelenik, mégsem lehet Facebook accountot sem hozzáadni), és az ezzel járó sallang, csak a Motorola felület. Ezt lecsekkolni a Settings/About phone/System version menüpont alatt lehet, az előbbiek Blur_Version jelölésűek, az utóbbiak Moto_Version jelölésűek. Tapasztalatok szerint a Moto_version kicsit gyorsabb, bár ez főképp a 2.21/2.34-es verzióknál volt észrevehető. A Build number megmutatja, hogy pontosan mi a szoftververziód száma (2.21, 2.34, 2.51, stb.).
- A telefonkönyben megjelentek a Facebook kontaktok, de nincs szükségem rájuk, mit tegyek?
Menj a Facebook alkalmazásba, ott a settings menüben a don’t sync lehetőséget válaszd, és máris eltűnnek a Facebook ismerősök a telefonkönyvből. A másik lehetőség, hogy a telefonkönyvben elrejted a felesleges kontaktokat. -
tib85
tag
sziasztok!
elnézést ha esetleg of lenen a téma,de itt se találtam meg erre a választ. Defy-m van, előző androidos telefonom gond nélkül szinkronizálta a facebook barátaimat a telefonkönyvemmel. De most valamiért hiába van megadva a facebook account is, egyszerűen manuálisan se tudom hozzárendelni őket. a motorola contact quick tasks widgetnél pár embernek meg szeretném adni,hogy a facebook tevékenységét is jelezze. De valamiért mintha az android nem venné észre hogy van facebook. Viszont meg van adva a facebook account, működik is a facebook. Volt már valakinek hasonló problémája?
ja és természetesen indítottam már újra, töröltem és adtam meg újra az account-ot, de nem segített.köszönöm előre is.
-
szasanyi
félisten
Meg tudja valaki mondani, hogy tudható (nézhető) meg az, hogy a telón lévő program a fizetős Pro (azaz teljes) verzió, vagy csak az ingyen is elérhető (esetleg feature-, vagy időkorlátos) változat?
-
Schuey
tag
Hali!
A segítségetekt szeretném kérni. Samsung Galaxy Ace telefonomhoz szeretnék valamilyen jól működő offline navigációt. Tudnátok nekem segíteni? Mit ajánlotok erre a célra? Valami olyan kellen, amit egyszerűen és gyorsan fel tudok tenni térképekkel, mindennel együtt és az SD kártyán is tudom tárolni. Még soha nem volt GPS-em szóval nem értek hozzá, hogy pontosan milyen programok vannak és mit kell feltenni a telefonra ahhoz, hogy minden tökéletesen menjen.
(Ha gondoljátok, akkor privátban is szivesen fogadom a válaszokat.)
Segítségeteket előre is köszönöm
!
-
dokee78
félisten
ROOT nélküli Droid akkuját.hogyan lehet kalibrálni?
-
Lacazr93
senior tag
Sziasztok
Olyan widget kéne nekem, amivel tudom nézni az adatforgalmat. Ilyet tudtok ajánlani?
-
kutyman
aktív tag
A Quickpic programban be lehet állítani valahogy, hogy amikor betölti a képet, ne élesítsen rá a végén, mert néhány kép igy túl van élesítve, és élvezhetetlen.
-
sunahunter
senior tag
válasz
Keresztapper #18963 üzenetére
-
VD
őstag
Mátol (a kanadaiak után) mindenki számára elérhető a Smurfs' Village a marketen!!!!!
-
Keresztapper
senior tag
válasz
sunahunter #18962 üzenetére
Elnézést, figyelni fogok rá legközelebb.
-
sunahunter
senior tag
Keresztapper:Köszönjük Neked, ha legközelkebb használod a szerkesztés gombot.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
szentkuti11 #18948 üzenetére
Callrecorder. Ez viszonylag univerzális, de ha a kerneled nem támogatja a funkciót, márpedig sok gyári esetében így van, akkor ez sem és másik sem fog megfelelően működni.
Annyi "hibája" van azért, hogy legkönnyebben úgy tudod rögzíteni a hívásokat, hogy a felvételt automatikusra állítod és beállítod, hogy a beszélgetések után kérdezzen rá, hogy ezt most éppen mentse-e.
-
TayRol
nagyúr
be lehet valahol allitani a beautiful widgetsben a hatter opacityjét (transparens legyen)? sehol sem talalom...
-
flash-
veterán
van olyan progi ami reszletesen mutatja hogy melyik alkalmazas mennyire szívja az akksit?
-
jdirteen
tag
Sziasztok
Valaki tud valami értelmes camera app-ot? Amin mondjuk lehet állítani az exposure-t
Köszi
-
rokirobi
csendes tag
Sziasztok !!!
Lenne egy kérésem összetudnátok gyűjteni olyan android játék címeket amelyek eredetileg ios-ra ( iphonera ) jöttek ki. Itt gondolok pl.: Fruit Ninja
Szóval olyan játékok amelyek Iphone után Androidra lettek kiadva
Köszi szépen -
szentkuti11
addikt
Üdv!
Androidhoz keresek olyan programot, amivel tudom rögzíteni a hívásokat. Nem mindet, csak azt, amelyiket én szeretném. Valami ismer esetleg ilyet?
-
tboldi
nagyúr
válasz
postajoska #18946 üzenetére
-
postajoska
tag
Üdv!
Remélem jó helyre fordultam kérdésemmel. Valaki meg tudná mondani, melyik játékból van kivágva ez a kép.
-
chab7
addikt
Ahogy már közben megválaszolták, a megfelelő sminket is fel kell tenni hozzá, amivel a jelzések is látszanak. Olvasgass a belinkelt oldalon, mert minden le van írva,melyik Navitel verziót kell használni és, hogy melyik sminket.
Térképből pedig azt tedd fel ami a jeleket meg a szintvonalakat is tartalmazza (ez a legnagyobb méretű, de a nevében is benne lesz). -
tib85
tag
köszi a tippet,már telepítettem is, de a letöltött térképen ( Magyarország alaptérkép (2D) turistajelekkel tömörített ntm ) nem jeleníti meg a program a turista jeleket.
Ezeket valahol be kell állítani,vagy egyszerűen a térkép nem tartalmazza,a neve ellenére a turistaútvonalakat? -
sonyja
csendes tag
Üdvözletem...négy napja van meg a telcsim,és azon bosszankodom hogy a telefon adókörzetinfót nem tudom kikapcsolni..ha Valaki tud segíteni megköszönném...
-
TayRol
nagyúr
parancsolj. itt eleg jol le is van irva a howto.
-
chab7
addikt
Yesssssss
MX Video playernek még egy nagy +
Le tudja játszani a hálózatra kapcsolt műholdvevő felvételeit (.ts formátum) -
dokee78
félisten
Mitől függ vajon a Market frissítés?
Ma vett a tesóm egy Wildfire S-t,felesége egy Galaxy Mini-t.Nekem van 1-2 hete egy Xperia Mini (ST15i)
Apámnak Xperia X8.
Ezek közül csak a ma vásárolt Galaxy Mini frissült az új Marketre.
Nem mintha hiányozna.
Amugy csak ARM6-os S.O.C. telokon akad vagy mindegyiken?TRob1: Motorola ATRIX ujjlenyomat scanner van beépítve.
-
bb.bocs
őstag
én is olyat szedtem le. ezt a my ride vlmit de sajnos netes
-
szata.68
senior tag
Helló
Melyik szerintetek a legjobb "ugrálós" játék?
Mario-t nem találok,de valami olyasmi érdekelne.
Vagy esetleg amivel játszotok,és nagyon bejön.Köszi előre is
Üdv.
-
TRob1
veterán
válasz
bb.bocs #18919 üzenetére
Na olyan már létezik. Csemegézz: [link] (Én csak a sport trackereket ismerem, de a 2 legjobb az Endomondo és a Sports Tracker(Sports Tracking Technologies Ltd-től))
(#18921) sssz : Pedig egyszerű. Mutass egy olyan telefont, amibe ujjlenyomat szkenner van beleépítve.
Amit linkeltél appot (van 1ébként még azon kívül), az arra jó, hogy unlockolod poénszerűen, mintha ujjlenyomatot olvasna (de bárkinek bármelyik ujja, megy egyéb testrésze is jó rá) -
-
bb.bocs
őstag
na egy tényleg fontos dolog. google mapshez, valami gps nyomkövető, ami az utvanalamat rögziti, teljesen, mit tudom én, percenkénti frissitéssel,vagy félpercenkénti. olyan kell amihez nem kell wifi és mégis megy
és egyben tékép, lehetöleg a google
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan megoldást, hogy bluetooth-os fülhallgatón lehessen zenét hallgatni?
-
bb.bocs
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz
bb.bocs #18901 üzenetére
A hivatalos Google Docs alkalmazásban megtalálható ez a funkció. Persze biztos van jobb ennél.
-
Kleroo
veterán
Hali!
Kéne gy frankó GPS program.
Geocaching célra kéne. Tanulmányi célú geocaching lesz,tehát kapunk koordinátát,és meg kell találni az elrejtett "ládát".Nem találtam még olyan gps progit ahova koordinátát lehet beírni,és mutatja hogy merre kell menni,hogy a koordinátához érjek.A másik pedig egy tracklog lenne,tehát rögzíteni 1 óráig,az útvonalat,ahogy mozgunk(erre volt fent régen egy jó progim,amit a market a főoldalon feldobott,kb 2 hónapja,de azóta nem találom
)
-
tib85
tag
sziasztok!
elnézést ha esetleg of lenen a téma,de itt se találtam meg erre a választ. Defy-m van, előző androidos telefonom gond nélkül szinkronizálta a facebook barátaimat a telefonkönyvemmel. De most valamiért hiába van megadva a facebook account is, egyszerűen manuálisan se tudom hozzárendelni őket. a motorola contact quick tasks widgetnél pár embernek meg szeretném adni,hogy a facebook tevékenységét is jelezze. De valamiért mintha az android nem venné észre hogy van facebook. Viszont meg van adva a facebook account, működik is a facebook. Volt már valakinek hasonló problémája?
ja és természetesen indítottam már újra, töröltem és adtam meg újra az account-ot, de nem segített.köszönöm előre is.
-
bb.bocs
őstag
ja meg olyan progit keresek, szintén ha létezik, amivel pl, ha csinálok 1 fényképet, az a program felismeri a magyar szavakat betüket, és lemásolja, pl exel file ban konvertálja, beolvassa a szöveget, elrendezi a kép alapján, és letudom menteni. létezik ilyen?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest