- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #49277 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Felnyomtam a busybox-ot, de nem jött be ezért leszedtem. Azóta nem tudok programokat telepíteni/frissíteni. Ötletek?
-
Speeedfire
félisten
Ki lehet valahogy kapcsolni a kevés hely üzenetet? 50MB szabad hely van, de akkor is kiírja.
-
Speeedfire
félisten
Véletlenül beállítottam az operát az alapértelmezett böngészőnek, hol tudom visszaállítani a gyárit?
-
Speeedfire
félisten
A gyárinál jobb kameraprogramot ismer valaki?
-
Speeedfire
félisten
GoSMS PRO alatt, hogyan tudhatom meg hogy az elküldött sms-es megérkezett-e vagy sem?
-
Speeedfire
félisten
A gyári billentyűzetben be lehet állítani azt, hogy ne kelljen folyamatosan nyomva tartani az ékezetes betűk beírásához, hanem csak megnyomom és feljön a "menü"?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #23126 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
A facebook app-ba ha csak listáva vannak a postok akkor hozzáudok szólni. Ellenben ha gy érzesítésvól lépek bele akkor csak. olvasatom, de nem tudok hozzászólni. Mindenknél ilyen?
-
Speeedfire
félisten
Van valami ingyenes office program?
-
Speeedfire
félisten
A gyari zenelejatszoban nincs olyan hogy mwppa alapjan lehet listat kesziteni?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #11134 üzenetére
Hmmm! Kiszedte az elejét! Vagy lemaradt!
Erre! -
Speeedfire
félisten
tud valaki megoldást?
-
Speeedfire
félisten
Létezik olyan program amivel a megosztott mappákat látom és tudom tallózni is?
-
Speeedfire
félisten
válasz
CoolBoy323 #9982 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Milyen programmal lehet lementeni, visszaállítani a használt alkalmazásokat? Vagy van valami ilyen program? Valami szinkronizálás szerűség vagy nem tudom.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #9350 üzenetére
Megoldva. Kitöröltem a sim-ről a számokat.
Más: Újra raktam a rendszert. De most ugye az eddig használt alkalmazások is törlődtek. Nem lehet valahogy ezt is szinkronizálni? A market tudja, hogy mik vannak/voltak fent.
-
Speeedfire
félisten
Túl sok bejegyzés a címtárban....
Gmailben is csak 110 van, viszont a telefonban már 260.
Arra tudok tippelni, hogy a sim kártyán lévőket is beolvassa, holott én azt tiltottam neki már. Valami ötlet? -
Speeedfire
félisten
Miért van az hogy az angry birds nekem mindig megfagy a második résznél?
2.1 és 2.2 alatt is? Megfagy a képernyő és nem megy. Utána természetesen agresszívan kilépek és nincsenek mentések. -
Speeedfire
félisten
válasz
hodostamas #8824 üzenetére
Fentebb linkeltem a beállításokat, tehát ennél jobban nem tudom beállítani.
[link] -
Speeedfire
félisten
Kezdek kicsit bepöcceni az androidra. Felraktam a droidwall. Egy programnak sem engedem meg, hogy kimenjen a netre csak az alapértelmezett böngészőnek, de ott is csak a facebook zero-t használom. Más oldalt nem nézek. A többi program meg csak wifin mehet ki, mégis ma is levett 500ft-ot a kártyámról. Mit csináljak még vele?
Pár kép a beállításokról.
[link] -
Speeedfire
félisten
válasz
llaszlo #8430 üzenetére
Ha már úgy is ott van a hiba akkor azt le is szedem. Néztem a wordpress blogodat. Gyanúsan egyszerűnek tűnik a custom rom módosítása.
Ezeket mellesleg kilehet valahol próbálni ha én otthon gányolok egyet? Fent van az adroid sdk. Kicsit szeretnék elmélyülni az androidban, appot azért nem akarok készíteni. Bár kitudja mi lesz. A linux része az megy.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #8427 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Tegnap óta és is androidos lettem. Egyelőre a launchereket nézegetem, nem tudom eldönteni melyik lenne a legjobb nekem. Keresem még a megfelelő zenelejátszót és gps programot is.
Eddig nagyon tettszik minden, tettszik hogy akár pc-s böngészőből is tudom a telóra telepíteni az alkalmazásokat.Ami viszont jobban érdekelne, hogy valaki használja-e trémobilosok közül a facebook zero alkalmazást? Ha igen hogy oldotta meg, hogy a netre ne menjen ki feleslegesen a telefon, de mégis elérhető legyen az alkalmazás?
Illetve hallottam olyant is, hogy a 2.2-es alatt akinek nincs fizikai fel- és lerakó gombja a menu vagy a home gombra rá tudja rakni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest