Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daelion
őstag
BL 1 megjelenés napja óta játszom a szériát.
Nekem konkrétan a 3-ik rész a kedvencem még ha ez nagyon megosztó vélemény is de pontosan azért amit te is említettél.
Nem a sztori miatt játszom ezeket a játékokat, vagyis 1x megcsinálok mindent és végig hallgatom/nézem de nem az határozza meg, hogy mennyire fog meg a játék hosszú távon mer ezeket én nem 1 végigjátszás miatt játszom mert azokra van rakás jobb játék szerintem.End game játékmenet szinten viszont nekem BL 3 jött be a legjobban pláne miután megoldottak pár korábbi gondot a játékkal.
Több mint 1100 játszott órám van benne EPIC szerint.
'Minden kariból van maxos full end game szintű buildel összerakva és a mai napig néha bekapcsolom 1-1 Raid runra és ugyan úgy szórakoztat meg most is'Ha BL 4 csak kicsit is hozza ugyan ezt akkor én már elégedett leszek és kifizetődik az ára a számomra.

-
L_ajos
őstag
Mind megvan, így most sem bírtam ki hogy ne rendeljem elő ( persze nem 70 ojróért
).Kíváncsian várom a pénteket

-
csibe1
addikt
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Köszi!

Ezt nem néztem, külön meg csak a Game of the Year trailere van fent.
Közben most látom, hogy a második rész trailerében is van blöki. Aztán beugrott a vonat miatt, hogy a második rész trailerére gondoltam.
Valamikor majd fel is teszem szépen sorban mind a négyet.
-
nanocry
tag
Kinek mi a favorit, nekem a 2-ik rész, aztán az 1, 3, Pre-Sequel.. Szerintem a Borderlands a 2-ik rész után kezdett elfáradni. A második részt még lehetett lanban játszani, ott az haverokkal szénné lett nyomva, igazándiból a story nem is számít hogy mi, a loot a lényeg, menni húzni a kasztot.
-
-
-
csibe1
addikt
válasz
zsolesz967
üzenetére
Miért nem az elsőt?

-
pilu85
őstag
Hát nem tudom, soha nem akartam kipróbálni egyik részét sem, pedig kíváncsi típus vagyok, de ez valahogy hidegen hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Logitech z5500 5.1
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'Persze biztos lesznek szokásos kezdeti gondok de azokat csak megoldják idővel mint BL 3-ban'
'Minden kariból van maxos full end game szintű buildel összerakva és a mai napig néha bekapcsolom 1-1 Raid runra és ugyan úgy szórakoztat meg most is'
).