- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy tudtok e valami alkalmazást arra hogy a bluetooth több dolgot is tudjon egyszerre csinálni?
Vagy olyan játékot amit többen is tudunk egymással játszani? Mondjuk 3-4-en? Vagy az ilyen nem lehetséges? -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy van egy Samsung Galaxy Gio-m. Sok fagyás, meg satöbbi miatt döntöttem úgy hogy unrootolom. A hibák meg maradtak, de most meg nem tudom rootolni(Update.zip). A superuser megjelenik, de nem tudok busyboxot telepíteni, mert azt írja hogy nincs rootolva a telefon. Volt már factoryng reset is többször is. -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném ki hogyan telepíti fel a Busybox-ot? Mert nekem azt írja hogy fel van telepítve, de még sem tudok mást használni a Titanium backup-on kívül. Pl fasterfixet használnék, de az lefagy fekete képernyővel, vagy azt írja hogy nincs fent a Busybox.
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan gondja hogy androidos telóval (bluetooth 2.1-el) nem talált meg régebbi telefont bluetooth-on? A két teló Samsung Galaxy Gio és LG KM 900 Arena.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest