Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
chab7
addikt
Jó jó. Én nem is használok windowst. Lehet ott úgy van és munkahelyi hálózaton is. De a root akkor is csak egy alap rendszergazdai hozzáférés. Nem kell ördögtől félni a root miatt. Nekem is lenne helyem bőven a belső tárhelyen, 2 giga, de mégis rootolva van, mert nem munkahelyi telefon hanem saját, és mint ilyen - és mert linuxot használ - szeretnék én magam rendelkezni a telefon funkciói felett. Ha nem így akarnám, akkor eleve almásat vennék mert azon csak azt lehet amit a cég megenged. De én szeretem a szabadságot és emiatt használok linuxos telefont. Még így is be vagyok zárva, mert az enyémnek nem nyílt a bootloadere
de legalább a root hadd maradjon meg.
Én nem tartom helyesnek a root ellenességet, mert 1.) ez nem valami olyan dolog mintha szeszcsempészet lenne 2.) ha már szabad alapú szoftver akkor hozzuk ki amit lehet belőle. De hogy van egy jó kis op.rendszer amiben lehet még vájkálni de pont ellene kampányoljuk... na nekem csak ez nem tetszik. Emiatt reagálok(tam) csaknem a személyed ellen.
Ezekkel a soraiddal amúgy meg egyetértek:
"szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.""szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni,"
De ne legyen attól baj, ha valaki meg nem mezei és szereti "kézben" tartani a dolgokat.
-
sunahunter
senior tag
Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest