Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A World DroidCup alkalmazást nem tudjátok hol tudom letölteni?
QR kóddal próbálkoztam, de azt írta a Market, hogy nem jó, nem találja.
Keresőben sem hozta ki. -
Balinov
titán
udv,
kepmenteshez asszem 2 utad van. Rootolt telohhoz vannak keplopo programok, ez az egyik.A masik meg ha felrakod az Android SDK-t, akkor lesz benne egy olyan lehetoseg (fejbol nem tudom, ha akarod otthon megnezem pontosan hogyan is) kepmentesre. En a torrentFU-s androidos logoutos cikkemhez is az SDK-s keplopos modszert hasznaltam. Szerintem gordulekenyebb, mint keplopo apk-val bajlodni
-
satel
tag
Talán vannak még olyan android felhasználók akik nem tudják, hogy hogyan lehet screenshotot készíteni pc-ről NEM rootolt androidos készülékről.
"1. Töltsük le az Android SDK-t http://developer.android.com/sdk/index.html
1. a Töltsük le a Java JDK-t http://java.sun.com/javase/downloads/widget/jdk6.jsp Telepítsük fel.
2. Csomagoljuk ki az Android SDK-t.
3. A kicsomagolt könyvtárban indítsd el az SDK Setup.exe-t (ha hibaüzenetet kapsz a settings lapon tégy pipát a Force https://.... elé), a megjelenő ablakban accept all, majd install accepted. Kicsit hosszadalmas, de meg kell várni míg a végére ér.
4. Csatlakoztasd a PDA-t a számítógéphez, engedélyezd "USB debugging", ekkor fölismeri a készüléket. Új hardver varázslónál válaszd a „nem, most nem” majd a „telepítsen listából vagy adott helyről”, majd „szerepeljen a keresésben az alábbi hely”, a tallózás gombra nyomva keresd meg azt a helyet, ahová az Android SDK-t kicsomagoltad és ezen belül jelöld ki az usb_driver mappát majd tovább gomb. Ha minden jól megy sikeresen föltelepül a driver. Ezt az eszközkezelőben tudod ellenőrizni."Megjegyzés: ha minden igaz, de majd megerősítenek vagy megcáfolnak a Desire tulajok, náluk kell a HTC sync a driver településéhez.
Ha kész, megnyitjuk az sdk\Tools könyvtárban a ddms.bat file-t
A megnyíló ablakban kiválasztjuk a készülékünket
én még nem próbáltam...
forrás:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1655.msg151393#msg151393
#978 -
z0d1AK
nagyúr
Igen tud, ilyenkor térkép nélkül látod, a GPS koordinátáit viszont menti.
Később több formátumban is exportálhatod, és a Google Maps-on is megjelenítheted.Még mindig nem tudok képlmentő programot, amivel képeket tudnék csinálni a telefonról!
Segítséget várok! fontos, egy nagy cikkhez kell! -
Zirowe
nagyúr
Htc-nek van egy notes nevezetű widgetje, ami egy kis sárga, egész lapos post-it-et rak ki a képernyőre, amire bmit lehet rajzolni vagy írni magán a home felületen, és lapozni a különböző bejegyzések között, anélkül, hogy külön megnyílna a program.
Kerestem you tubeon videót róla, de sajnos nincs:SNa, most az a bajom, hogy ez nincs alapból beépítve a sensebe, hanem külön le kell tölteni a widget választó felületen keresztül, viszont a főzött modacom romoknál ez nem lehetséges, és külön se lehet ezt az appot telepíteni, nem sikerült még ezt a bugot kijavítani.
Töltöttem le már pár hasonló notes appot marketből, de egyik sem hozza a tőlem elvárt szintet.Tudnátok egy olyat ajánlani ami a lehető legjobban hasonlít a gyári notes-ra?
Köszi.
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért, de nem találtam rá eddig választ:Olyan eBook olvasót keresek, ami tud HTML-t olvasni és nem az iReader. Az iReader-t próbálgattam, de nem tud könyvjelzőket létrehozni, úgy meg elég kellemetlen egy nagyobb könyvet olvasni.
Próbáltam az Aldiko-t, de az nem olvas HTML-t, aztán a Reveal-t is néztem, szintén nem jó.Tudtok ilyen readert ajánlani?
Előre is kösze+
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
1, Tudtok ajánlani olyan progit, amivel normálisan lehet tv-t nézni? ( foci vb, f1 ) SPB TV nem vált be...
2, Ha billentyűzárat lezárom, akkor egy-két program nem frissíti magát ( mobilnettel ), ezt hol lehet beállítani vagy külön progi kell hozzá, hogy menjen?A válaszokat előre is köszönöm!
-
z0d1AK
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tudnátok kezdő kocogónak vmi fasza kis ingyenes programot ajánlani, ami a gps helyzetem alapján méri, hogy mekkora távot futottam, illetve teljesítményt számol, meg hasonló hülyeségeket?
Előre is köszi!
-
sagesz93
addikt
Továbbra is keresném az edge nevezetű játékot, sehol nem találom
-
delbarta
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
Van valami app, amivel megtudhatom, milyen hardver van az adott telefon alatt, illetve egyéb adatok?
-
Balinov
titán
udv,
allitolag a Fenec-bol van ujabb elerheto beta verzio, probalta mar valaki kozuletek?
-
pusihusi
addikt
http://www.megafile.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=67 Sziasztok ha ehhez tudtok opp.renszer frissitést, vagy valami mást! Köszi
-
.mf
veterán
válasz
Snowcat #1778 üzenetére
Úgy tűnik a HTC volt olyan rendes, és beleberhelte -- megnéztem anyám 1.6-os Spicajában, és ott is csak azok az opciók vannak, mint nálam. Ő máshogy oldotta meg: letöltött egy calendar-programot
-- lehet én is ezt csinálom, a kezdő képernyőn meghagyom a gyári calendar widgetet, ami a következő találkozókat mutatja, calendarnak viszont valami jobb, marketes cuccot használok.
-
pusihusi
addikt
Oké megvan a Player, de még az Opp. rendszer frissitést még nnem tudtam megoldani! Köszi
-
delbarta
senior tag
VÉGRE!!
Csináltak egy jó divx/xvid lejátszót androidra!
RockPlayerBase--An Avi/Divx/Mkv/etc..Player
Még elég puritán a kezelőfelülete, úgy látom még csak béta, de tökéletesen, akadozás nélkül viszi nálam az xvid sorozat részeket. Sajnos a feliratokat (még) nem kezeli, de az már jó előjel, hogy meg lehet oldani amit az yxflash a kezdetektől nem tud megtenni.
Itt találtam egy kis felhasználói tesztet mit és hogyan visz.
-
pisti2216
tag
Hello, valaki tud ajánlani egy olyan progit amivel a hivások időtartalmát megtudom nézni, és hogy összevéve menyit beszéltem. előre is kösz.
-
.mf
veterán
A normál Android calendart át lehet valahogy állítani (pl. hogy ne vasárnappal kezdje a hetet, heti nézet legyen az alapbeállítás, a heti nézetben az órák legyenek kisebbek, hogy ne három képernyőnyit kelljen tekerni, vagy legalább alapból a 9-18h-s időszakot mutassa, nem pedig a névnapok miatt 0-9-re álljon be)
Outlooknál belefutottam abba a csodálatos dologba, hogy a gépen angol előtelepített xp, outlook viszont magyar, így nem engedi a csv exportálást, amivel a contactokat kiszedhetem belőle. Erre valami tipp, már n+1 dolgot megpróbáltam sikertelenül. XML-formátumban van a régi telefonomról contacs back-up, esetleg azt lehet használni? (google erre sem talált semmit, mindenhol outlook export csv-t nyomják, ami nálam nem megy).
-
törölt tag
tegnap talátam egy egész pofás profil programot, nem tudom szerepelt-e már itt: Profiles
elég sok dolgot lehet profilokhoz kötni, és kitesz egy ikont az értesítési területre, így tudja az ember lezárt képernyőnél is, hogy éppen mi van beállítva.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Android 1.6 Kernek v.2.6.29 wmt sdk verz. 1.71 opp rendszerem. Ezt hol tudom frissíteni, v. nagyobb opp. rendszert rárakni? Ez egy kinai tablet, előre köszönöm!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
james008bond #1754 üzenetére
Phone Portal nevű programmal lehet, de nem az igazi...
-
Rickazoid
addikt
Nálam Milestone-nál a kijelzett szabad RAM 30-40 MB, ettől függetlenül még sosem fogyott el, szerintem nem teljesen mérvadó, amit kiír, nálam legalábbis.
A billentyűzetet meg nézd meg a Settings/Language & keyboard menüpont alatt, nálam például olyan van, hogy Motorola keyboard, ahol ki tudom kapcsolni a Quick fixes opciót a Word suggestion settings részben. Itt keress valami hasonlót.
Következő riasztást kijelző widget-et nem tud akkor senki? Kár..
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Ma szereztem első saját androidos telefonom (anyám már beelőzött, az övét már bütyköltem, tehát valamennyire már ismerem), és azon a jelenségen tűnődök, hogy ugyan anyám gépében (Spica) alapjáraton, futó program nélkül 64MB RAMból 10-20 volt szabad, nálam (S100 Liquid) 256-ból csak 70-80... Android ennyire szeret tán terpeszkedni a ramon?Másik: XT9 prediktív szövegbevitel folyton fut ~8-10MB-tal, használni nem használ, mert angolul tippel magyar szövegbevitelnél, nem találtam opciót kikapcsolására, és letörölhető appok között sem jelenik meg. Egyéb ötlet kikapcsolására és eltávolítására, esetleg van erre app?
-
adp
őstag
Valaki tud egy működőképes bluetotth progit Lg gw620-ra azaz 1.5-ös droid nem támogatja a Bluetooth-t
Meg egy zenelejátszót progit amiben van equalizer
-
edward2
addikt
Oké két kérdés is: (telefon HTC Desire 99% gyári config)
1. naptár widget ki van rakva amin következő eseményt mutatná. Ez eddig működött, de ma furcsa mód a 18.-ai eseményt mutatja legközelebbinek pedig 14re is van esemény. WTF?
2. sima zenelejátszásnál ha egy szimpla albumot választok ki akkor a számok eredeti sorrendje szerint sorolja a zenéket, DE ha minden albumot berakatok vele lejátszóba akkor átrendezi a számokat abc sorrend szerint. MÉÉÉÉ
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
SMS-t mivel lehetne PC.-re menteni?
Kösz -
adp
őstag
Valaki tud egy működőképes bluetotth progit Lg gw620-ra azaz 1.5-ös droid nem támogatja a Bluetooth-t
-
Soockit
aktív tag
válasz
LordAndrew #1749 üzenetére
3banana a snaptic.com-mal szinkronizal. Google-nek ott van gTask-ja. Erre is hasznalhato szerintem.
-
LordAndrew
tag
Sziasztok,
Keresek egy jo jegyzetelo alkalmazast. Olyasmit, mint az Outlookban a notes.
Jo lenne, ha tudna:
-Htc Sync-kel szinkronizalni az Outlookkal vagy barmilyen modon szinkronizalni valamely google alkalmazassal (nem tudom van e google notes...ha nincs, akkor google docs-szal)
-kategorizalni, csoportositani
-rajzolni, rajzos jegyzeteket kesziteniElore is koszi a valaszt,
Andrew -
BalanceR
addikt
A warez tiltott a fórumon, ha valakinek kell, privátban tudok küldeni...
-
-
sagesz93
addikt
Hi!
Ezt az appot keresem androidra...
Ha valaki tudna segíteni, hogy tudom rávarázsolni a telómra ingyen, azt megköszönném. Privibe jobb lenne szerintem. -
gery2123
őstag
hello! valaki nem tud egy webkamera programot?
-
Pfund
csendes tag
Nem tudtok olyan hívásszűrő programot ajánlani amivel be tudnám állítani, hogy bizonyos időszakokban csak pár ember tudjon elérni?
-
BalanceR
addikt
Ha esetleg valaki érdekel,keressen rá az
APKtor nevű alkalmazásra...
Ez lényegében egy "BlackMarket"
Olyan,mint a market, van frissítési lehetőség....
Csaképpen minden program ingyen van(a fizetős is) -
Rickazoid
addikt
Üdv!
Kellene nekem egy widget, ami kijelzi a következő riasztást és az addig hátralévő időt. Egyáltalán semmilyen formában nem találtam eddig ilyet, de nem hiszem el, hogy nem létezik, eddig még nem találkoztam olyan rendszerrel (de, most ezzel), amire nem volt ilyen.
Bocsi, ha a hangvétel kissé követelőzősnek tűnik, nem szándékos, csak unom már, hogy be kell lépnem a riasztás programba hogy lássam, mikor lesz a következő beállított riasztás, vagy felesleges funkciókkal teletűzdelt és az akkura rossz hatással lévő programot kell feltennem, hogy legalább az értesítések közt megjelenjen.
-
Dr. Oid
aktív tag
sziasztok,
legendem van, t-mobilos vagyok és médiamánia előfizető. a mobil tv-vel küzdök. a következő gondjaim vannak: nem tudom megnyitni a t-zones wap oldalt, mert a wap forráskód jön be. megszereztem a t-mobil stream linkjeit, de azokat meg nem játssza le a legend alap video playere, sem pl a doga player.
van erre megoldás? van olyan media player, ami lejátssza a streameket rendesen?
elvileg a t-s samsung galaxy spica lejátssza a mobil tv streamet, tudja valaki, hogy az hogy oldja meg?
köszönöm,
üdv,
Gábor -
rjg
őstag
válasz
-FreaK- #1728 üzenetére
Még paypal sem kell hozzá, elég egy dombornyomású bankkártya. Először a fejlesztő oldaláról vettem meg a MyBackup Pro-t. Ott beregisztráltam a Google accountomba a bankkártyám adatait. Legközelebb pedig amikor a marketből - a Market Enablert használva - meg akartam venni az iReader Pro-t, már alapban felkínálta, hogy azzal a kártyával fizessek.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Már ugy ahogy belaktam a Desiremet de valami jópofa képnézegetőt még keresnék ha esetleg lenne valakinek valami jó javaslata azt megköszönném.
Előre is köszönöm. -
Mappa
addikt
http://www.appbrain.com/app/com.ellismarkov.bballads
ezt a basketball teljes verzióját honnét tudom megvenni mert mindenhol kerestem már de sehol sem találok fizetős oldalt ....mindenhol csak ez a Lite verzió
-
CoolBoy323
nagyúr
ndrive 10 fullja van vkinek???
-
sssent
senior tag
Tudtok mondani olyan task killer-t, ami nem white-, hanem blacklist-tel (vagy azzal is) dolgozik?
-
_Dumber_
őstag
Hogy Desire-n megy e azt nem tudom, de Spica-n remekül fut, ha nem kell beszédalapú kommunikáció (értsd: IM-re tökéletes)
http://www.androlib.com/android.application.com-skype-android-lite-Cqi.aspx
-
qfm
őstag
Sziasztok, kellene valami megoldás (ha létezik) arra hogy ha pdf-et, vagy doc-ot olvasok a telefonon fektetett kijelzőn, és elküldöm készenléti módba, mikor visszahozom a fektetett képernyő fogadjon. Van erre valamilyen megoldás?
-
edward2
addikt
Bármi ötlet skype terén? Felmentem skype honlapjára aszondja a desire nem elég jó neki
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
keresek olyan progit, amellyel N95-ös naptár, sms és telefonkönyvet tudnám desire-re áttölteni, akár PC közbeiktatásával.Kösz.
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
SMS szűrő és hívásszűrő progit, hangrögzítőt, naptárprogramot keresek. video és mp3 lejátszó is érdekelne, képnézegető és szerkesztő progi? -
Jinxx
senior tag
Sziasztok!
Helix launchernél hogyan lehet a felső "értesítési" sávot feketévé változtatni? Ha valakinek van ilyen apk-ja, egy linknek örülnék a legjobban, mert se wifi, se mobilnet, se market nincs. -
rjg
őstag
válasz
KaoszTom #1704 üzenetére
Megnéztem, 2.1 alatt már én is megtaláltam a Company Directory-t. Ezzel szinte full az Exchange kompatibilitás.
Az, hogy neked egyszerre megy az internet és az Exchange, valószínűleg azért van, mert a szerveretek elérhető az interneten keresztül. Nekem egy céges dedikált virtuális magánhálózaton van, amit külön "hozzáférési ponton", APN-en keresztül lehet elérni. WinMo-n megadtam az Exchange szerver címét és azt, hogy ehhez a címmel melyik hozzáféréssel kapcsolódjon és onnan kezdve ez nem volt gond. Na ez az, amit az Android még (és az iPhone sem) nem tud kezelni.
-
petipetya
nagyúr
exchange:
- Nekem is be van állítva egy ilyen fiók, tökéletesen viszi a telefon, be lehet neki lőni x percenkénti, kézzel frissítgetős vagy az azonnali megkapós email kezelést is.
- Ennek ellenére tegnap óa tesztelem az exchange for android 2.0/2.1 nevű progit. Az első észrevehető különbség az, hogy ebben már simán látom a levélbe beágyazott képeket is. A többi funkcióját még tesztelnem kell.
30 napig ingyenes a progi (a market-en megtalálható), utána majd eldöntöm hogy megkeresem-e a neten okosban, vagy sem.rádió:
Az xiialive lite nevű online rádiót használom ahhoz a kemény 1 csatornához, amelyen reggelente a híreket szoktam hallgatni. A search menübe beírtam a lánchíd szót, megtalálta és már el is kezdte lejátszani.Hátránya csak annyi van, hogy ha kiteszel neki egy ilyen widgetet, akkor csak a legutoljára hallgatott rádiót mutatja meg benne, és hiába pakolsz ki 2-3 darabot belőle a home felületre, mindig csak egy csatorna fog benne látszani.
Ingyenes, a market-en fent van.x-gomb (=bezárás):
Erre egy nagyon praktikus multitasking alkalmazást, a jkAppSwitchet használom. Nem szívja le az aksit, és a földgömb gomb hosszanti nyomására előbukkan. Alapjáraton 2 funkciója van:
- Egy bökésre lehet váltogatni a nyitott programok között
- Egy/kettő bökésre be lehet zárni a futó alkalmazások közül ezt-aztElőnye, hogy el lehet rejteni a listából a processzeket, elkerülendő a task killer szerű kényszeres bezárogatást. Emellett nem mutatja a szabad memóriát, így szintén nem kényszeríti a felhasználót arra, hogy görcsösen figyelje azt a számot.
Ez lényegében a házikó gomb továbbfejlesztése, szerintem alapból ilyennek kellene lennie annak a funkciónak. Így néz ki. Azt is be lehet neki állítani, hogy alapjáraton a switch (váltogatós) vagy a stop (bezárogatós) gomb legyen-e az aktív benne.
A market-en ingyenesen megtalálható.
-
Istwan
tag
válasz
KaoszTom #1704 üzenetére
Azé idövel csak fogy a memoria hiába "tisztitom" ki. Ahogy irtam is néha ráfér a softreset. De legegyszerübb lenne ha betettek vóna egy szerencsétlen "X" gombot igy csak az futna a háttérben amit valoban szeretnénk.
Hát a kapacitiv kijelzöt nem is illik kritizálni mert leszólják az embert. (talán ezért) Tutti volt már többeknek akaratlan hozzáérés, prog inditás. De azért szeretjük.Nagyon jo ez a Google Goggles jót röhögtem rajta.: Munkácsy -Ásito inas-ára; Anbesol medical valami fogkrémet adott ki.
(Google Fiuk ezen még dolgozzatok kicsit!) -
KaoszTom
aktív tag
Igaz nekem nem gyári rom van fent, de a People menüben a menüt megnyitva van egy Company Directory menüpont ami működik is. (Gyári romon a Touchdown nevű progi is tudta ezt)
Az Exchange-t belőve azonnal megkapom a leveleket, mellette megy a net is a böngészőben.
Az "X" gomb régi Windows-os szokás, Android-ban ez sokkal profibban meg van oldva. Alapból nem tudod bezárni a programokat (de erre egy rakás progi van a Marketen), van egy min. memóriaszint ami után automatikusan elkezdi bezárni a legrégebben használt programokat. Így ezzel neked nem kell foglalkoznod, és az "X" vagyis bezáró funkcióra sincs szükséged. Rootolt telefonon ez a min. memóriaszint állítható, így tényleg teljesen fölösleges zárogatni.
Istwan: Amikor azt írod, hogy a kapacitív kijelzőt nehezebb kezelni, azért tedd hozzá, hogy rajtad kívül erre más még nem panaszkodott.
-
rjg
őstag
Hát, ezért nem tökéletesen. Például nem tudsz keresni a "Company Directory"-ban. A mai napig nem kezel az Android egyszerre két APN-t, amit a WinMo - vagy a Symbian - alapból tudott. Ez azt jelenti, hogy vagy internetezel, vagy a (ha a cégednek zárt hálózata van) az Exchange szerverrel vagy kapcsolatban. Nem mondom, az Android három év aktív WinMo után nagyon impresszív, de legyünk realisták, ez sem tökéletes.
-
Köszönöm a tanácsokat.
Igazából telefonálásra fogom a legtöbbet használni, de néha jól jönne ha a netet is elérném, hogy 1-2 dolgot megtudjak nézni. Nem ez lenne az elsődleges funkciója, de ha már veszek, akkor hosszú távra akarok telefont venni. (Bár általában 2 év alatt megadják magukat a telefonjaim, viszont érdekes, hogy mindegyik a térerővel kezdi a hibák sorozatát.)
A beszélgetés rögzítése ne probléma, mert eddig egyik telefonom sem tudta, és nem is hiszem, hogy használnám.
"Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat." - ez mit jelent?
-
Istwan
tag
Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest